Tipbet App- Η Tipbet δεν έχει λάβει αδειοδότηση από την ΕΕΕΠ και παύει την λειτουργία της στην Ελλάδα

Η Tipbet είναι μια στοιχηματική εταιρεία, η οποία πραγματικά έχει ειδικευτεί στον τομέα του στοιχήματος στο ποδόσφαιρο. Φυσικά και προσφέρει αγορές και σε άλλα αθλήματα, ωστόσο η Tipbet App έχει πάρα πολλές στοιχηματικές αγορές στο ποδόσφαιρο, τις οποίες και συνδυάζει με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις. Φυσικά είναι και πολύ δυνατή στο live betting, όπου θα βρεις σίγουρα πάνω από 15.000 αγορές κάθε μήνα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε μόλις το 2014 και εδρεύει όπως και πολλές άλλες στοιχηματικές στη Μάλτα. Παρά τα λίγα χρόνια παρουσίας της έχει καταφέρει να σημειώσει μεγάλη εξέλιξη και να μας προσφέρει μια πολύ μοντέρνα, εύχρηστη και γρήγορη mobile πλατφόρμα, όπου ο καθένας μπορεί να παίξει ευχάριστα. Δεν διαθέτει ακόμα Tipbet Apk ή Tipbet App Download για συσκευές iOS, όμως αυτό δεν μας σταματά στο να παίξουμε στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Tipbet App Logo Tipbet App
Διαθέσιμο σε

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστη σελίδα Tipbet Mobile
 • Ολικό, μερικό και αυτόματο Cash Out
 • Μεγάλη γκάμα E-Sports
 • Πολλές αγορές στο ποδόσφαιρο

Μειονεκτήματα

 • Απουσία live streaming
 • Χωρίς ασιατικά χάντικαπ
 • Χωρίς Αpps για Android, iOS

Ο σχεδιασμός της σελίδας της Tipbet App Mobile είναι πολύ μοντέρνος και φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ δουλειά από πίσω, ώστε να είναι όσο περισσότερο εύχρηστη γίνεται, για τον Έλληνα παίκτη. Οι αγορές τόσο στο pregame όσο και στους αγώνες σε εξέλιξη είναι πάρα πολλές και ο παίκτης σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη στοιχηματική.

Εντύπωση μας κάνει και η πολύ μεγάλη ποικιλία στις αγορές των E-Sports, αλλά και ότι πλέον προσφέρει στον Έλληνα παίκτη την  δυνατότητα μερικού και αυτόματου κας άουτ. Η Tipbet Mobile δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι δεν σταματάει να εξελίσσεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερη.

Βελτιώσεις χρειάζονται σίγουρα στα υπόλοιπα αθλήματα, εκτός του ποδοσφαίρου, όπου η ποικιλία αγορών και ειδικών στοιχημάτων δεν είναι ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ακόμα και στα δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα, το μπάσκετ και το τένις, οι αγορές που είναι διαθέσιμες είναι αρκετά λίγες. Καλό θα ήταν βέβαια να προσφέρει στο μέλλον και ένα καλό πρόγραμμα μεταδόσεων ζωντανών αγώνων, καθώς αυτό τώρα απουσιάζει εντελώς.

Η Tipbet App σε φορητές συσκευές

Σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου, η Tipbet Mobile App είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας για κινητά. Δεν διαθέτει κάποιο Tipbet App Android Download ή ειδικό App για συσκευές με λειτουργικό iOS. Η “εφαρμογή” της πάντως στην mobile εκδοση είναι πολύ καλή, εύχρηστη και γρήγορη, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν φαίνεται η απουσία μιας εφαρμογής που μπορείς να την κάνεις λήψη στο κινητό σου από το App Store ή το Google Play Store.

Tipbet Εφαρμογές


1. Tipbet Mobile

Η Τipbet Mobile App ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση και την ταχύτητα που προσφέρει στη διαδικασία πονταρίσματος των στοιχημάτων. Η πλατφόρμα της που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το αθλητικό διαδικτυακό στοίχημα από το κινητό ή το τάμπλετ σου, έχει προσελκύσει πολλούς νέους Έλληνες τα τελευταία χρόνια.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις στο browser σου την διεύθυνση της Tipbet.gr ή εναλλακτικά μπορείς και από τη σελίδα μας κάνοντας κλικ στο λινκ της εταιρείας και αμέσως μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις το αγαπημένο σου στοίχημα. Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να μπορείς να απολαύσεις τις αγορές και τις προσφορές της Tipbet App.

