Betsson App

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει την στοιχηματική εταιρεία και το νέο Betsson App στην Ελλάδα. Μπορεί η Betsson.gr να είναι μια από τις τελευταίες προσθήκες στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Όμως καλό είναι να ξέρεις, ότι η στοιχηματική εταιρεία από την Σουηδία μετράει πολλά χρόνια στον χώρο του στοιχήματος.

Η Betsson ιδρύθηκε το 1963 και διαδικτυακά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 2001. Παρατηρείς ότι η εμπειρία και η αξιοπιστία είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία της εταιρείας. Επίσης, εάν δεν γνωρίζεις την εταιρεία, θα σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για εταιρεία κολοσσό. Επίσης, δεν αμφιβάλλουμε ότι πρόκειται για την νούμερο ένα στοιχηματική στην Σκανδιναβία.

betsson app logo Betsson App

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαθέσιμο σε

Βαθμολογία stoixima-efarmoges.gr

Πλεονεκτήματα

 • Εταιρεία “κολοσσός” με αξιοπιστία
 • Ασιατικά χάντικαπ και στο Live
 • Ταχύτατες συναλλαγές
 • Πολύ γρήγορο mobile app

Μειονεκτήματα

 • Τμήμα εξυπηρέτησης δεν λειτουργεί 24/7
 • Μικρό πρόγραμμα Live Streaming*

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Όταν ακούς ή διαβάζεις Betsson App, πρόκειται για την Betsson Mobile, Betsson App iOS και την Betsson Android.  Παρ΄ όλα αυτά είμαστε της άποψης ότι η Betsson Mobile App, δηλαδή η ιστοσελίδα για κινητά, θα σε καλύψει πλήρως. Αυτό διότι πρόκειται για τις πιο γρήγορες στοιχηματικές σελίδες για κινητό που θα συναντήσεις.

Θα καταλάβεις αμέσως ότι πρόκειται για στοιχηματική εταιρεία, η οποία μετράει χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο χώρο. Η εταιρεία σου προσφέρει πολλά προϊόντα, αμέτρητες αγορές και επιλογές και το σημαντικότερο φυσικά για σένα: Πολύ “δυνατές” αποδόσεις*. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά την Betsson Mobile App.

H Betsson.gr στις φορητές συσκευές

Η Βετσσον όπως αναφέραμε και πιο πάνω προσφέρει τις υπηρεσίες της διαδικτυακά πάνω από είκοσι χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναπτύξει και να εξελίξει το προϊόν της και το διαδικτυακό στοίχημα. Έτσι, μπορεί πλέον να σου προσφέρει μια ταχύτατη mobile σελίδα της betsson.gr. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ποντάρεις εύκολα και πολύ γρήγορα από το κινητό σου ή και το tablet σου.

Φυσικά και στην Betsson App Mobile υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης. Η Βetsson Greece όμως συνέχεια εξελίσσεται, ώστε να μπορεί να σου προσφέρει την καλύτερη στοιχηματική εμπειρία. Η ταχύτητα της Betsson App Mobile είναι σε τέτοιο επίπεδο, που ίσως δεν θα είχες ασχοληθεί με τις εφαρμογές.

Betsson Apps


1. Betsson mobile app

Έχουμε δει και εξετάσει για σένα πολλές εφαρμογές στοιχήματος. Όμως πολύ λίγες στοιχηματικές εταιρείες έχουνε τόσο γρήγορη mobile ιστοσελίδα όπως η βετσσον. Και αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς, όπως στην πλοήγηση, στο Live Betting* ή ακόμα και στις συναλλαγές. Για εμάς αποτελεί μεγάλη έκπληξη η ποιότητα της  Betsson gr App.

Εάν κάνεις εγγραφή ή είσαι ήδη μέλος, θα παρατηρήσεις επίσης, ότι η Betsson mobile δεν “κολλάει”. Μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, ότι κατά τη διάρκεια του πονταρίσματος δεν θα αντιμετωπίσεις θέματα. Αυτό είναι φυσικά μεγάλο πλεονέκτημα για σένα, όπως και για κάθε παίκτη. Άποψη μας ότι  είναι από τις καλύτερες mobile σελίδες της αγοράς.

2. Betsson εφαρμογή για iOS

Η Betsson App Greece διαθέτει και εφαρμογή για να κατεβάσεις από το App Store. Εάν θέλεις να κάνεις Betsson app download από το διαδικτυακό κατάστημα της Apple, απλά πας στο App Store και κάνεις εύκολα Download. Bέβαια, όπως αναφέραμε ήδη, ακόμα και το mobile version Betsson, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

3. Betsson app Android

Η βετσσον πρόσθεσε την επιλογή της betsson app apk. Στο Google Play Store στην Ελλάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές που έχουν σχέση με το διαδικτυακό στοίχημα. Αυτό συμβαίνει γιατί η Google μπλοκάρει τέτοιου είδους εφαρμογές, όπως το betsson app apk.

