Betrebels App- Η Betrebels δεν έχει λάβει αδειοδότηση από την ΕΕΕΠ και παύει την λειτουργία της στην Ελλάδα

Οι “επαναστάτες” του διαδικτυακού στοιχήματος ιδρύθηκαν το 2010 και από τότε σιγά σιγά, αλλά σταθερά κερδίζουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού. Μπορεί να μην αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα του ονλάιν αθλητικού στοιχήματος, όμως από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια σοβαρή και υπολογίσιμη εναλλακτική στοιχηματική για τον Έλληνα παίκτη.

Η Betrebels App δεν έχει να ζηλέψει κάτι ως προς την αξιοπιστία και την νομιμότητα από τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου, καθώς η πρόοδος που σημείωσε τα τελευταία χρόνια, ειδικά από το 2017 και μετά, από όταν και λάνσαρε την νέα της mobile πλατφόρμα, είναι αξιοσημείωτη. Διακρίνεται για τις πολλές επιλογές που διαθέτει, αλλά και τα ειδικά στοιχήματα, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, είτε πρόκειται για pregame είτε για live. Είναι από τις εταιρείες που προσφέρουν και ασιατικά χάντικαπ, ενώ οι καθημερινές προσφορές δεν λείπουν.

Betrebels App Logo  Betrebels App
Διαθέσιμο σε

Βαθμολογία stoixima-efarmoges.gr

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ καλή mobile σελίδα
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα
 • Επιλογή Μultiview

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Όχι 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών
 • Χωρίς Apps για Android, iOS

Μας αρέσει πολύ ο σχεδιασμός της σελίδας της betrebels Mobile, καθώς το design είναι μοντέρνο και ο σχεδιασμός της σελίδας έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του Έλληνα παίκτη, καθώς η ταξινόμηση μοιάζει πολύ με τις ελληνικές εταιρείες διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Πέρα από αυτό όμως αποδεικνύει την καινοτομία της με τις πολλές επιλογές στα E-Sports, όπου οι παίκτες πραγματικά έχουν παραπάνω από αρκετές επιλογές.

Επίσης είναι από τις σελίδες που προσφέρουν στους εγγεγραμμένους χρήστες της πολλές προσφορές και αυτό πολύ συχνά. Πέρα από τις ειδικά διαμορφωμένες ατομικές προσφορές, έχει επίσης και τις σταθερές της προσφορές, όπως το “Sports Loyalty” ή και τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών “Πριμ στα παρολί”.

Εντύπωση μας έκαναν και οι πάρα πολλοί τρόποι κατάθεσης, όπως θα δούμε αναλυτικά και παρακάτω, αλλά και ότι προσφέρει Μultiview στο live betting, αλλά και live chat στην εξυπηρέτηση πελατών. Αγκάθι αποτελεί μέχρι σήμερα το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κάποια ειδική app για κινητά με λειτουργικό Android ή iOS, το οποίο θα μπορούσες να κατεβάσεις στη συσκευή σου.

Η βετρεμπελς στο κινητό και το τάμπλετ σου

Η betrebels είναι διαθέσιμη στις φορητές συσκευές μόνο στην mobile έκδοση και δεν διατίθεται κάποια εφαρμογή για να κάνεις download στο κινητό σου. Οπότε όταν αναφερόμαστε στην betrebels app εννοούμε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για τα κινητά και τα τάμπλετ. Δεν υπάρχει δηλαδή betrebels apk για λήψη από κάποιο Store και ούτε ειδικό app για συσκευές της Apple.

Πέρα από αυτό όμως η ανανεωμένη έκδοση της betrebels mobile μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους, καθώς είναι πραγματικά ταχύτατη, εύχρηστη, είναι κατάλληλη ακόμα και για νέους παίκτες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα και είναι τόσο καλά σχεδιασμένη και καλά προσαρμοσμένη στο κάθε κινητό που μας κάνει σχεδόν να ξεχνάμε το γεγονός ότι δεν διαθέτει κάποιο app για download.