Στα θετικά σε αυτή την έκδοση είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία ειδική εφαρμογή για το κινητό σου, οπότε δεν χρειάζεσαι επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Εννοείται πως αφού δεν έχεις κάνει κάποιο Tipbet App Download, δεν θα χρειαστεί να κάνεις συνέχεια και τις ενημερώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την άψογη λειτουργία μιας εφαρμογής. Επίσης μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζεται το εικονίδιο της Tipbet Mobile στην οθόνη του κινητού σου, όπως και κάθε άλλο App.

2. Tipbet iOS

H Tipbet.gr δεν παρέχει ακόμα κάποιο App το οποίο μπορείς να το κάνεις download στην Apple συσκευή σου. Αν και όπως αναφέραμε ήδη, η mobile έκδοση μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους, θα θέλαμε να υπάρχει και η επιλογή κάποιας App για Download για παίκτες που προτιμούν να παίζουν μέσω κάποιας εφαρμογής που την κατεβάζουν στο κινητό τους.

3. Tipbet App Android

Όπως και για συσκευές Apple, έτσι και για συσκευές με λειτουργικό Android δεν υπάρχει κάποιο Tipbet Apk, το οποίο να μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό ή το τάμπλετ σου. Και εδώ θα θέλαμε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν και την εφαρμογή δεν θα την βρίσκαμε έτσι κι αλλιώς στο Google Play Store, καθώς η εταιρεία της Google έχει μπλοκάρει την λήψη εφαρμογών για αθλητικό στοίχημα. Παρ’όλα αυτά θα θέλαμε φυσικά να υπάρχει στο σάιτ της εταιρείας η δυνατότητα Tipbet App Android Download για τους παίκτες που θα ήθελαν αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος στα κινητά τους.

Πώς να κάνεις εγγραφή στην Tipbet Mobile

Η εγγραφή σου στην Tipbet App γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και χρειάζονται μόνο λίγα βήματα. Καταρχάς πας στο σάιτ της Tipbet.gr εύκολα από το browser του κινητού σου ή ακόμα πιο εύκολα κάνοντας κλικ στη σελίδα μας το λινκ της Tipbet. Στην κεντρική οθόνη θα δεις πάνω δεξιά την λέξη “Σύνδεση”, όπου κάνοντας κλικ εκεί πάνω θα βρεθείς στην φόρμα για να μπεις στον λογαριασμό σου.

Εφόσον δεν έχεις ακόμα λογαριασμό πατάς κάτω το πράσινο κουτί που γράφει “ΕΓΓΡΑΦΗ” με λευκά γράμματα. Θα ανοίξει το πρώτο βήμα της εγγραφής όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις το μέιλ σου και να το επαναλάβεις ακριβώς από κάτω, τον έγκυρο αριθμό κινητού σου και να επιλέξεις ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Και τα δυο θα πρέπει να τα θυμάσαι, καθώς θα τα χρειάζεσαι κατά την είσοδο σου στον λογαριασμό σου. Αφού επιβεβαιώσεις και τον κωδικό σου, συμπληρώνεις στο κουτάκι κάτω κάτω τους χαρακτήρες που βλέπεις, ώστε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ρομπότ. Έπειτα προχωράς στο δεύτερο βήμα.

Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Ξεκινάς με το φύλο σου, το ονοματεπώνυμο σου και συνεχίζεις με την ημερομηνία γέννησης σου. Θα πρέπει να στοιχεία σου να είναι ακριβώς όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο σου, ώστε να μην υπάρξει αργότερα κάποιο θέμα στις αναλήψεις των κερδών.

Tipbet App Eggrafi

Επόμενο βήμα είναι η συμπλήρωση της διεύθυνσης κατοικίας σου. Θα πρέπει να γράψεις την διεύθυνση σου, τον ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη ή το χωριό σου και ξανά την πόλη. Έπειτα πας στο τρίτο και τελευταίο βήμα όπου απλά πρέπει να επιλέξεις την γλώσσα σου, την ώρα που θα θες να αναγράφονται στα ματς, δηλαδή την ελληνική ώρα και να επιλέξεις με ποιον τρόπο θα ήθελες να λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις από την Tipbet App.

