Championsbet App- Η Championsbet δεν έχει λάβει αδειοδότηση από την ΕΕΕΠ και παύει την λειτουργία της στην Ελλάδα

Μια από τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και προσφέρει πλούσιο αθλητικό κουπόνι στους παίκτες που αρέσκονται να παίζουν διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα, είναι η Championsbet.gr. H εταιρεία ιδρύθηκε το 2011, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει αρκετά την Championsbet App πλατφόρμα της, ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστική στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο.

Είναι μια στοιχηματική, η οποία μπορεί να μην φιγουράρει στην κορυφή και να χρειάζεται ακόμα κάποιες βελτιώσεις σε ορισμένους τομείς, όμως δεν παύει να προσφέρει ένα πολύ καλό κουπόνι αγώνων σε πολλά αθλήματα. Επίσης η όρεξη της για εξέλιξη και βελτίωση είναι αρκετά φανερή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου και έχει προσελκύσει πολλούς νέους παίκτες.

Championsbet App Logo Championsbet App
Διαθέσιμο σε

Βαθμολογία stoixima-efarmoges.gr

Πλεονεκτήματα

 • Cash Out ολικό και αυτόματο
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Κατάθεση από 1 ευρώ
 • Αρκετές προσφορές

Μειονεκτήματα

 • Όχι Live Streaming
 • Όχι Virtual, E-Sports
 • Εφαρμογές χρειάζονται βελτίωση

Η Championsbet Mobile φημίζεται για τις πολύ καλές της αποδόσεις, αλλά και για το ότι προσφέρει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα. Φυσικά για τα εγγεγραμμένα μέλη της υπάρχουν αρκετές καθημερινές προσφορές και ειδικά στοιχήματα. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κάνεις ελάχιστη κατάθεση 1 ευρώ, πράγμα το οποίο δεν προσφέρουν άλλες εταιρείες. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις πως γίνονται οι καταθέσεις στην Championsbet App και να αποφασίσεις, εάν η εταιρεία σε καλύπτει σε αυτόν τον τομέα.

Η πλατφόρμα της στην mobile έκδοση, αλλά και στις εφαρμογές που προσφέρει για κινητά με λειτουργικό Android και iOS έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αν και θεωρούμε ότι είναι παλαιάς τεχνολογίας και σχεδιασμένο όχι σε μοντέρνους ρυθμούς. Σε αυτόν τον τομέα θα θέλαμε σίγουρα να δούμε στο μέλλον κάποια βελτίωση. Επίσης θα μπορούσε να εντάξει και στην γκάμα της, αγώνες Virtual ή E-sports, τα οποία απουσιάζουν από την πλατφόρμα.

Η Championsbet.gr σε κινητά και τάμπλετ

Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της με όλους τους πιθανούς τρόπους για το κινητό ή και το τάμπλετ σου. Μπορείς να παίξεις στην Τάμπιονς Μπετ είτε στην Mobile έκδοση, που είναι η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για φορητές συσκευές, είτε να κατεβάσεις τα App της Championsbet για Android (Championsbet Apk) και iOS.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως έχουμε την άποψη ότι η εταιρεία χρειάζεται βελτιώσεις στις σελίδες της. Ειδικά οι εφαρμογές που προσφέρονται για λήψη θέλουν αρκετή εξέλιξη, ώστε να μπορούν να συναγωνιστούν αυτές των ανταγωνιστών της. Η Championsbet Mobile είναι αρκετά γρήγορη και εύχρηστη, αλλά είναι “παλαιομοδίτικη” και δεν είναι και πλατφόρμα νέας τεχνολογίας και αυτό φαίνεται.

Championsbet Εφαρμογές


1. Championsbet Mobile

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η σελίδα της εταιρείας, που είναι ειδικά διαμορφωμένη για το κινητό ή το τάμπλετ σου, είναι αρκετά γρήγορη και εύχρηστη. Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τους αγώνες που θέλεις να ποντάρεις και δεν θα έχεις θέμα με την ταχύτητα στο στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Όμως η σελίδα φαίνεται ότι δεν είναι καινούργιας τεχνολογίας και ότι design είναι πια ξεπερασμένο. Καλό θα ήταν η Championsbet εφαρμογή να βελτιώθεί σε αυτόν τον τομέα, γιατί θεωρούμε ότι αδικεί τον εαυτό της.