Betrebels Εφαρμογές


1. Betrebels Mobile

Ο μόνος τρόπος προς το παρόν να παίξεις από τις κινητές συσκευές σου με την πλατφόρμα της Betrebels.gr είναι μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας για κινητά και tablet.  Όπως αναφέραμε ήδη, η σελίδα και γενικά η πλατφόρμα είναι απίστευτα γρήγορη και εύχρηστη και δεν πρόκειται να αφήσει απογοητευμένους τους παίκτες της. Θα θέλαμε όμως είναι η αλήθεια να μας δίνεται η δυνατότητα να μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε π.χ. να κάνουμε ένα Betrebels apk download εάν έχουμε συσκευή με λειτουργικό Android.

2. Betrebels iOS

Η Betrebels Mobile είναι ο τρόπος για να παίξεις και από τις συσκευές Apple. Αν άλλες στοιχηματικές έχουν ήδη διαθέσει Apps για τις πλατφόρμες τους στο Apple Store, η Betrebels εμπιστεύεται την mobile έκδοση της πάρα πολύ και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο ειδικό App. Φυσικά και συμφωνούμε ότι η σελίδα της είναι άψογη και μπορεί κανείς να παίζει και από το κινητό του πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, όμως θα θέλαμε στο μέλλον και την επιλογή μιας Betrebels App iOS.

3. Betrebels Apk

Όπως και στις συσκευές της Αpple, έτσι και στις λοιπές συσκευές που λειτουργούν με το λειτουργικό της Android, η Βετρεβελς προσφέρει μόνο την mobile έκδοση της. Και εδώ θα θέλαμε φυσικά στο μέλλον μια επιλογή Betrebels apk για λήψη εφαρμογής στο Android κινητό ή τάμπλετ μας.

Η εγγραφή σου στην betrebels

Ενώ βρίσκεσαι στην κεντρική σελίδα της betrebels.gr , όπου μπορείς εύκολα και γρήγορα να βρεθείς πατώντας το λινκ πάνω στην σελίδα μας, θα διακρίνεις πάνω δεξιά στην οθόνη σου ένα κουτάκι όπου γράφει “Εισαγωγή/Εγγραφή”. Εάν κάνεις κλικ εκεί πάνω θα βρεθείς στην φόρμα όπου είναι να εισέλθεις στον λογαριασμό σου. Εφόσον δεν έχεις κάνει ακόμα εγγραφή, θα πρέπει να κάνεις κλικ κάτω δεξιά όπου γράφει “Εγγραφή”, για να ανοίξεις η φόρμα όπου θα ξεκινήσεις την διαδικασία εγγραφής σου.

Η φόρμα αυτή είναι αρκετά εύκολη και απλή και βρίσκεται μόλις σε μια σελίδα, όπου συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν, θα ολοκληρώσεις με επιτυχία την εγγραφή σου. Μην ξεχάσεις να γράψεις τα πραγματικά σου στοιχεία, καθώς θα χρειαστεί αργότερα να κάνεις ταυτοποίηση στοιχείων και είναι απαραίτητο, ώστε να μπορείς να κάνεις και τις αναλήψεις των κερδών σου.

Betrebels App Eggrafi

Στην φόρμα θα χρειαστεί πρώτα να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, γένος, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση Email, το νόμισμα με το οποίο θα παίζεις, τον αριθμό του κινητού σο, την διεύθυνση και την πόλη σου, και τέλος τον ταχυδρομικό κώδικα και την χώρα από την οποία θα παίζεις.

Στο δεύτερο σκέλος της ίδιας φόρμας θα συμπληρώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, όπου θα επιλέξεις ένα όνομα χρήστη, την γλώσσα σου, τον κωδικό με τον οποίο θα εισέρχεσαι στον λογαριασμό σου, τον οποίο θα πρέπει και να επιβεβαιώσεις. Τέλος θα πρέπει να διαλέξεις και μια ερώτηση ασφαλείας και την απάντηση της ερώτησης. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές και αυτές είναι: “Που γεννήθηκε ο πατέρας σας”, “Πως λέγεται ο σκύλος σας”, “Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα” και “Ποιο είναι το μεσαίο σας όνομα”.

Αφού συμπληρώσεις και αυτά τα στοιχεία θα χρειαστεί να κάνεις κλικ στο κουτάκι όπου επιβεβαιώνεις ότι είσαι τουλάχιστον 21 ετών και ότι δέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας, στις οποίες καλό θα ήταν να ρίξεις πρώτα μια ματιά. Μετά αν θέλεις κάνεις κλικ στο κουτάκι “Δέχομαι” αν θες να δέχεσαι προσφορές και μπόνους από την Betrebels Mobile ή “Όχι Ευχαριστώ” αν δεν το επιθυμείς. Την επιλογή αυτή μπορείς να την αλλάξεις μετά ανά πάσα στιγμή στον λογαριασμό σου. Το μόνο που έμεινε να κάνεις είναι να πατήσεις το κόκκινο κουτάκι που λέει “ΕΓΓΡΑΦΗ” και έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία, είσαι πλέον μέλος της βετρεμπελς.

