Πώς να προσθέσεις εικονίδιο της στοιχηματικής στην αρχική σου οθόνη

Μπορείς να προσθέσεις εικονίδιο της στοιχηματικής εταιρείας στην οθόνη αφετηρίας του κινητού σου, ακόμα και αν παίζεις μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας της εταιρείας. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις οπωσδήποτε εφαρμογή κινητού, για να έχεις εικονίδιο της στοιχηματικής στην αρχική σου οθόνη.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς με ένα κλικ πάνω στο εικονίδιο, να μετάβεις αμέσως στην ιστοσελίδα της αγαπημένης σου εταιρείας για στοίχημα και να ξεκινήσεις γρήγορα τα πονταρίσματα σου.

Υποστηρίζει το κινητό μου αυτή την λειτουργία;

Η λειτουργία για προσθήκη εικονιδίου της ιστοσελίδας στην οθόνη αφετηρίας σου, υποστηρίζεται από σχεδόν όλα τα προγράμματα πλοήγησης, όπως π.χ. Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer ή Opera. Οπότε εάν διαθέτεις κάποιο έξυπνο τηλέφωνο, έχεις πολλές πιθανότητες, η συσκευή σου να υποστηρίζει αυτή την λειτουργία.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Για κινητά με λειτουργικό iOS, εάν είσαι στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής, τέρμα κάτω κεντρικά στην οθόνη θα δεις ένα τετράγωνο με ένα βελάκι προς τα πάνω. Κάνοντας κλικ εκεί πάνω ανοίγει μια οθόνη, όπου, θα βρεις την επιλογή “Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας”.

Πατώντας αυτή την επιλογή ανοίγει ένα παράθυρο, όπου μπορείς να γράψεις το όνομα που θέλεις να έχει το εικονίδιο, π.χ. Betrebels App.

Έπειτα απλά κάνεις κλικ πάνω δεξιά στην επιλογή “Προσθήκη” και το εικονίδιο της ιστοσελίδας έχει προστεθεί στην οθόνη αφετηρίας σου. Μπορείς πλέον με ένα κλικ πάνω στο εικονίδιο, να μεταβείς αμέσως στην πλατφόρμα της στοιχηματικής της επιλογής σου.

Για κινητά με λειτουργικό Android, η διαδικασία είναι επίσης απλή. Ενώ είσαι στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής, θα δεις πάνω δεξιά λίγο δίπλα από την διεύθυνση της ιστοσελίδας τρεις κάθετες τελείες. Κάνοντας κλικ εκεί πάνω θα σου ανοίξουν διάφορες επιλογές, όπου πρέπει να διαλέξεις την επιλογή που γράφει “Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας”.

Μετά από αυτό και εδώ θα ανοίξει ένα παραθυράκι, όπου μπορούμε να ονομάσουμε το εικονίδιο μας, ας πούμε Tipbet App. Ολοκληρώνοντας και αυτό το κομμάτι, το μόνο που απομένει είναι να πατήσεις το “Προσθήκη” και το εικονίδιο για το στοίχημα είναι πλέον διαθέσιμο στην αρχική οθόνη του κινητού σου.

Γιατί να προσθέσεις εικονίδιο στην οθόνη αφετηρίας;

Εάν παίζεις συχνά στοίχημα από το κινητό σου και χρησιμοποιείς την mobile ιστοσελίδα της αγαπημένης σου εταιρείας, τότε δεν θα χρειάζεται η διαδικασία να μπαίνεις από την αρχή και να πληκτρολογείς την διεύθυνση της ιστοσελίδας. Με ένα απλό κλικ πάνω στο εικονίδιο, βρίσκεσαι αμέσως στην πλατφόρμα για το στοίχημα και σίγουρα η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά αν θέλεις να προλάβεις μια καλή απόδοση ή να κάνεις κάποιο κας άουτ.

Οπότε με μια ματιά έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα με την προσθήκη εικονιδίου στοιχηματικής εταιρείας στην οθόνη αφετηρίας του κινητού σου:

  • Με ένα κλικ βρίσκεσαι στην πλατφόρμα για το στοίχημα
  • Η ιστοσελίδα είναι πάντα επίκαιρη και δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση
  • Δεν χρειάζεται καμία λήψη εφαρμογής από άγνωστες πηγές για συσκευές Αndroid
  • Εικονίδιο όπως σε μια Στοίχημα Εφαρμογή

>> Επιστροφή στη σελίδα FAQ

Ελληνικά