Μπορείς όμως από την σελίδα να κατεβάσεις την Betsson App Android, για το κινητό ή το tablet σου με λειτουργικό Android. Επίσης, από την σελίδα της betsson.gr, μπορείς να κατεβάσεις την betsson app apk και να ποντάρεις με την εφαρμογή. Απλά μην ξεχάσεις να επιτρέψεις την λήψη εφαρμογών από “Άγνωστες πηγές”. Η Betsson App Android δεν πρόκειται να βλάψει το κινητό σου, καθώς πρόκειται για εφαρμογή με μεγάλη ασφάλεια.

Η εγγραφή σου στην Betsson App Greece

Για να ξεκινήσεις την διαδικασία εγγραφής στην στοιχηματική εταιρεία της Betsson.gr, πρώτα θα πρέπει να μεταβείς στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής. Αυτό μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους, όπως με το να πληκτρολογήσεις στο browser σου το όνομα της στοιχηματικής.

Όταν βρεθείς στην σελίδα της Betsson app mobile, θα βρεις πάνω δεξιά το πράσινο κουτάκι που λέει “ΕΓΓΡΑΦΗ”. Εάν πατήσεις σε αυτό το κουτάκι θα ανοίξει η φόρμα εγγραφής, όπου μπορείς να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία.

betsson app eggrafi

Λίγα ακόμα βήματα για την ολοκλήρωση της εγγραφής

Για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στην Betsson Ελλάδα, θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια απαραίτητα στοιχεία. Το καλό στην betsson app greece είναι ότι η φόρμα εγγραφής δεν είναι περισσότερες σελίδες. Δηλαδή ο χρόνος που απαιτείται για την εγγραφή σου είναι ελάχιστος. Επίσης, τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσεις είναι τα ίδια με τις περισσότερες εταιρείες, όπως ονοματεπώνυμο, κατοικία, διεύθυνση Mail και στοιχεία ταυτότητας.

Επίσης, στην φόρμα εγγραφής της βετσσον θα πρέπει να συμπληρώσεις το όριο κατάθεσης, το χρονικό όριο συμμετοχής και το όριο καθαρής απώλειας που επιθυμείς. Σε περίπτωση που δεν θέλεις, αφήνεις να μπει αυτόματα το υψηλότερο όριο. Πάντως, να ξέρεις ότι θα πρέπει να συμπληρώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία στην φόρμα, ώστε να μην αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα στο μέλλον, όσων αφορά τις αναλήψεις.

Τέλος, το μόνο που μένει είναι να κάνεις κλικ στο κουτάκι που γράφει ότι βεβαιώνεις ότι είσαι τουλάχιστον 21 ετών και δέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις. Μπορείς επίσης αν θέλεις να κάνεις κλικ και στο κουτάκι ακριβώς από πάνω, αν επιθυμείς να λαμβάνεις πληροφορίες και κάποιες προσφορές* προϊόντων από την betsson app. Την επιλογή αυτή μπορείς ανά πάσα στιγμή να την αλλάξεις αργότερα στον λογαριασμό σου.

Μην ξεχάσεις να κάνεις εντός 30 ημερών την ταυτοποίηση των στοιχείων σου, στέλνοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο σου και έναν επίσημο πρόσφατο λογαριασμό, όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας σου και το ονοματεπώνυμο σου. Ολοκληρώνοντας και την ταυτοποίηση, θα έχεις ολοκληρώσει πλήρως την εγγραφή σου.

Πώς να κάνεις κατάθεση στην Betsson Greece

Η κατάθεση στην Betsson app γίνεται απίστευτα γρήγορα. Επίσης έχεις στη διάθεση σου αρκετούς τρόπους πληρωμής, γεγονός που κάνει τις συναλλαγές ακόμα πιο εύκολες. Οι επιλογές κατάθεσης που έχεις στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι οι εξής:

 • VISA
 • Mastercard
 • Apple Pay
 • OKTO.CASH
 • Τραπεζικό έμβασμα
 • paysafecard
 • IRIS
 • Paypal
 • Viva Wallet
 • Skrill
 • Neteller

Όπως καταλαβαίνεις η στοιχηματική εταιρεία έχει καλύψει όλες τις ανάγκες κατάθεσης για τον παίκτη και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Μας έκανε πραγματικά εντύπωση η ταχύτητα στις συναλλαγές. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείς από την betsson.gr. Η ταχύτητα στις συναλλαγές είναι το ίδιο εντυπωσιακή, όπως είναι και γενικότερα στο betsson mobile app.