Σου υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση των στοιχείων σου εντός 30 ημερών, όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία. Για να το κάνεις αυτό αρκεί να στείλεις στην Betrebels App ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σου και η διεύθυνση κατοικίας σου. Ο λογαριασμός θα πρέπει φυσικά να είναι πρόσφατος. Κάνοντας και αυτό, έχεις ολοκληρώσει 100% την εγγραφή σου και μπορείς πέρα από καταθέσεις να κάνεις και αναλήψεις των κερδών σου.

Η κατάθεση σου στην betrebels app

Έχεις ολοκληρώσει πλέον την εγγραφή σου και θέλεις να ξεκινήσεις να ποντάρεις στις αγαπημένες σου ομάδες  και στα αγαπημένα σου πρωταθλήματα. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι φυσικά να βάλεις στον λογαριασμό σου χρήματα. Η διαδικασία είναι απλή και πραγματικά μας έκανε εντύπωση με πόσους πολλούς τρόπους μπορείς να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου στην Betrebels Mobile. Οι συναλλαγές σου στην συγκεκριμένη εταιρεία γίνονται πραγματικά γρήγορα και είναι όλα απολύτως ασφαλή. Αποκλείεται να μην βρεις κάποια μέθοδο που να σου ταιριάζει. Υπάρχουν οι εξής τρόποι:

 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα
 • American Express
 • Viva Wallet
 • Moneysafe
 • Skrill
 • paysafecard
 • paykasa
 • Neteller
 • ecoPayz
 • Klarna.
 • Switch
 • Trustly

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις έναν τρόπο που να σου ταιριάζει και να σε βολεύει, ώστε να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα. Οι συναλλαγές στην betrebels γίνονται πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται φυσικά να ανησυχείς για τίποτα, αφού η εταιρεία είναι απολύτως αξιόπιστη και τα τελευταία χρόνια τα μόνα βήματα που κάνει στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος είναι βήματα προς τα μπροστά.

Μενού/Πλατφόρμα στην Betrebels App

Η πλατφόρμα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ιδιαίτερα καλή, άρτια σχεδιασμένη με πολύ καλά και έντονα χρώματα τα οποία είναι και καλά στο μάτι.Το κόκκινο, το γκρι και το άσπρο κυριαρχούν ενώ εμπλουτίζεται από πολλές εικόνες, ώστε να μην χρειαστεί να βάλεις πολύ την φαντασία σου να δουλέψει. Τα βλέπεις όλα μπροστά σου με πολύ καλά σχεδιαμένες και τοποθετημένες εικόνες.

Το μενού είναι εύχρηστο και γρήγορα κανείς βρίσκει τα πατήματα του και τα παιχνίδια στα οποία θέλει να ποντάρει. Η ταξινόμηση είναι απλή και κατανοητή, όπου έχουμε την εντύπωση πως ακόμα και ένα μικρό παιδάκι θα έβρισκε αυτό ακριβώς που ψάχνει, αν επιτρεπόταν φυσικά να εισέλθει σε μια τέτοια σελίδα.

Betrebels App Menu

Αν φύγεις από την κεντρική σελίδα μπορείς να πας πάνω αριστερά στην μπάρα με το μενού, όπου έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αθλήματα, προσφορές ή και live στοίχημα και φανταστικούς αγώνες. Αν πατήσεις την επιλογή αθλήματα θα σου βγάλει απευθείας στην κεντρική σελίδα τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνεις με τις ώρες, για να παίξεις τα αγαπημένα σου ματς.

Η σελίδα διακρίνεται για την ταχύτητα της και για την ευκολία της χρήσης της. Δεν νομίζουμε ότι θα κατεβάζαμε κάποια άλλη εφαρμογή της εταιρείας, ακόμα και αν αυτή υπήρχε. Όμως δεν νοείται για μια ανερχόμενη δύναμη στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα, η οποία καινοτομεί σε τόσους τομείς και παρέχει μια τόσο μοντέρνα mobile έκδοση, να μην έχει τουλάχιστον την επιλογή να κάνεις download κάποιο app.