Είναι προεπιλεγμένοι οι δυο από τους τρεις τρόπους, δηλαδή το Email και το SMS. Μπορείς να προσθέσεις και το τηλέφωνο ή και να αφαιρέσεις κάποιον τρόπο. Την επιλογή αυτή μπορείς να την αλλάξεις αργότερα στον λογαριασμό σου. Σε συμβουλεύουμε να διαβάσεις και τους όρους και προϋποθέσεις. Κάνοντας κλικ στο “Registration Complete” έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου στην Tipbet.gr App.

Μην ξεχάσεις εντός 30 ημερών να κάνεις ταυτοποίηση των στοιχείων σου όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία. Απλά θα χρειαστεί να στείλεις με Email ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και έναν επίσημο λογαριασμό, όπου αναγράφονται η διεύθυνση κατοικίας σου και το ονοματεπώνυμο σου. Ο λογαριασμός μπορεί να είναι π.χ. ένας πρόσφατος λογαριασμός ρεύματος ή κινητού τηλεφώνου.

Κατάθεση στην Tipbet Mobile

Για να ξεκινήσεις να παίζεις στοίχημα, θα χρειαστεί φυσικά πρώτα να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Αυτό γίνεται εύκολα και άμεσα με την εταιρεία να προσφέρει ποικίλους τρόπους συναλλαγών. Κάθε παίκτης θα βρει την κατάλληλη για αυτόν μέθοδο κατάθεσης στην Tipbet Mobile App, διότι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα παρακάτω:

 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα
 • paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • Viva payments

Οι συναλλαγές στην συγκεκριμένη εταιρεία γίνονται άμεσα, εύκολα και χωρίς προβλήματα, ενώ ο παίκτης μπορεί να είναι σίγουρος για τα χρήματα του, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία με μεγάλη αξιοπιστία και ας μην έχει το μεγάλο όνομα που έχουν κάποιοι ανταγωνιστές της.

Μενού/ Πλατφόρμα στην Tipbet App

Όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω, η πλατφόρμα της Tipbet App Android, όπως και στις συσκευές με διαφορετικό λειτουργικό, είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, μοντέρνα, εύχρηστη και ιδιαίτερα γρήγορη. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο, το λευκό και το γκρι, ενώ δεν λείπουν και οι φρέσκες εικόνες, με τις νεότερες προσφορές και επιλογές, όπου πέφτει κατευθείαν πάνω το μάτι.

Tipbet App Menu

Έχεις μπάρες επιλογών τόσο στην κορυφή της οθόνης, όπου θα βρεις τα δημοφιλή αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, τένις και μπάσκετ, όσο και στο κάτω μέρος της οθόνης, όπου συναντάμε επιλογές όπως “Live Στοίχημα”, αλλά και το δελτίο σου. Φυσικά υπάρχει και πάνω αριστερά η μπάρα με το μενού, όπου θα σου ανοίξει όλες τις επιλογές, όπως Live, Δημοφιλή, Σήμερα και επίσης μπορείς να δεις και τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου, αλλά και τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ή και τα υπόλοιπα αθλήματα. Γενικά πρόκειται για μια πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη σελίδα, η οποία και εντυπωσιάζει.

Μεγάλη ποικιλία αγώνων και αγορών, πλούσιο κουπόνι και στο Live Στοίχημα, πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και δυνατότητες όπως ολικό, μερικό και αυτόματο Cash Out. Υπάρχουν περισσότερες από 15.000 αγορές τον μήνα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και μπορείς εύκολα και γρήγορα, μόνο με κάποια κλικ να ποντάρεις το στοίχημα που θέλεις.

Δελτίο αγώνων/ Κουπόνι στην Tipbet Mobile

Στο κουπόνι της Tipbet κυριαρχεί το ποδόσφαιρο. Τόσο στο pregame όσο και στο live, οι επιλογές είναι αμέτρητες και συνοδεύονται επίσης από εξαιρετικές αποδόσεις. Οι παίκτες οι οποίοι παίζουν κυρίως στοιχήματα ποδοσφαίρου θα λατρέψουν την πλατφόρμα και το κουπόνι της Tipbet “εφαρμογής”.

