Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω Betting εφαρμογές από το Google Play Store?

Εάν έχεις κινητό ή tablet με λειτουργικό Android και θέλεις να κατεβάσεις την αγαπημένη σου εφαρμογή για στοίχημα, θα παρατηρήσεις ότι δεν θα βρεις κανένα τέτοιο App στο Google Play Store. Αυτό συμβαίνει γιατί στη χώρα μας η Google έχει μπλοκάρει την λήψη εφαρμογών που έχουν σχέση με το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα. Μπορείς όμως να κατεβάσεις την εφαρμογή κάθε στοιχηματικής εταιρείας με άλλο τρόπο.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το Android App για στοίχημα;

Εάν θελήσεις να κατεβάσεις την αγαπημένη σου εφαρμογή για στοίχημα, θα πρέπει να κατεβάσεις το App από την σελίδα της στοιχηματικής εταιρείας, καθώς όπως είπαμε δεν θα το βρεις στο Google Play Store. Η διαδικασία είναι η ίδια για όλες τις Android Apps των στοιχηματικών εταιρειών, όπως π.χ. της Stoiximan App. Θα πρέπει δηλαδή να πας στην σελίδα της εταιρείας και να κατεβάσεις το αρχείο apk που σου προσφέρεται.

Ενεργοποίηση της λήψης από Άγνωστες Πηγές

Για να ξεκινήσεις την διαδικασία λήψης του αρχείου apk και της Στοίχημα Εφαρμογής θα πρέπει πρώτα να πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου. Εκεί θα πας στην επιλογή “Εφαρμογές” και θα ενεργοποιήσεις την επιλογή “Άγνωστες πηγές”, για να επιτρέψεις την λήψη εφαρμογών και από άλλες πηγές, εκτός από το Google Play Store.

Θα σου εμφανιστεί το μήνυμα ότι η λήψη από άγνωστες πηγές μπορεί να καταστρέψει τη συσκευή σου ή τα προσωπικά σου δεδομένα. Με τις εφαρμογές από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα φυσικά δεν διατρέχεις κανένα τέτοιο κίνδυνο και μπορείς άφοβα να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή για την συγκεκριμένη λήψη.

Έπειτα μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή και θα μπορείς να παίξεις και στην Android συσκευή σου μέσω Stoixima App.

>> Επιπλέον ερωτήσεις για Στοίχημα από κινητό

Ελληνικά