Πέρα από την άρτια σχεδιασμένη σελίδα και τις πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει, η Betrebels app μας εντυπωσίασε και με τις πλουσιοπάροχες και συνεχείς προσφορές της στους παίκτες της. Δεν μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα άλλη διαδικτυακή αθλητική ιστοσελίδα στοιχηματισμού, η οποία να προσφέρει τόσες πολλές προσφορές στους παίκτες της. Αυτό είναι σίγουρα και ένας λόγος, για τον οποίο τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο Έλληνες κάνουν εγγραφή στην βετρεμπελς και εμπιστεύονται την πλατφόρμα της.

Δελτίο αγώνων/ Κουπόνι στην Betrebels Mobile

Σε αυτόν τον τομέα δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο. Το κουπόνι δεν είναι μόνο μεγάλο και προσφέρει πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, αλλά είναι και πολύ εύκολο να το κατανοήσεις, αφού σου δείχνει τις περισσότερες επιλογές πονταρίσματος καθαρά και ευδιάκριτα στην οθόνη σου.

Στην παρουσίαση του κουπονιού από την betrebels εφαρμογή, μπορείς να καταλάβεις το πόσο καλή δουλειά έγινε στο “χτίσιμο” αυτής της mobile σελίδας. Έχεις την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε αθλήματα, πρωταθλήματα, κύριες ή γρήγορες αγορές, μακροχρόνια ή και Combo και πολλά άλλα. Όλα αυτά μόνο μερικά κλικ.

Betrebels App Kouponi

Στο κουπόνι μπορείς να δεις τα ματς, τις ημερομηνίες και τις ώρες που θα διεξαχθούν τα ματς και αν αυτά προσφέρονται σε live betting. Πατώντας πάνω στο ματς μπαίνεις μέσα στα ειδικά στοιχήματα και στις πάμπολλες επιλογές πονταρίσματος, όπου κι εκεί δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. 

Εάν θελήσεις να ποντάρεις σε κάποιο αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, σου δείχνει αμέσως με χρωματιστά βελάκια αν έχει αλλάξει πρόσφατα η απόδοση και αν αυτή έχει αυξηθεί η μειωθεί. Πραγματικά είναι πολύ εύκολο το κουπόνι, το οποίο προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Στο τένις μόνο θα θέλαμε σίγουρα να προστεθούν κάποια ειδικά στοιχήματα, καθώς εκεί οι επιλογές μας μοιάζουν σχετικά “φτωχές” σε σχέση με τις αγορές σε άλλα αθλήματα.

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και από τις επιλογές E-Sports και Virtual, όπου και εκεί συναντάμε μεγάλο κουπόνι και με πολλές αγορές. Αλλά και σε άλλα αθλήματα δεν θα μείνεις απογοητευμένος παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στον βασιλιά των σπορ. Μόνο στο τένις θα θέλαμε να προστεθούν κι άλλες αγορές, αφού οι επιλογές εκεί είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Δελτίο στοιχήματος στην βετρεμπελς εφαρμογή

Το δελτίο σου στην betrebels app φτιάχνεται πανεύκολα, καθώς έτσι έχει σχεδιαστεί η σελίδα. Μπορείς φυσικά να μπεις σε κάθε ματς και να δεις αναλυτικά τις επιλογές και τα ειδικά στοιχήματα ή και μπορείς απλά να ποντάρεις στον νικητή του αγώνα κάνοντας κλικ πάνω στην απόδοση. Υπάρχει και η επιλογή της γρήγορης αγοράς όπου κυριολεκτικά με λίγα κλικ έχεις τοποθετήσει το ποντάρισμα σου. Εκεί μπορείς να ποντάρεις ποιός θα είναι μπροστά στο σκορ ανά δεκάλεπτο και πολλά άλλα.

Κάνοντας κλικ λοιπόν σε μια απόδοση που θες να παίξεις, αυτό μεταφέρεται αυτόματα στο δελτίο στοιχήματος σου. Αυτό το βρίσκεις χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία κάτω δεξιά με γκρι φόντο και με ένα κόκκινο κυκλάκι πάνω δεξιά στο μικρό δελτίο. Μέσα στο κυκλάκι είναι ο αριθμός των αγώνων που έχεις επιλέξει για το δελτίο σου.

