Ασφάλεια και προσωπικά δεδομένα στα Betting Apps

Πολύ συχνά οι παίκτες αναρωτιούνται αν είναι ασφαλές, να παίζουν στοίχημα από μια εφαρμογή ή από μια mobile έκδοση στο κινητό. Οι στοιχηματικές εταιρείες ζητάνε πάντα για την ταυτοποίηση προσωπικά μας δεδομένα, καθώς και έγγραφα, όπως την ταυτότητα, οπότε ο παίκτης θέλει να είναι σίγουρος ότι μπορεί να εμπιστευτεί την εταιρεία της προτίμησης του.

Οι στοιχηματικές εταιρείες χρησιμοποιούν πολύ προηγμένα συστήματα ασφαλείας και δεν διατρέχεις σίγουρα κάποιο κίνδυνο υποκλοπής. Και οι συναλλαγές γίνονται με πολύ καλά συστήματα κρυπτογράφησης και γίνονται με μέγιστη ασφάλεια. Επίσης όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, καθώς και οι εφαρμογές τους, όπως π.χ. η Interwetten App, είναι αξιόπιστες και γνωρίζουν πως να διαφυλάξουν τα προσωπικά σου δεδομένα από τρίτους.

Τι να προσέξεις στις Mobile ιστοσελίδες

Εάν παίζεις από το κινητό σου με την Mobile έκδοση της στοιχηματικής, πρόσεξε να έχει μπροστά από την διεύθυνση της ιστοσελίδας το https. Μπορείς να πάρεις ως παράδειγμα την Betshop App.

Σε περίπτωση που δεν ξεκινάει η διεύθυνση με https, ενδέχεται να είσαι σε λάθος σελίδα και να κινδυνεύουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Αυτό όμως συμβαίνει σπάνια, καθώς οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχουν προνοήσει αρκετά καλά για την ασφάλεια των παικτών τους.

Διάλεξε έναν περίπλοκο κωδικό για την εφαρμογή

Πολύ σημαντικό ρόλο για την ασφάλεια σου στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα είναι η επιλογή του προσωπικού σου κωδικού. Πολλές εταιρείες σου ζητάνε από πριν να έχεις έναν συνδυασμό από αριθμούς και γράμματα, όπως π.χ. η Championsbet App, όπου μπορείς από 6 έως και 14 χαρακτήρες να έχεις στον κωδικό σου.

Επίσης σου προτείνουμε τον κωδικό που χρησιμοποιείς για τις Στοίχημα Εφαρμογές να μην τους χρησιμοποιείς και σε άλλες σελίδες. Επέλεξε έναν κωδικό, τον οποίο θα τον έχεις αποκλειστικά για μια συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία.

Κατάθεση με Paysafecard

Εάν δεν θέλεις να κάνεις κατάθεση από κάποιο λογαριασμό σου σε εφαρμογή για στοίχημα, επειδή θες να διαφυλάξεις με αυτόν τον τρόπο τα  προσωπικά σου δεδομένα, έχεις την επιλογή της κατάθεσης με paysafecard στις περισσότερες στοιχηματικές, όπως π.χ. στην εφαρμογή Stoiximan. Μια τέτοια κάρτα μπορείς να την βρεις συνήθως σε κάθε περίπτερο. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη, γιατί η στοιχηματική θα χρειαστεί τα στοιχεία σου σε συνδυασμό με έναν λογαριασμό.

>> Συχνές ερωτήσεις για Mobile Betting

Ελληνικά