Ολυμπιακός- Φιορεντίνα με Stoiximan ενισχυμένες αποδόσεις*

Έφτασε λοιπόν η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Ολυμπιακό. Στην OPAP Arena οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν απόψε την Φιορεντίνα, με σκοπό την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα. Η Φιορεντίνα θεωρείται από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες ως το φαβορί, όμως η εξέδρα αναμένεται να γεμίσει με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις πολλές ελκυστικές αποδόσεις* και ειδικά στοιχήματα* gια τον συγκεκριμένο αγώνα. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Olympiakos Fiorentina Stoiximan Apodoseis
© Stoiximan | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, η Stoiximan App προσφέρει πολλές περισσότερες λειτουργίες στην μοντέρνα πλατφόρμα της. Ένα από αυτό είναι το πολύ δυνατό Bet Builder*, όπου οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικές.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στη Stoiximan App

Bέβαια, στη stoiximan.gr μια από τις αγαπημένες μας δυνατότηες είναι οι ενισχυμένες αποδόσεις* και οι Super ενισχυμένες αποδόσεις*. Τις αποδόσεις αυτές τις βλέπεις στην σελίδα της stoiximan.gr ή και στην Stoiximan εφαρμογή.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για την μεγάλη ημέρα. Ο προπονητής της ομάδας, Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του επιθετικά. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει από τελικούς, καθώς έχει ήδη μια κατάκτηση Γιουρόπα Λιγκ στο παλμαρέ του.

Βέβαια, εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες ενισχυμένες stoiximan αποδόσεις*. Αυτές είναι για παράδειγμα:

  • Απόδοση* 3.15 να σκοράρει ο Κ. Φορτούνης ή ο Ντ. Ποντένσε
  • Απόδοση* 3.45 για Over 0.5 προσπάθειες στην εστία από Α. Ελ Κααμπί και κατάκτηση τροπαίου από Ολυμπιακό
  • Απόδοση* 4.55 να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα 2 ημίχρονα

Τα Προγνωστικά μας

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος απίστευτη ταχύτητα στην εφαρμογή. Επίσης, έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Με λίγα μόνο κλικ, ποντάρεις το στοίχημα που επιθυμείς.

Τέλος, το προγνωστικό μας για το συγκεκριμένο ματς είναι γκολ και στα 2 ημίχρονα και οι 2 ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες. Eπίσης, η απόδοση για το συγκεκριμένο ποντάρισμα είναι επίσης με ενισχυμένη απόδοση* Stoiximan =>> 3.80.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.