Betrebels App Deltio

Μπαίνοντας μέσα στο δελτίο σου βλέπεις τις επιλογές σου και αν θέλεις να το παίξεις ως απλό στοίχημα ή ως σύστημα. Μπορείς να ποντάρεις το ποσό που θέλεις και σου δείχνει αμέσως το ποσό των πιθανών κερδών. Όλα ωραία μέχρι τώρα. Αυτό που μας έκανε έκπληξη στο δελτίο στοιχήματος είναι ότι μπορείς να πατήσεις “ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ” και να παίξεις το δελτίο σου ή αν ακόμα δεν είσαι σίγουρος και το σκέφτεσαι, αλλά σου αρέσουν αρκετά οι επιλογές του δελτίου, έχεις την δυνατότητα να πατήσεις από κάτω ακριβώς την επιλογή “ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ”.

Betrebels App Kratisi

Με αυτόν τον τρόπο η betrebels app αποθηκεύει το δελτίο στοιχήματος σου και παίρνεις έναν QR κωδικό, όπου είναι αποθηκευμένο το δελτίο ώστε να το παίξεις αργότερα αν το θελήσεις. Αυτές τις επιλογές μπορείς ακόμα και να τις εκτυπώσεις αν θες, να τις διατηρήσεις ή και να προχωρήσεις σε νέο δελτίο. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας άρεσε αυτή η επιλογή στο δελτίο.

Δεν μας άρεσε το γεγονός ότι σε πολλά ματς υπάρχουν ιδιαίτερα χαμηλά όρια πονταρίσματος. Καταλαβαίνουμε ότι η εταιρεία είναι σχετικά καινούργια και αυτό συνηθίζεται, ώσπου να φτιάξει ένα μεγάλο όνομα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα θέλαμε να υπάρχουνε στο μέλλον υψηλότερα όρια πονταρίσματος.

Εξυπηρέτηση πελατών στην Betrebels Mobile Greece

H εταιρεία έχει επενδύσει πολλά και στην τεχνική υποστήριξη και στη εξυπηρέτηση πελατών και αυτό φαίνεται. Αν και η σελίδα είναι έτσι δομημένη, ώστε να είναι όλα απολύτως κατανοητά και εύκολα και σπάνια να μπορεί να προκύψει κάποιο τεχνικό ή άλλης φύσης πρόβλημα, μπορείς να βρεις κάποιον συνεργάτη της βετρεμπελς εύκολα και γρήγορα.

Αυτό συμβαίνει με πάρα πολλούς τρόπους, όπως με μήνυμα από τον λογαριασμό σου, με μέιλ, με τηλέφωνο, Live Chat, ακόμα και μέσω Skype. Δεν παρατηρούνται χρόνοι αναμονής, ενώ το προσωπικό της betrebels app δίνει την εντύπωση ότι είναι άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον λογαριασμό σου.

Το αρνητικό σημείο στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ότι δεν διατίθεται σε καμία από τις μεθόδους σε 24ωρη βάση. Τα ωράρια λειτουργίας είναι 11 το πρωί με 9 και μισή το βράδυ. Καταλαβαίνουμε ότι η εφαρμογή είναι απλή και εύκολη, δεν κολλάει και δύσκολα να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Πέρα από αυτό όμως, όταν στην πλατφόρμα υπάρχουν αγώνες σε εξέλιξη κάθε μέρα όλη μέρα, οφείλεις να είσαι στο πλευρό του παίκτη, έστω και με έναν τρόπο επικοινωνίας, μην τυχόν συμβεί τίποτα. Θεωρούμε όμως ότι στο μέλλον η Βetrebels Mobile θα κάνει κι εδώ το βήμα παραπάνω.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για την εφαρμογή της Βetrebels

Έχει η εταιρεία της Βetrebels νόμιμη άδεια για λειτουργία στην Ελλάδα;

Η Βetrebels είναι εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και όχι μόνο για τους Έλληνες παίκτες. Η εταιρεία είναι επίσης αξιόπιστη και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο Έλληνες την ανακαλύπτουν και κάνουν εγγραφή στην σελίδα τους, καθώς πραγματικά προσφέρει από τις καλύτερες επιλογές στοιχήματος, αλλά και πολλές προσφορές.

