Στοιχηματικά νέα για εφαρμογές στοιχήματος και στοιχηματικές

Θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα για το στοίχημα, τις στοιχηματικές εταιρείες και τις εφαρμογές στοιχήματος; Σε μας θα βρεις όλα τα Στοίχημα Νέα , τις Στοίχημα Apps, είτε για Android είτε για iOS ή και τις mobile εκδόσεις, καθώς και τα τελευταία Stoixima News των στοιχηματικών εταιρειών και των πολλών και διαφόρων προσφορών και μπόνους που προσφέρουν.

Σου προσφέρουμε όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζεις εάν παίζεις στοίχημα από το κινητό σου ή από tablet. Τα στοιχηματικά νέα εύκολα και γρήγορα μόνο για σένα, για να μην χάνεις καμια προσφορά και κανένα από τα νέα για το στοίχημα. Έτσι θα είσαι πάντα διαβασμένος και προετοιμασμένος για την καλύτερη δυνατή εμπειρία γύρω από το αθλητικό στοίχημα στη φορητή συσκευή σου.

Ελλάδα- Καναδάς με ενισχυμένες αποδόσεις* Pamestoixima.gr

Στην Pamestoixima App βρίσκεις πολύ ελκυστικές ενισχυμένες αποδόσεις* για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Επίσης, ξεκινάει και Εθνική Ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στην εκκίνηση θα αντιμετωπίσει τον Καναδά το βράδυ του Σαββάτοου, στις 22:00. Πρόκειται για το πρώτο ματς της Εθνικής. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμα η Ισπανία και η Αυστραλία.

Όπως ήδη αναφέραμε το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει και σε αυτούς τους αγώνες καλές αποδόσεις και πολλές ακόμα δυνατότητες. Βρίσκουμε τον αγώνα της Εθνικής με τον Καναδά με ενισχυμένες αποδόσεις*, 0% γκανιότα*, αλλά και το “20 & Κάρφωσες”, στο οποίο μπορείς να κερδίσεις ανταμοιβές*, αν η Εθνική προηγηθεί με 20 πόντους σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Continue reading Ελλάδα- Καναδάς με ενισχυμένες αποδόσεις* Pamestoixima.gr

Ισπανία- Αγγλία με απίστευτο Stoiximan Bet Builder*

Έφτασε λοιπόν η ώρα του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε απέναντι στην Αγγλία του Σάουθγκεϊτ. Επίσης, η Ισπανία με κατάκτηση θα είναι στην κορυφή των κατακτήσεων με το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της. Η Αγγλία δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Euro και θέλει να το αλλάξει αυτό.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan App μπορείς να βρεις τον αγώνα, αλλά και τον τελικό του Κόπα Αμέρικα με ελκυστικές αποδόσεις*. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Continue reading Ισπανία- Αγγλία με απίστευτο Stoiximan Bet Builder*

Προγνωστικά Ισπανία- Γαλλία με Betshop Bet Builder*

Η Betshop Greece είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες στοιχηματικές των παικτών στην Ελλάδα. Βέβαια, αυτό ισχύει και για την Betshop App, η οποία έχει φρέσκια και ανανεωμένη πλατφόρμα. Είναι πολύ εύχρηστη και βρίσκεις εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές προσφορές*. Επίσης, βρίσκεις εύκολα και τους αγώνες με 0% γκανιότα*.

Η Betshop εφαρμογή μας εντυπωσιάζει σε πάρα πολλούς τομείς. Αυτό φαίνεται βέβαια και από βραβεία Βookmaker Awards 2022 και 2023, όπου πήρε βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

Continue reading Προγνωστικά Ισπανία- Γαλλία με Betshop Bet Builder*

Ολυμπιακός- Φιορεντίνα με Stoiximan ενισχυμένες αποδόσεις*

Έφτασε λοιπόν η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Ολυμπιακό. Στην OPAP Arena οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν απόψε την Φιορεντίνα, με σκοπό την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα. Η Φιορεντίνα θεωρείται από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες ως το φαβορί, όμως η εξέδρα αναμένεται να γεμίσει με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις πολλές ελκυστικές αποδόσεις* και ειδικά στοιχήματα* gια τον συγκεκριμένο αγώνα. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Continue reading Ολυμπιακός- Φιορεντίνα με Stoiximan ενισχυμένες αποδόσεις*

Pamestoixima Bet Builder* στο ΟΣΦΠ- Α. Βίλα και Live Streaming* στην Ευρωλίγκα

Στην Pamestoixima εφαρμογή βρίσκεις τρομερά ανεβασμένες αποδόσεις*. Βέβαια αυτό ισχύει και για τους αγώνες του Κόνφερενς Λιγκ. Εδώ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το όνειρο του τελικού. Ένας τελικός μάλιστα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στην OPAP Arena.