Tipbet App Kouponi

Επίσης έχει πραγματικά πολύ καλό κουπόνι σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και παρέχει εκτός από το ολικό κας άουτ και μερικό, αλλά και αυτόματο. Αυτό κάνει τον παίκτη ακόμα πιο ευέλικτο. Φυσικά προσφέρονται και αγορές και σε άλλα αθλήματα, χωρίς όμως να υπάρχει αυτή η μεγάλη ποικιλία αγορών όπως στο ποδόσφαιρο. Μας αρέσει πολύ το γεγονός ότι προσφέρεται μεγάλη ποικιλία αγώνων και αγορών στους αγώνες E-Sports.

Δελτίο στοιχήματος στην Tipbet App

Το δελτίο στοιχήματος στην Tipbet Mobile είναι μια πανεύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ήδη στο κουπόνι προσφέρεται η γρήγορη επιλογή σε κάθε ματς να μπορείς να επιλέξεις στο αποτέλεσμα αγώνα, στο επόμενο γκολ, σε Over/ Under και σε πολλά περισσότερα. Έτσι αν παίζεις π.χ. μόνο επιλογές όπως Under/ Over βλέπεις τα ματς μαζί με τις επιλογές Under/Over. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ολοκληρώσεις γρήγορα ένα δελτίο σου, χωρίς να χρειάζεται να μπεις στις περισσότερες αγορές του αγώνα.

Πατώντας πάνω στην απόδοση αμέσως οι επιλογές μεταφέρονται στο δελτίο σου, το οποίο το βλέπεις καθαρά κάτω στο κέντρο της οθόνης. Κάνοντας κλικ πάνω στο δελτίο σου μεταφέρεσαι αυτόματα στο δελτίο σου, όπου βλέπεις τις επιλογές σου και αν θα το παίξεις π.χ. Μονό/Παρολί ή και σύστημα. Μπορείς να δεις και το ποσό του πονταρίσματος σου, αλλά και τα πιθανά κέρδη.

Tipbet App Deltio

Μας αρέσει πάρα πολύ η δυνατότητα με τα κουτάκια κάτω στο δελτίο, όπου μπορείς να αποφασίσεις ότι αποδέχεσαι την μεταβολή των αποδόσεων, εάν αυτές αυξηθούν κατά την επιβεβαίωση του δελτίου σου και να απορρίψεις τις αλλαγές εάν οι αποδόσεις μειωθούν και έτσι το στοίχημα δεν θα παιχτεί. Θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις το δελτίο σου ή να επιλέξεις κάποιο άλλο ματς, σε περίπτωση που αλλάξουν οι αποδόσεις με τρόπο που δεν σου αρέσει.

Εξυπηρέτηση πελατών στην εφαρμογή της Tipbet

Ανάμεικτα συναισθήματα μας αφήνει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης της Τιπ Μπετ. Σίγουρα οι οι συνεργάτες στο τμήμα εξυπηρέτησης είναι καλά εκπαιδευμένοι και λύνουν γρήγορα κάθε τυχόν πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει με τον λογαριασμό σου. Θετικό και το ότι η εξυπηρέτηση γίνεται στα ελληνικά, αλλα και στα αγγλικά εάν κάποιος το προτιμάει.

Από την άλλη το τμήμα εξυπηρέτησης δεν λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και οι τρόποι επικοινωνίας δεν είναι τόσοι πολλοί όπως σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες στην χώρα μας. Μπορεί η εταιρεία να μην μετράει πολλά χρόνια στην χώρα μας, όμως θα ήταν εφικτό νομίζουμε να παρέχεται έστω μία μέθοδος επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι επιλογές επικοινωνίας είναι Live Chat και E-Mail, ενώ απουσιάζει η επιλογή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορεί το προσωπικό της Tipbet να είναι γρήγορο στο να λύνει τυχόν προβλήματα, όμως θα θέλαμε φυσικά σε αυτόν τομέα να υπάρξει κάποια βελτίωση στο μέλλον.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για την Tipbet App

Υπάρχουν Applications για να κάνω π.χ. Tipbet App Android Download;