Στα θετικά με αυτή την έκδοση είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις λήψη κάποια εφαρμογή που θα πιάνει αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου και δεν θα χρειάζεται να κάνεις και συνέχεια ενημερώσεις, ώστε να παίζεις με την μέγιστη ταχύτητα και χωρίς να κολλάει. Εμείς θα προσθέσουμε και ότι στην συγκεκριμένη εταιρεία, η mobile έκδοση είναι η καλύτερη εφαρμογή, ώστε να ξεκινήσεις να παίζεις στοίχημα.

2. Championsbet App iOS

Για να παίξεις στην Apple φορητή συσκευή σου, σου προσφέρεται και η επιλογή να κατεβάσεις την ειδική εφαρμογή της Τσαμπιονσμπετ για iOS. Αυτή μπορείς να την βρεις εύκολα και γρήγορα στο Apple Store. Η εφαρμογή δεν έχει πάρα πολύ καιρό που έχει βγει στην αγορά και σίγουρα τον επόμενο καιρό θα βελτιωθεί. Προσφέρονται φυσικά όλες οι επιλογές που προσφέρονται και στην ιστοσελίδα, αλλά και στην mobile έκδοση.

Η εφαρμογή είναι φυσικά δωρεάν. Θα πρέπει να έχεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου και να κάνεις τις απαραίτητες ενημερώσεις κάθε φορά, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις το 100% των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Εμείς συνιστούμε ανεπιφύλακτα πάντως την mobile έκδοση για αρχή, αντί της App.

Aκόμα και αν αποφασίσεις πάντως να παίξεις μέσω της ειδικής εφαρμογής για iOS, καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου στην Championsbet Mobile, καθώς γίνεται πιο γρήγορα και εύκολα και μπορείς να ξεκινήσεις κατευθείαν τα πονταρίσματα σου, όταν ολοκληρωθεί η λήψη της εφαρμογής.

3. Championsbet App Android

Ότι γράψαμε για την εφαρμογή για κινητά με λειτουργικό iOS, ισχύει και για τα κινητά με λειτουργικό Android. Και εδώ η εφαρμογή είναι δωρεάν και χρειάζεται βελτίωση, την οποία φυσικά είμαστε σίγουροι πως θα δούμε στο άμεσο μέλλον. Οι βελτιώσεις που όμως θα έρθουν, σημαίνουν και συχνές ενημερώσεις, τις οποίες θα πρέπει κι εσύ να κάνεις, εφόσον αποφασίσεις να παίζεις μέσω της ειδικής εφαρμογής της Championsbet.gr για κινητά με λειτουργικό Android.

Εάν προσθέσεις και το γεγονός ότι το Championsbet Apk χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου και ότι η ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Championsbet App για τα κινητά είναι προς το παρόν καλύτερη και πιο εύχρηστη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν θα ήταν και η καλύτερη στιγμή για να γίνει μια λήψη της εφαρμογής στο κινητό σου.

Η mobile έκδοση είναι πολύ καλή και γρήγορη και σίγουρα θα απολαύσεις να παίζεις στοίχημα με στο κινητό σου. Πάντως στο άμεσο μέλλον η εταιρεία θα βελτιώσει και τις εφαρμογές της και έτσι θα μπορείς να παίζεις και πιο εύκολα από τα Apps.

Εάν αποφασίσεις πάντως να κατεβάσεις την Championsbet Apk για κινητά με λειτουργικό Android, να ξέρεις ότι δεν θα βρεις την Championsbet App στο Google Play Store, διότι η εταιρεία της Google δεν επιτρέπει λήψεις εφαρμογών που είναι για αθλητικό στοίχημα. Θα πρέπει να κάνεις την λήψη από την σελίδα της Championsbet.gr, αφού πρώτα επιτρέψεις στο κινητό σου τις λήψεις εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Για να το κάνεις αυτό απλά πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου και στην επιλογή “Εφαρμογές”, όπου ενεργοποιείς την επιλογή λήψη από άγνωστες πηγές. Θα σου εμφανιστεί μήνυμα ότι τέτοιες εφαρμογές μπορούν να βλάψουν το κινητό σου, όμως η εφαρμογή της Championsbet δεν πρόκειται φυσικά να βλαψει την συσκευή σου. Κάνοντας αυτό μπορείς πλέον να κατεβάσεις την εφαρμογή της εταιρείας στο κινητό σου.

