Η επιλογή Cash Out στις εφαρμογές των στοιχηματικών

Η επιλογή του Cash Out δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Αποτελεί πλέον αγαπημένη επιλογή και των Ελλήνων παικτών, καθώς τους προσφέρει ευελιξία και περισσότερες επιλογές για ένα στοίχημα.

Όλες οι νόμιμες εταιρείες στην χώρα μας, καθώς και οι Στοίχημα Εφαρμογές τους, προσφέρουν την επιλογή ολικού Cash Out. Κάποιες εταιρείες έχουν εξελιχθεί σε αυτόν τον τομέα και προσφέρουν επίσης μερικό ή και αυτόματο Cash Out.

Τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί

Η επιλογή Cash Out είναι μια πρόσθετη λειτουργία που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες στα εγγεγραμμένα μέλη τους, με την οποία οι παίκτες μπορούν να “κλείσουν” το στοίχημα τους πριν την λήξη και να πάρουν το ποσό που τους προσφέρει η εταιρεία εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται δηλαδή για την επιλογή του παίκτη, να διευθετήσει το στοίχημα του πριν την λήξη όλων των παιχνιδιών που βρίσκονται στο δελτίο στοιχήματος του.

Η επιλογή αυτή προσφέρεται και πριν από την έναρξη του αγώνα, σε περίπτωση που μετάνιωσες για κάποιο ποντάρισμα και κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν αυτή την επιλογή σε όλα τα ματς και σε όλα τα στοιχήματα, οπότε καλό θα ήταν από πριν να ελέγξετε, εάν διατίθεται επιλογή Cash Out.

Επίσης το ποσό που σου προσφέρει η εταιρεία για να “κασάρεις” πρόωρα τα κέρδη σου, είναι φυσικά μικρότερο και πολλές φορές πολύ μικρότερο από το ποσό που θα κέρδιζε συνολικά το δελτίο σου σε περίπτωση που όλες σου οι επιλογές ήταν σωστές στο τέλος των αγώνων.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή Cash Out εύκολα και γρήγορα, καθώς όλες οι εφαρμογές για στοίχημα έχουν την επιλογή αυτή κάπου φανερά στο δελτίο σου, ώστε να μπορείς να κάνεις αυτή την επιλογή ανά πάσα στιγμή.

Θετικά και αρνητικά του Cash Out

Τα θετικά αυτής της λειτουργίας είναι φυσικά ότι εφόσον κάνεις Cash Out, έχεις κλείσει το στοίχημα σου και έχεις σίγουρα ένα ποσό, το οποίο θα σου είναι διαθέσιμο για ποντάρισμα σε άλλο δελτίο ή και για ανάληψη. Δεν έχει το ρίσκο να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα και να χάσεις τελικά όλο το ποσό.

Αυτή η επιλογή είναι για τους παίκτες που πάνε στα σίγουρα και δεν θέλουν να ρισκάρουν τυχόν ανατροπές στην διάρκεια του ματς. Με το που “κασάρει” κάποιος το ποσό, τα χρήματα είναι 100% στην διάθεση του παίκτη.

Οι στοιχηματικές εταιρείες φυσικά δεν σκέφτονται μόνο τον παίκτη, όταν προσφέρουν δυνατότητα Cash Out στους παίκτες τους. Αρνητικό μπορεί να αποδειχθεί το γεγονός ότι στο τέλος το δελτίο σου μπορεί να κέρδιζε έτσι κι αλλιώς και έτσι να χάσεις ένα σημαντικό μέρος από τα κέρδη σου. Όπως αναφέραμε, το ποσό του κας άουτ είναι μικρότερο από το ποσό που θα κέρδιζε κάποιος σε περίπτωση νίκης του δελτίου.

Καταλήγουμε ότι ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος, αν θέλει σε κάποιο δελτίο να χρησιμοποιήσει αυτή την λειτουργία ή αν θέλει να ρισκάρει και στο τέλος ίσως έχει μεγαλύτερο κέρδος. Πάντως το Cash Out είναι μια εξαιρετική επιλογή στο στοίχημα, η οποία πραγματικά προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους παίκτες.

Μερικό και αυτόματο Cash Out

Τα τελευταία χρόνια το Cash Out έγινε τόσο αγαπητό στους Έλληνες παίκτες, που οι εφαρμογές για στοίχημα προσφέρουν και άλλες επιλογές αυτής της λειτουργίας.

Κάποιες εταιρείες προσφέρουν μερικό Cash Out. Αυτή η επιλογή σου δίνει την δυνατότητα να “κασάρεις” ένα μέρος των χρημάτων σου και τα υπόλοιπα χρήματα να μείνουν στο δελτίο, ώστε να συνεχιστεί το στοίχημα. Πρόκειται για μια εξαίσια επιλογή, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον παίκτη.

Επίσης σχετικά νέα είναι η επιλογή του αυτόματου Cash Out. Με αυτήν την επιλογή ο παίκτης μπορεί να ορίσει στο δελτίο στοιχήματος του ένα ποσό Cash Out, το οποίο εάν προσφερθεί  κάποια στιγμή από την εταιρεία, να διευθετηθεί αυτόματα το στοίχημα με το ποσό που ο ίδιος όρισε. Δεν θα πρέπει δηλαδή να ελέγχει συνέχεια την εξέλιξη του δελτίου του και τα ματς στα οποία έχει ποντάρει. Γίνεται αυτόματο Cash Out εάν φτάσει το ποσό στο επιθυμητό ύψος.

Τα Cash Out που προσφέρουν οι στοιχηματικές

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και τις λειτουργίες Cash Out που προσφέρουν:

Η λειτουργία Cash Out είναι μια επιλογή που εξελίσσεται και ανανεώνεται συνέχεια από τις στοιχηματικές εταιρείες. Εμείς φυσικά θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις στις Stoixima Apps και στα νέα πάνω σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο.

>> Επιστροφή στις Συχνές Ερωτήσεις

Ελληνικά