H Tipbet.gr προσφέρει στους παίκτες της μόνο την mobile έκδοση για τα κινητά και δεν έχει εφαρμογές για λήψη, όπως Tipbet Apk για συσκευές Android ή και κάποιο iOS App. Στο μέλλον αυτό ενδέχεται να αλλάξει, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Tipbet App Mobile είναι από τις καλύτερες πλατφόρμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Μπορώ να ποντάρω σε αγώνες E-Sports στην Tipbet;

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ένα πλούσιο κουπόνι με αγώνες E-Sports, όπου θα βρεις αμέτρητες αγορές και επιλογές στοιχήματος. Μας εντυπωσιάζει σε αυτόν τον τομέα η Τιπ Μπετ και σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένους όλους τους παίκτες που ασχολούνται με τέτοιου είδους στοιχήματα και πονταρίσματα.

Υπάρχει Live Streaming στην πλατφόρμα της Tipbet Mobile App;

Ένα από τα αρνητικά της σελίδας είναι ότι δεν έχει εντάξει ακόμα στην σελίδα της αγώνες οι οποίοι να μεταδίδονται ζωντανά, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να παρακολουθήσει το ματς στο οποίο ποντάρει. Υπάρχει φυσικά το Live Tracker σε κάθε ματς, όπου φαίνονται σε σχεδιάγραμμα οι επιθέσεις των ομάδων, αλλά αυτό φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία του live streaming.

Έχω την δυνατότητα Cash Out στην Tipbet “εφαρμογή”;

Ο παίκτης που είναι εγγεγραμμένο μέλος της Tipbet Mobile App δεν έχει απλά την επιλογή του ολικού κας άουτ, αλλά και τις επιλογές να κάνει μερικό ή και αυτόματο Cash Out. Η ευελιξία που προσφέρεται στον Έλληνα παίκτη με αυτές τις επιλογές είναι τεράστια και σίγουρα αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να παίζει κανείς από αυτή την πλατφόρμα.

Συνολική αξιολόγηση της Tipbet App

Η Tipbet Mobile App είναι μια πλατφόρμα η οποία ξεχωρίζει για τον άρτιο σχεδιασμό της, το μοντέρνο design και τις καινοτόμες επιλογές της. Είναι εύχρηστη και γρήγορη και έχει σχεδιαστεί στα μέτρα του Έλληνα παίκτη. Για τους ποδοσφαιρόφιλους και για τους παίκτες οι οποίοι παίζουν περισσότερο ή και αποκλειστικά στοιχήματα ποδοσφαίρου, η Tipbet.gr είναι η κατάλληλη επιλογή.

Στα θετικά είναι ότι στο δελτίο αν αλλάξουν οι αποδόσεις κατά την επικύρωση του δελτίου, μπορείς να αλλάξεις γνώμη, καθώς ενημερώνεσαι αυτόματα για αυτή την αλλαγή.

Μας αρέσει επίσης ότι διαθέτει πολλές επιλογές στοιχήματος σε αγώνες E-Sports, καθώς όλο και περισσότερο Έλληνες παίκτες στρέφονται σε αυτή την αγορά. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα.

Στα αρνητικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την απουσία των ασιατικών χάντικαπ και την προσφορά ανάλογων αγορών και στα υπόλοιπα αθλήματα, όπως αυτά των τένις και μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ και το τένις έχουν κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων, κυρίως λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Στέφανου Τσιστιπά. Οπότε θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Μας λείπει και το Live Streaming.

Τέλος, θα μας άρεσε εάν η Tipbet App, υπήρχε και ως εφαρμογή για λήψη για κινητά και τάμπλετ με λειτουργικό Android ή και iOS.

Όπως βλέπουμε η Tipbet Mobile είναι μια εταιρεία που σίγουρα ήρθε για να μείνει και κερδίζει όλο και περισσότερους Έλληνες παίκτες με το μέρος της.

Η βαθμολογία μας για την Tipbet App είναι 4 από 5 διαθέσιμα αστέρια.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά

Ιστοσελίδα: www.tipbet.gr
Ελληνική γλώσσα: ΝΑΙ
Έκδοση Mobile/ Tablet: NAI
APP: OXI
Έτος ίδρυσης: 2014
Email: support@tipbet.gr
Τηλέφωνο:
Νόμιμη εταιρεία : ΝΑΙ

>>  Ανακαλύψτε κι άλλες Στοίχημα Εφαρμογές

Ελληνικά