Χορηγοί ομάδων και αθλητών: Η stoixima-efarmoges.gr στο πλευρό σου!

Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου. Είναι κάτι το οποίο μας ενώνει και μας προσφέρει πολλές χαρές. Όλοι μας έχουμε κάποια σχέση με τον αθλητισμό, είτε μας αρέσει να παρακολουθούμε κάποιο άθλημα είτε να συμμετέχουμε οι ίδιοι.  Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με κάποιο τρόπο με τον αθλητισμό έχουν αναρωτηθεί: “Πώς θα βρω χορηγό”; Η σελίδα μας www.stoixima-efarmoges.gr μπορεί να σταθεί στο πλευρό σου και να σε βοηθήσει με μια χορηγία.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους νέους αθλητές και αθλήτριες, ώστε να μπορούν να συγκεντρωθούν στο αγαπημένο τους άθλημα και να μην είναι ο οικονομικός παράγοντας εμπόδιο για να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους. Ως χορηγός αθλητών και αθλητριών, στηρίζουμε φυσικά όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση και πολλά περισσότερα. Όλα τα αθλήματα είναι σημαντικά

Φυσικά είμαστε ευχαρίστως και χορηγοί ομάδων όλων των αθλημάτων, αλλά και ομάδων E-Sports. Ως σπόνσορας προσπαθούμε να είμαστε πάντα στο πλευρό των αθλητών και των συνεργατών μας. Εάν ψάχνεις χορηγό και ενδιαφέρεσαι για συνεργασία, η σελίδα μας www.stoixima-efarmoges.gr είναι ο κατάλληλος συνοδοιπόρος σου για αυτό το μεγάλο και όμορφο αθλητικό σου ταξίδι. Μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα μαζί μας, στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο info@stoixima-efarmoges.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τι σου προσφέρει η χορηγία μας;

Με ποιον ακριβώς τρόπο θα σταθούμε δίπλα σου ως χορηγός αθλητή/ αθλήτριας ή ως χορηγός ομάδας θα το αποφασίσουμε μαζί. Χρειάζεσαι καινούργιες μπάλες; Ή μήπως καινούργιες φανέλες, αθλητικά ρούχα και παπούτσια; Σαν χορηγός σου, είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανές χορηγίες, μπορούμε να σου προσφέρουμε και οικονομική βοήθεια, αν είναι να πας σε κάποιο τουρνουά ή ότι άλλο και αν χρειαστείς. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, εάν μας επιλέξεις ως σπόνσορα σου.

Τι περιμένουμε από σένα ως χορηγοί σου

Φυσικά ως χορηγοί αθλητών και ομάδων στηρίζουμε έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών μας. Ανήκουμε στην ίδια ομάδα και θα θέλαμε κι εσύ να μας στηρίξεις με την παρουσία και τις επιδόσεις σου.

Πώς μπορείς όμως να βοηθήσεις εσύ τον χορηγό σου; Και εδώ έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να μας διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σου ή στην ιστοσελίδα της ομάδας σου με ένα λινκ που θα οδηγεί στην ιστοσελίδα μας. Επίσης μπορείς να κάνεις αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook και Instagram, όπου θα παρουσιάζεις π.χ. την φανέλα σου με την χορηγία της σελίδας μας.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ψάχνεις χορηγό και ενδιαφέρεσαι για συνεργασία; Στείλε μας μήνυμα στο info@stoixima-efarmoges.gr και για να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε πιο άμεσα, θα θέλαμε να μας στείλεις και ένα Link της ιστοσελίδας σου ή της ιστοσελίδας της ομάδας σου ή το Link του προφίλ σου στα κοινωνικά δίκτυα, όπως π.χ. του λογαριασμού σου στο Facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν δίνουμε χορηγίες σε παιδικές ή εφηβικές ομάδες. Το στοίχημα είναι για ενήλικους και κατά την άποψη μας δεν πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση με τις μικρότερες ηλικίες στον αθλητισμό.

Ελληνικά