Θα βρω στην Betrebels εφαρμογή αγώνες E-Sports?

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις καλύτερες σε αυτόν τον τομέα και σίγουρα οι παίκτες της δεν μένουν παραπονεμένοι σε σε τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης προσφέρονται και πολλές επιλογές στοιχήματος, αλλά και ειδικά στα E-Sports.

Υπάρχει Live Streaming στην Betrebels Greece?

Μέχρι πριν λίγο καιρό η δυνατότητα αυτή δεν υπήρχε, όμως και εδώ η εταιρεία έχει εξελιχθεί και πλέον προσφέρει επιλεγμένους αγώνες και σε ζωντανή μετάδοση. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες φυσικά. Στο μέλλον ευελπιστούμε και σε αυτόν τον τομέα κάποια βελτίωση, αλλά ήταν να μην γίνει η αρχή.

Προσφέρει η εταιρεία δυνατότητα Cash Out?

Η εταιρεία και η “εφαρμογή” της betrebels δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει δυνατότητα κας άουτ στους παίκτες της. Φυσικά και μπορείς να διευθετήσεις το δελτίο σου πριν την λήξη του αγώνα, εάν είσαι ευχαριστημένος με το ποσό που σου προσφέρει η εταιρεία και αν φυσικά προσφέρεται η δυνατότητα για τον συγκεκριμένο αγώνα και στο συγκεκριμένο σημείο. Θα θέλαμε πάντως να υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματου Cash Out, το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει.

Συνολική αξιολόγηση για την Betrebels Mobile

Η Betrebels app, δηλαδή σε αυτή την περίπτωση η mobile έκδοση της σελίδας, μας άφησε περισσότερο από ευχαριστημένους με τις δυνατότητες τις οποίες προσφέρει. Η εταιρεία είναι αξιόπιστη, αν και δεν συγκαταλέγεται ακόμα στα μεγάλα ονόματα του κλάδου. Μας εντυπωσίασε η μοντέρνα και καλοσχεδιασμένη πλατφόρμα της και οι πολλές επιλογές που προσφέρει στον Έλληνα παίκτη.

Προσφέρει δυνατό κουπόνι με πλούσιες επιλογές και live betting, όπου υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα Multiview. Δεν λείπουν τα ασιατικά χάντικαπ, ενώ στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα να θέλεις να ποντάρεις σε μια αγορά και να μην την βρίσκεις.

Δεν θα μπορούσαμε από την άλλη να παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν προσφέρει κανένα Betrebels application για download. Είμαστε σίγουροι, ότι και να υπήρχε, δύσκολα θα ήταν καλύτερη από την mobile έκδοση, όπου εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πολλοί παίκτες θέλουν να έχουν και αυτή την επιλογή.

Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επιθυμούσαμε να λειτουργούν περισσότερες ώρες και έστω μια από τις επιλογές να είναι κάθε μέρα και 24 ώρες το 24ωρο. Το ότι η ανταπόκριση είναι άμεση και εξυπηρετική δεν αναιρεί το γεγονός ότι πάνω από την μισή μέρα δεν μπορείς να βρεις κανέναν, ώστε να σε βοηθήσει με τυχόν πρόβλημα. Αν και η αλήθεια είναι ότι στην Betrebels τα προβλήματα είναι από σπάνια έως μηδαμινά. Μια εταιρεία όμως που θέλει να εξελιχθεί και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, θα ήταν καλό κατά τη γνώμη μας να προσφέρει έστω μια μέθοδο, όπου θα υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο.

Έπειτα από όλα αυτά, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η Betrebels App σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στο αθλητικό στοίχημα στην χώρα μας και δεν πιστεύουμε να μην μείνεις ικανοποιημένος εάν κάνεις εγγραφή στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα γίνει ακόμα καλύτερη και έτσι δίνουμε 4 από 5 διαθέσιμα αστέρια.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά

Ιστοσελίδα: www.betrebels.gr
Ελληνική γλώσσα: ΝΑΙ
Έκδοση Mobile/ Tablet: NAI
APP: OXI
Έτος ίδρυσης: 2010
Email: cs@betrebels.com
Τηλέφωνο: +356 2704 0188

Skype: betrebels.gr2

Νόμιμη εταιρεία : ΝΑΙ

>>  Ανακαλύψτε κι άλλες Εφαρμογές για Στοίχημα

Ελληνικά