Μενού/ Πλατφόρμα στην Betsson Ελλάδα

Το design της ιστοσελίδας και της betsson mobile είναι πολύ μοντέρνο και “φρέσκο”. Ξεχωρίζει το πορτοκαλί χρώμα, το οποίο δίνει μια ευχάριστη νότα στην πλατφόρμα. Επίσης, θα σου αρέσει σίγουρα και η εύκολη πλοήγηση στο μενού της βετσσον.

betsson app menu

Πανεύκολα και στην κεντρική σελίδα μπορείς να βρεις τα αθλήματα και τις κορυφαίες διοργανώσεις. Επιπρόσθετα, στις κατηγορίες που φαίνονται στην πρώτη σελίδα θα ανακαλύψεις γρήγορα και κατηγορίες όπως “Live Στοίχημα” ή και “Αρχίζουν σύντομα”. Επίσης, έχεις την δυνατότητα να δεις στην κατηγορία “Στατιστικά”, πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν στο ποντάρισμα.

Δελτίο αγώνων/ Κουπόνι στην Betsson App Greece

Το δελτίο αγώνων στην betsson gr app έχει πολλά αθλητικά γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει πλούσιο κουπόνι, όπου έχεις πολλές επιλογές πονταρίσματος. Θα παρατηρήσεις κι εσύ, ότι μεγάλο βάρος έχει πέσει στα κύρια αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι δεν θα βρεις αγορές και σε αλλά αθλήματα.

betsson app kouponi

Στην κατηγορία “Στοίχημα” θα δεις πρώτα την κατηγορία “Δημοφιλή τώρα”, όπου μπορείς να επιλέξεις το άθλημα στο γκρι κουτάκι. Ακριβώς από κάτω έχεις την δυνατότητα επιλογής μεταξύ “Live” και “Επερχόμενα”. Δηλαδή όλα εύκολα, γρήγορα και απλά διαμορφωμένα.

Αυτό που θα θέλαμε πάντως, θα ήταν να δούμε όλες τις ομάδες στην ελληνική γλώσσα, καθώς κάποιες ομάδες αναγράφονται ακόμα στα Αγγλικά. Από την άλλη όμως μας αρέσει που μπορείς να δεις εύκολα, τα ματς που προσφέρουν Cash Out*.

Δελτίο στοιχήματος Betsson App

Το δελτίο σου μπορείς να το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα πατώντας απλά πάνω στην απόδοση που θα ήθελες να παίξεις. Η απόδοση του αγώνα μεταφέρεται κατευθείαν στο δελτίο σου, το οποίο θα το βρεις κάτω κεντρικά στην οθόνη, μαζί με τον αριθμό των αγώνων και την συνολική απόδοση σε πορτοκαλί φόντο. Επίσης, αν κάνεις κλικ πάνω σε αυτή την γραμμή, όπου αναγράφεται καθαρά και η λέξη “Δελτίο”, θα ανοίξει το δελτίο σου.

betsson app deltio

Φυσικά έχεις την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να επιλέξεις τρόπο πονταρίσματος. Δηλαδή, έχεις επιλογές όπως “Μονό”, “Παρολί” ή “Σύστημα”, ώστε να τοποθετήσεις το ποντάρισμα σου. Σίγουρα θα σου αρέσει και η ενημέρωση σε μπλε φόντο, εάν αλλάξει σε πραγματικό χρόνο κάποια απόδοση. Μπορείς να δεις ακριβώς την μεταβολή της απόδοσης, γεγονός που σε βοηθάει για την συνέχεια του πονταρίσματος.

Εξυπηρέτηση πελατών και Betsson Live Chat

Η τεχνική υποστήριξη της βετσσον μας άρεσε πολύ. Αυτό γιατί ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα και σου δίνει το αίσθημα ότι θέλει να σε βοηθήσει γρήγορα.  Επίσης, το μόνο που δεν μας άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορεί να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο. Συνεπώς, η εξυπηρέτηση δεν είναι διαθέσιμη όλη την ημέρα. Πέρα από αυτό όμως, η απόκριση είναι πραγματικά γρήγορη και θα έχεις απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό που σίγουρα θα αρέσει και σε σένα, είναι αδιαμφισβήτητα η δυνατότητα επιστροφής κλήσης. Εάν αποφασίσεις να πάρεις τηλέφωνο, μπορείς να επιλέξεις την επιστροφή κλήσης, όπου ο τυπικός χρόνος απόκρισης είναι 15 έως 60 λεπτά. Φυσικά θα βρεις και περισσότερους τρόπους επικοινωνίας, με κορυφαία κατά την άποψη μας το Betsson Live Chat.