Και σε αυτή την περίπτωση συστήνουμε να γίνει η εγγραφή σου πιο πριν στην mobile έκδοση της στοιχηματικής εταιρείας για λόγους ευκολίας και για να γίνει και πιο γρήγορα. Παρακάτω θα μάθεις βήμα βήμα πως να κάνεις την εγγραφή σου στην Championsbet Greece.

Πώς να κάνεις εγγραφή στην Championsbet App

Η εγγραφή στην συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι καθόλου δύσκολη και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα με μερικά μόλις βήματα. Αρχικά φυσικά πρέπει να πας στην mobile σελίδα της Championsbet.gr (εναλλακτικά μπορείς και από τον υπολογιστή σου από  την ιστοσελίδα της στοιχηματικής). Εκεί θα βρεις στην πλατφόρμα της σελίδας πάνω δεξιά την επιλογή “Είσοδος” με κίτρινα γράμματα και την επιλογή “Εγγραφή” με λευκά γράμματα.

Εφόσον δεν είσαι ακόμα εγγεγραμμένο μέλος της Championsbet Mobile, θα κάνεις κλικ πάνω στην επιλογή “Εγγραφή”. Εκεί θα ανοίξει μια νέα σελίδα, με την φόρμα εγγραφής (Register Form). Το αρνητικό εδώ της σελίδας είναι ότι η φόρμα εγγραφής είναι στα αγγλικά, πράγμα το οποίο μπορεί να δυσκολέψει χρήστες που δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Όμως για αυτό είμαστε εμείς εδώ, ώστε να σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε την αίτηση.

Championsbet App Eggrafi

Οι πληροφορίες που ζητάει είναι άλλωστε εύκολες και κατανοητές ακόμα και σε παίκτες που δεν μιλάνε αγγλικά. Η φόρμα ξεκινάει με το όνομα χρήστη (Username) όπου θα πρέπει να επιλέξεις ένα όνομα, με το οποίο θα εισέρχεσαι στο λογαριασμό σου. Θα πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες, στα αγγλικά δηλαδή, και να περιέχει από 4 μέχρι 12 χαρακτήρες. Επόμενο βήμα είναι η επιλογή κωδικού (Password), όπου θα πρέπει να επιλέξεις έναν κωδικό τον οποίο και θα θυμάσαι, γιατί θα τον χρειάζεσαι κάθε φορά που θα εισέρχεσαι στον λογαριασμό σου. Εδώ μπορείς να επιλέξεις έναν κωδικό από 4 έως 12 χαρακτήρες με αγγλικά γράμματα, αλλά και αριθμούς.

Επόμενο βήμα να συμπληρώσεις το έγκυρο μέιλ σου (Email) και να επιλέξεις το φύλο σου (Select Genre): Male για τους άντρες και Female για τις γυναίκες. Έπειτα το όνομα σου (First Name) και το επώνυμο (Last Name). Aκολουθεί η ημερομηνία γέννησης, όπου πρέπει να συμπληρώσεις το έτος (Birthdate), τον μήνα (Month) και την ημέρα (Day) που γεννήθηκες.

Επόμενα βήματα είναι η συμπλήρωση του αριθμού του κινητού σου (Mobile) και της διεύθυνσης σου. Συμπληρώνεις την πόλη (City), την διεύθυνση (Address) και τον ταχυδρομικό κώδικα (Postal Code) όπου διαμένεις. Τελευταίο βήμα είναι να επιλέξεις μια ερώτηση ασφαλείας, όπου προτείνουμε για λόγους ευκολίας το πρώτο, δηλαδή την πόλη που γεννήθηκες (Town of birth). Συμπληρώνεις από κάτω την απάντηση σου (Answer). Εάν έχεις κάποιον κωδικό προσφοράς τον συμπληρώνεις κάτω από το Bonus Code, αλλιώς κάνεις κατευθείαν κλικ στο “Create Account”, αφού πρώτα έχεις κλικάρει και το κουτάκι “Accept Polity Terms”.

