ΠΑΟΚ- Κλαμπ Μπριζ με Stoiximan Bet Builder*

Έφτασε λοιπόν η ώρα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Απόψε υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να προκριθούν σε ημιτελικό. Επίσης, θα μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης σε τελικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1. Από την άλλη ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ του 3-2.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις αυτούς τους αγώνες, αλλά και τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες με ελκυστικές αποδόσεις*. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Stoiximan Bet Builder 2024 PAOK
@ Stoiximan | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, η Stoiximan App προσφέρει πολλές περισσότερες λειτουργίες στην ανανεωμένη πλατφόρμα της. Ένα από αυτό είναι το πολύ ανταγωνιστικό Bet Builder*, όπου οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικές.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στη Stoiximan Mobile

Bέβαια, στη stoiximan.gr μια από τις αγαπημένες μας λειτουργίες είναι οι επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* και οι Super ενισχυμένες αποδόσεις*. Τις αποδόσεις αυτές τις βλέπεις στην σελίδα της stoiximan.gr ή και στο Stoiximan App.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα. Αναμένει μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς του, καθώς η Τούμπα είναι ήδη Sold Out. Στην στοιχιμαν βλέπουμε απίστευτα ενισχυμένες αποδόσεις*. Μια από αυτές είναι “Πρόκριση ΠΑΟΚ και Over 0.5 σουτ στην εστία από Ντεσπόντοφ”. Η απόδοση για αυτό το σημείο έχει εκτοξευθεί από το 2.70 στο 3.40.

Φυσικά ανάλογες αποδόσεις βρίσκουμε και στον αγώνα Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός. Γενικότερα οι παίκτες της stoiximan.gr έχουν την απόλυτη ευελιξία στα πονταρίσματα τους.

Τα Προγνωστικά μας

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος απίστευτη ταχύτητα στην εφαρμογή. Έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Με λίγα μόνο κλικ, ποντάρεις το στοίχημα που επιθυμείς.

Τέλος, το προγνωστικό μας για το συγκεκριμένο ματς είναι Over 9.5 κόρνερ συνολικά και πρόκριση ΠΑΟΚ. Η απόδοση* στη Stoiximan είναι 4.50. Βλέπουμε δηλαδή ότι στο Βet Builder* βρίσκουμε απίστευτα υψηλές αποδόσεις* και καλές ευκαιρίες.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.