Ανάληψη κερδών από στοίχημα στο κινητό

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στο αθλητικό διαδικτυακό στοίχημα είναι η μέθοδος ανάληψης των κερδών σου. Η ανάληψη από τις εφαρμογές στοιχήματος δεν διαφέρει από την ανάληψη από την ιστοσελίδα των εταιρειών στοιχήματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου, συνήθως είναι οι ίδιοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις και την κατάθεση. Μόνο στην περίπτωση της Paysafecard δεν μπορείς συνήθως να κάνεις ανάληψη, καθώς χρειάζεται να κάνεις δώσεις κάποιον λογαριασμό, όπου να φαίνονται τα στοιχεία σου.

Τι να προσέξεις πριν κάνεις ανάληψη

Ταυτοποίηση των στοιχείων σου

Σε όλες τις εφαρμογές στοιχήματος, πριν προχωρήσεις σε μια ανάληψη, θα πρέπει πρώτα να έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση των στοιχείων σου.  Από την στιγμή της εγγραφής σου, έχεις 30 μέρες καιρό να κάνεις την ταυτοποίηση των στοιχείων σου. Φυσικά μπορείς να κάνεις και νωρίτερα την ταυτοποίηση αυτή.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να στείλεις ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και ένα αντίγραφο ενός πρόσφατου επίσημου λογαριασμού, όπως λογαριασμό κινητού τηλεφώνου ή ρεύματος, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο σου και η διεύθυνση σου.

Τρόποι ανάληψης

Εφόσον έχεις κάνει την ταυτοποίηση των στοιχείων σου, δεν μένει παρά να διαλέξεις την μέθοδο ανάληψης που σε βολεύει και η οποία προσφέρεται  φυσικά και από την αγαπημένη σου εφαρμογή. Οι περισσότερες εφαρμογές για στοίχημα προσφέρουν πλέον πάρα πολλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα η Bet365 App. Εκεί μπορείς να δεις περίπου τι επιλογές έχεις, για να κάνεις την ανάληψη των κερδών σου.

Όρια ανάληψης και κρατήσεις

Εάν έχεις αποφασίσει με ποια μέθοδο προτιμάς να κάνεις την ανάληψη στην εφαρμογή στο στοίχημα, το μόνο που απομένει να προσέξεις είναι τα όρια ανάληψης και οι επιβαρύνσεις που ίσως προστεθούν. Οι περισσότερες εταιρείες, όπως η Novibet App, δεν χρεώνουν για έναν αριθμό αναλήψεων τίποτα, οπότε δεν έχετε καμία απολύτως επιβάρυνση. Για τα όρια, κάθε στοιχηματική ακολουθεί την δική της πολιτική και καλό θα ήταν να τα διαβάσετε στους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε εταιρείας.

>> Κι άλλες απαντήσεις σχετικά με το Στοίχημα από το κινητό

Ελληνικά