Όπως ήδη αναφέραμε το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει και σε αυτούς τους αγώνες καλές αποδόσεις και πολλές ακόμα δυνατότητες. Μια από τις “φρέσκιες” λειτουργίες, οι οποίες μας έχουν ενθουσιάσει είναι το Bet Builder Ready*. Με αυτή την λειτουργία έχεις έτοιμα Bet Builder* με ενισχυμένες αποδόσεις*. Επιπρόσθετα, τα Bet Builder είναι ανανεωμένα και μπορείς να συνδυάσεις πλήθος επιλογών ενός αγώνα σε ένα δελτίο.

Continue reading Pamestoixima Bet Builder* στο ΟΣΦΠ- Α. Βίλα και Live Streaming* στην Ευρωλίγκα

Ελκυστικό Bet Builder* στην betshop.gr για το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Η Betshop Greece είναι πλέον μια από τις αγαπημένες στοιχηματικές των Ελλήνων παικτών. Φυσικά αυτό ισχύει για την εφαρομογή Betshop, η οποία έχει ανανεωμήνη και φρέσκια πλατφόρμα. Εύχρηστη και με πολλούς τόπους συναλλαγών. Βέβαια, είμαστε της άποψης ότι εκτός από ελκυστικές αποδόσεις, προσφέρει κι πολλά περισσότερα.

Η Betshop App μας εντυπωσιάζει σε πολλούς τομείς. Επίσης, αυτό φαίνεται και στα βραβεία Βookmaker Awards 2022 και 2023 όπου πήρε βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

Continue reading Ελκυστικό Bet Builder* στην betshop.gr για το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ- Κλαμπ Μπριζ με Stoiximan Bet Builder*

Έφτασε λοιπόν η ώρα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Απόψε υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να προκριθούν σε ημιτελικό. Επίσης, θα μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης σε τελικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1. Από την άλλη ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ του 3-2.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις αυτούς τους αγώνες, αλλά και τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες με ελκυστικές αποδόσεις*. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Continue reading ΠΑΟΚ- Κλαμπ Μπριζ με Stoiximan Bet Builder*

Ρεάλ Μαδρίτης- Μάντσεστερ Σίτι με Pamestoixima Bet Builder* Ready

Στην Pamestoixima App βρίσκεις ανταγωνιστικές αποδόσεις*. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους αγώνες του UEFA Champions League. Φυσικά, φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και έχουμε ήδη τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι. Στους πρώτους αγώνες η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την νυν πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως ήδη αναφέραμε το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει και σε αυτούς τους αγώνες καλές αποδόσεις και πολλές ακόμα δυνατότητες. Μια από τις νέες λειτουργίες, οι οποίες εντυπωσιάζουν είναι και το Bet Builder Ready*. Με αυτή την λειτουργία έχεις έτοιμα Bet Builder* με ενισχυμένες αποδόσεις*.

Continue reading Ρεάλ Μαδρίτης- Μάντσεστερ Σίτι με Pamestoixima Bet Builder* Ready

AEK- Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση* bwin.gr

Μετά την παύση λόγω των ΕΘνικών Ομάδων, συνεχίζουμε με τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Η Εθνική Ελλάδας δυστυχώς δεν τα κατάφερε να προκριθεί, όμως η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δυο ντέρμπι, τα οποία θα έχουν μεγάλη σημασία για την κούρσα τίτλου.

Στην Bwin App θα βρεις με πολύ ελκυστικές αποδόσεις* τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Το πρώτο χρονικά ματς είναι το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ. Έπειτα ακολουθεί το ΑΕΚ- Ολυμπιακός. Φυσικά, τα αποτελέσματα ίσως αλλάξουν τις ισορροπίες στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός με ήττα θα μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Continue reading AEK- Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση* bwin.gr

Γεωργία- Ελλάδα με Betshop Bet Builder*

Η Betshop.gr είναι από τις πλέον ανερχόμενες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Πολλοί φίλοι του στοιχήματος την προτιμούν, καθώς οι αποδόσεις που προσφέρει είναι ανταγωνιστικές. Βέβαια, είμαστε της άποψης ότι εκτός από ελκυστικές αποδόσεις, προσφέρει κι πολλά περισσότερα.

Η Betshop Εφαρμογή δεν μας απογοητεύει και συνεχίζει την ταχύτατη εξέλιξη των λειτουργιών της. Επίσης, αυτό φαίνεται και στα βραβεία Βookmaker Awards 2022 και 2023 όπου πήρε βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

Continue reading Γεωργία- Ελλάδα με Betshop Bet Builder*