Εκεί ο τυπικός χρόνος απόκρισης είναι μόλις 30 δευτερόλεπτα, ενώ έχουμε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι γίνεται ακόμα πιο γρήγορα. Τέλος, έχεις φυσικά και την επιλογή του E-Mail, όπου θα λάβεις απάντηση εντός 30- 60 λεπτών. Οι χρόνοι αυτοί να τονίσουμε ότι ισχύουν στο ωράριο λειτουργίας της Betsson.gr από τις 10:00 έως τις 01:00. Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Betsson έχει βραβευτεί πάρα πολλές φορές.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για την Betsson mobile app

Είναι η Betsson Greece αξιόπιστη εταιρεία;

Η συγκεκριμένη εταιρεία μετράει πάνω από μισό αιώνα στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος. Δεν θα βρεις εύκολα μια στοιχηματική εταιρεία, η οποία προσφέρει τόσο μεγάλη αξιοπιστία όπως η Betsson. Επομένως, δεν πρέπει να έχεις καμία ανησυχία σε αυτό το κομμάτι, καθώς πρόκειται πραγματικά για μια εταιρεία “κολοσσό”.

Διαθέτει η Betsson App αγώνες Esports;

Το κουπόνι της Betsson διαθέτει και  Esports. Θα βρεις δημοφιλή παιχνίδια, όπως αυτά των Counter Strike GO, Data 2 ή και League of Legends. Σίγουρα δεν θα απογοητευτείς από τις επιλογές της σκανδιναβικής εταιρείας σε αυτό το κομμάτι.

Υπάρχει μετάδοση ζωντανών αγώνων στην Betsson mobile app;

Στην βετσσον θα βρεις αρκετούς αγώνες, οι οποίοι μεταδίδονται με Live Streaming*. Εάν πάντως ψάχνεις στοιχηματική εταιρεία, με σκοπό να μπορείς να βλέπεις τους περισσότερους αγώνες που ποντάρεις ζωντανά, δεν θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Στο μέλλον είμαστε σίγουροι, ότι η εταιρεία θα βελτιώσει το betsson live stream*, όμως στην παρούσα φάση θα λέγαμε ότι υστερεί σε σχέση με άλλες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Μπορώ να κάνω Cash Out* στην Betsson Ελλάδα;

Μια τεράστια στοιχηματική εταιρεία όπως η Betsson.gr δεν θα μπορούσε να μην έχει στην γκάμα της την επιλογή του Cash Out*.  Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι το Cash Out* της συγκεκριμένης εταιρείας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο στις αποδόσεις* όσο και στην ταχύτητα με την οποία γίνεται. Πάντως θα θέλαμε να προστεθεί και η επιλογή του μερικού ή και του αυτόματου Cash Out* στο μέλλον, ώστε να έχεις κόμα περισσότερη ευελιξία.

Συνολική αξιολόγηση Betsson App

Η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά είναι τόσο γρήγορη, εύχρηστη και με μοντέρνο design, που θα ευχαριστηθείς το στοίχημα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Βέβαια, μειονεκτήματα υπάρχουν, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όπως την μικρή επιλογή Betsson Live Stream* ή το ότι δεν υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Επίσης, τα πλεονεκτήματα όμως που θα συναντήσεις είναι πολύ περισσότερα και αυτό είναι στο τέλος που μετράει και ο λόγος, ώστε να προτιμήσεις τη Betsson Mobile App για τα στοιχήματα σου. Οι αποδόσεις* είναι από τις καλύτερες της αγοράς και αυτό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ. Επίσης, θα βρεις ασιατικά χάντικαπ στο Betsson Live, ενώ σε άλλες στοιχηματικές δεν υπάρχουν καν στις επιλογές.

Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι η στοιχηματική εταιρεία από την Σουηδία ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και να σου προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές. Επίσης, νομίζουμε ότι είναι απλά μια ακόμα επιλογή στις στοιχηματικές, αλλά μπορεί να γίνει για σένα η κύρια επιλογή, όπου θα ποντάρεις τα στοιχήματα σου. Τέλος, αυτό που βλέπουμε είναι ότι συνέχεια εξελίσσεται και προσθέτει γεγονότα και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει.

Η συνολική μας βαθμολογία είναι 4,5 από 5 διαθέσιμα αστέρια.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά

Ιστοσελίδα: www.betsson.gr
Ελληνική γλώσσα: ΝΑΙ
Έκδοση Mobile/ Tablet: NAI
APP: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ANDROID
Έτος ίδρυσης: 1963 (από το 2001 online)
Email: ypostirixi@betsson.gr
Τηλέφωνο: +800 127010
Νόμιμη εταιρεία : ΝΑΙ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

>>  Ανακαλύψτε κι άλλες Εφαρμογές για Στοίχημα

Ελληνικά