Συχνές ερωτήσεις για το mobile Στοίχημα

Σου αρέσει να παίζεις στοίχημα και να ποντάρεις στις αγαπημένες σου ομάδες; Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παίκτες παίζουν από το κινητό ή το tablet τους στοίχημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθούν οι εφαρμογές και οι ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες για κινητά, οι οποίες παρέχονται από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Εμείς στην stoixima-efarmoges.gr είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε όλες τις συχνές ερωτήσεις και να σου λύσουμε τις απορίες σε θέματα που αφορούν στο Στοίχημα από κινητές συσκευές και τις εφαρμογές των στοιχηματικών εταιρειών. Κάτω από κάθε ερώτηση θα βρεις μια σύντομη απάντηση, ενώ κάνοντας ένα απλό κλικ πάνω στην ερώτηση θα δεις την αναλυτική απάντηση.

FAQ με θέμα το Mobile Betting

Που μπορώ να βρω τις καλύτερες εφαρμογές για να παίξω Στοίχημα;

Για όσους από εσάς ψάχνουν την κατάλληλη για αυτούς εφαρμογή για Στοίχημα, θα βρείτε στην αναλυτική απάντηση που μπορείτε να τις βρείτε. Επίσης σας παρουσιάζουμε σύντομα 3 από τις καλύτερες εφαρμογές στοιχήματος, ώστε να μπορείς να ρίξεις μια γρήγορη ματιά.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ App και Mobile ιστοσελίδας;

Υπάρχει διαφορά. Τα Apps είναι εφαρμογές λογισμικού, τις οποίες θα πρέπει να κάνεις λήψη στο κινητό σου. Θα πρέπει δηλαδή να έχεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή το tablet σου και να ενημερώνεις την εφαρμογή. H Mobile ιστοσελίδα είναι ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά και είναι εύκολα προσβάσιμη από το browser του κινητού σου.

Γιατί δεν υπάρχουν εφαρμογές για Στοίχημα στο Google Playstore;

Παίκτες που έχουν συσκευές με λειτουργικό Android θα παρατηρήσουν ότι οι Στοίχημα Εφαρμογές δεν υπάρχουν στο Google Play Store. Αυτό συμβαίνει γιατί η Google έχει μπλοκάρει την λήψη εφαρμογών που σχετίζονται με το διαδικτυακό στοίχημα. Εμείς σας εξηγούμε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το apk αρχείο κατευθείαν από τις εταιρείες, ώστε να απολαύσετε την Android εφαρμογή στο κινητό σας.

Υπάρχει η δυνατότητα Live Streaming στις Στοίχημα Apps;

Πολλές  στοιχηματικές εταιρείες  προσφέρουν live μετάδοση αγώνων στην πλατφόρμα τους. Αυτά τα live stream είναι φυσικά διαθέσιμα και στις εφαρμογές για κινητά και τάμπλέτ. Κάποιες εταιρείες φυσικά προσφέρουν πολύ μεγαλύτερο πρόγραμμα, όπως η Bet365 ή η Stoiximan, όπου θα βρεις και μεγάλα πρωταθλήματα και κορυφαίους αγώνες.

Μπορώ να παίξω με ασφάλεια στις εφαρμογές στοιχήματος;

Όλες οι εφαρμογές των στοιχηματικών εταιρειών ξεχωρίζουν για την ασφάλεια τους και δεν διατρέχεις κάποιο κίνδυνο. Οι συναλλαγές γίνονται επίσης με προηγμένα συστήματα κρυπτογράφησης. Όλα σου τα στοιχεία καταχωρούνται με ασφάλεια, οπότε δεν υπάρχει κάποιος φόβος υποκλοπής.

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη από μια Stoixima App;

Η διαδικασία ανάληψης των κερδών σου από μια εφαρμογή διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρείας δεν διαφέρει από τον τρόπο ανάληψης από την ιστοσελίδα της. Φυσικά πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα πριν κάνεις ανάληψη, τα οποία στα αναφέρουμε στην αναλυτική απάντηση.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Apps για το στοίχημα;

Μπορείς να παίξεις στοίχημα από μια εφαρμογή εάν έχεις κάποιο Smartphone ή Tablet στην κατοχή σου. Υπάρχουν εφαρμογές στοιχήματος τόσο για λειτουργικό Android όσο και για λειτουργικό iOS.

Πώς μπορώ να προσθέσω το εικονίδιο της ιστοσελίδας στην αρχική μου οθόνη;

Πολλοί παίκτες προτιμούν να παίζουν στοίχημα  από την mobile έκδοση της ιστοσελίδας και να μην κάνουν λήψη κάποια ειδική εφαρμογή για το κινητό τους. Έχουν όμως παράπονο, ότι δεν μπορούν να έχουν κάποιο εικονίδιο της εταιρείας στο homescreen του κινητού τους, για να μπαίνουν κατευθείαν να παίξουν στοίχημα, όπως συμβαίνει με τις εφαρμογές. Σου δείχνουμε τον τρόπο πως να προσθέσεις το εικονίδιο της στοιχηματικής σου στην αρχική σου οθόνη.

Πώς μπορώ να κάνω λήψη ένα αρχείο .apk για Android συσκευές;

Εάν έχεις κάποια συσκευή με λειτουργικό Android και θέλεις να κατεβάσεις μια εφαρμογή για στοίχημα στο κινητό σου, θα πρέπει να το κάνεις από την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς το Google Play Store έχει μπλοκάρει τις λήψεις εφαρμογών για το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα. Σου εξηγούμε φυσικά, ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις την λήψη της εφαρμογής από την στοιχηματική εταιρεία της επιλογής σου.

Υπάρχει η επιλογή Cash Out και στις εφαρμογές για στοίχημα;

Όλες οι επιλογές που προσφέρει μια στοιχηματική εταιρεία στην ιστοσελίδα της, προσφέρονται και στις αντίστοιχες εφαρμογές. Η επιλογή Cash Out είναι μια σημαντική επιλογή για κάθε παίκτη, που του επιτρέπει να κλείσει το στοίχημα του πρόωρα με τα χρήματα που του προσφέρονται εκείνη τη στιγμή. Αυτή η επιλογή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και από τις Στοίχημα Εφαρμογές.

Έχετε κι άλλες ερωτήσεις;

Ελπίζουμε να βρήκες την απάντηση που έψαχνες σχετικά με το στοίχημα σε εφαρμογές. Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες δεν τις βρήκατε στην σελίδα μας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο info@stoixima-efarmoges.gr και θα χαρούμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες μας. Μπορείτε φυσικά να βρείτε και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε εφαρμογή στοιχήματος στην κεντρική μας σελίδα.

Ελληνικά