Εφαρμογές Betting για iPhone και iPad

Όσοι παίκτες παίζουν διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα από κινητό ή τάμπλετ της μάρκας Apple, χρησιμοποιούν λογισμικό iOS. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουν την επιλογή να κατεβάσουν από το App Store εφαρμογές κινητών για στοιχηματικές εταιρείες.

Σε αντίθεση με το Google Play Store, το App Store δεν μπλοκάρει τέτοιου είδους εφαρμογές και μπορείς εύκολα και γρήγορα να κατεβάσεις την αγαπημένη σου Στοίχημα Εφαρμογή, εφόσον αυτή προσφέρεται από την στοιχηματική.

Στοιχηματικές με iOS App

Stoixima App iOS Αξιολόγηση Συσκευή
Stoiximan App iOS 5/5
Bet365 App iOS 5/5
Novibet App iOS 4,5/5
PameStoixima App iOS 4,5/5
Bwin App iOS 4,5/5
Fonbet App iOS 4,5/5
Sportingbet App iOS 4,5/5
Betshop App iOS 4,5/5
Vistabet App iOS 4,5/5
Betsson App iOS 5/5
Netbet App iOS 4,5/5
Interwetten App iOS 4,5/5
Winmasters App iOS 4,5/5

 

Οι στοιχηματικές εταιρείες, είτε προσφέρουν ειδική εφαρμογή για λήψη είτε όχι, έχουν ένα κοινό. Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες είναι διαθέσιμες στην Apple συσκευή σου στη Mobile έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να κατεβάσεις εφαρμογή στο κινητό σου, ώστε να απολαύσεις το αγαπημένο σου στοίχημα.

Εάν αποφασίσεις να κατεβάσεις εφαρμογή στην φορητή συσκευή σου με λογισμικό iOS, θα πρέπει να σιγουρευτείς πρώτα ότι έχεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο και ότι έχεις την τελευταία ενημέρωση λογισμικού iOS της Apple. Ειδικά παίκτες που έχουν παλαιότερα μοντέλα iPhone ή iPad, ενδέχεται να μην μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, καθώς δεν “σηκώνουν” τις νέες ενημερώσουν λογισμικού.

Πως να κατεβάσεις γρήγορα την εφαρμογή για το iPhone

  1. Κάνε κλικ σε ένα από τα Link στην σελίδα μας
  2. Κάνε εγγραφή στην Mobile έκδοση της στοιχηματικής
  3. Έπειτα κατέβασε την εφαρμογή iOS
  4. Ανοίγεις το App και ξεκινάς να ποντάρεις

Ανακάλυψε κι άλλες εφαρμογές:

 

Ελληνικά