Με το που κάνεις κλικ στο Create Account, που βρίσκεται σε πράσινο φόντο, έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό σου στην Championsbet App και μπορείς πλέον να παίζεις σε όλες τις εφαρμογές και σε όλες τις συσκευές τα στοιχήματα σου με την συγκεκριμένη εταιρεία. Μην ξεχάσεις να κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία, στέλνοντας στην εταιρεία ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σου ή του διαβατηρίου σου και έναν πρόσφατο (τελευταίο τρίμηνο) επίσημο λογαριασμό, π.χ. ρεύματος, όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κατοικίας σου.

Κατάθεση στην Championsbet εφαρμογή

Σε αυτόν τον τομέα η εταιρεία είναι πάρα πολύ καλή, καθώς προσφέρει πολλούς τρόπους κατάθεσης και μπορείς να διαλέξεις ποιά μέθοδο προτιμάς για τις συναλλαγές σου. Παρατηρήσαμε ότι τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις γίνονται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα στα θέματα που αφορούν χρήματα και πληρωμές. Άλλωστε η Championsbet Mobile ανήκει σε μια αξιόπιστη εταιρεία με νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Οι τρόποι κατάθεσης που θα συναντήσεις είναι οι εξής:

 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα
 • paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • Viva payments
 • Moneysafe
 • IRIS

Όπως καταλαβαίνεις προσφέρει πολλούς τρόπους κατάθεσης, ακόμα και σύγχρονους, ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις τις συναλλαγές σου με εύκολο και άμεσο τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το κομμάτι δεν θα μείνεις απογοητευμένος με την εταιρεία.

Μια καινοτομία της εταιρείας είναι και το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις κατάθεση από το ποσό του 1 ευρώ. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ελέγξεις τους τρόπους κατάθεσης, εάν έχεις ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την εταιρεία και αυτό προσφέρει στον παίκτη περισσότερη σιγουριά. Οι τρόποι κατάθεσης είναι επίσης πάρα πολλοί και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις μέθοδο που να σου ταιριάζει.

Μενού/ Πλατφόρμα στην Championsbet

Το μενού είναι ευανάγνωστο και γρήγορο και μπορεί κανείς εύκολα να βρει αυτό που ψάχνει. Θεωρούμε πάντως ότι θα μπορούσε να είναι πιο μοντέρνα σχεδιασμένο και να είναι έτσι πιο ελκυστικό για τον παίκτη. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το πράσινο, το κίτρινο και το γκρι και τα αθλήματα μπορεί να τα βρει κανείς τόσο πάνω στην κεντρική οθόνη όσο και στο μενού αλφαβητικά πατώντας πάνω αριστερά στη μπάρα του μενού.

Championsbet App Menu

Στην αρχική σελίδα εμφανίζονται τα ποδοσφαιρικά ματς που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, δηλαδή το live betting. Έτσι είσαι κατευθείαν ενημερωμένος ποιοι αγώνες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Εάν μπεις σε έναν αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη θα βρεις και ένα σχεδιάγραμμα του γηπέδου, όπου μπορείς να δεις πως “κυλάει” ο αγώνας, ώστε να ποντάρεις αναλόγως.

Δελτίο αγώνων/ Κουπόνι στην Championsbet App

H Championsbet Mobile προσφέρει ένα πλούσιο κουπόνι, με αρκετά αθλήματα, όπου ειδικό βάρος έχει πέσει φυσικά στον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο. Επίσης συναντάμε και ένα πολύ καλό live betting κουπόνι, όπου ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στοιχήματα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην κεντρική σελίδα μπορείς να βρεις και τα κορτφαία γεγονότα της ημέρας, ώστε να μην χρειαστείς πολύ χρόνο για να τα ψάξεις.

Championsbet App Kouponi

Αυτό που λείπει από το κουπόνι της Τσάμπιονς Μπετ είναι μια μεγάλη ποικιλία από Virtual και E-Sports, τα οποία και δεν προσφέρονται. Οι Έλληνες παίκτες έχουν στραφεί τα τελευταία χρόνια και σε αυτές τις αγορές και πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να λείπει από ένα ανταγωνιστικό δελτίο αγώνων. Επίσης δεν μας αρέσει το γεγονός ότι οι ομάδες είναι κυρίως γραμμένες στα αγγλικά και πολλές επιλογές στοιχηματισμού δεν είναι μεταφρασμένες στα ελληνικά.

Δελτίο στοιχήματος στην Championsbet εφαρμογή

Το δελτίο στην συγκεκριμένη εταιρεία διαμορφώνεται απλά και εύκολα. Εάν κάνεις κλικ στην επιλογή που θέλεις να ποντάρεις, η επιλεγμένη απόδοση μεταφέρεται απευθείας στο δελτίο αγώνων σου. Κάτω αριστερά θα το δεις, όπου γράφει “Δελτίο” και έναν αριθμό, ο οποίος είναι οι μέχρι τώρα επιλογές σου.

Championsbet App Deltio

Μπαίνοντας στο δελτίο σου σου εμφανίζονται τα ματς, ο τρόπος που θέλεις να το παίξεις το δελτίο, δηλαδή μονό ή με σύστημα και το ποσό που θέλεις να ποντάρεις. Φυσικά και σου δείχνει τα πιθανά κέρδη σου σε περίπτωση νίκης. Όταν παίζεις live αγώνες και οι αποδόσεις αλλάζουν στο δείχνει αυτόματα και άμεσα, ώστε να μπορείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις με το ποντάρισμα ή όχι.

Εξυπηρέτηση πελατών στην Championsbet Application

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να προσφέρει στους παίκτες της μια πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο και προσφέρει άμεσα λύσεις σε κάθε τυχόν πρόβλημα που ίσως προκύψει με τον λογαριασμό σου.

Οι τρόποι που προσφέρονται για να επικοινωνήσεις με τους τεχνικούς της Championsbet εφαρμογής είναι με μήνυμα από τον λογαριασμό σου, με μέιλ, με τηλέφωνο και φυσικά με τον πιο γρήγορο τρόπο, το Live Chat. Με όλους τους τρόπους είναι σίγουρο ότι θα βοηθηθείς και θα βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα το οποίο πιθανόν να αντιμετωπίζεις.

Αυτό που δεν μας άρεσε είναι ότι κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο. Οι ώρες λειτουργίας για όλους τους τρόπους είναι 9 το πρωί με 1 το βράδυ. Θα θέλαμε φυσικά στο μέλλον αυτό να αλλάξει, καθώς πολλά αθλήματα και αγώνες είναι μετά τις 1 το βράδυ και θα θέλαμε να έχουμε άμεσα κάποιον στο πλευρό μας, αν τυχόν προκύψει κάποιο τεχνικό ή άλλης φύσεως πρόβλημα.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για τις εφαρμογές Championsbet

Είναι η Championsbet.gr νόμιμη εταιρεία στην Ελλάδα;

Η εταιρεία λειτουργεί στην Ελλάδα με νόμιμη άδεια και θεωρείται αξιόπιστη. Προσφέρει έτσι όλες τις υπηρεσίες της διαδικτυακά στο αθλητικό στοίχημα νόμιμα και για αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να έχεις κανέναν απολύτως ενδοιασμό, για να κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα της Τσάμπιονς Μπετ.

Προσφέρονται αγώνες Virtual και E-Sports;

Η Championsbet Mobile έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα εντάξει στο κουπόνι της τέτοιου είδους αγώνες, όμως έως σήμερα, το κουπόνι αυτό είναι πρακτικά ανύπαρκτο. Δεν προσφέρονται τέτοιου είδους αγώνες και οι Έλληνες παίκτες που αρέσκονται στο ποντάρισμα τέτοιου είδους αγώνων δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Μπορώ να δω αγώνες με live streaming;

Ούτε εδώ μένουμε ευχαριστημένοι από την εφαρμογή της Championsbet, καθώς δεν προσφέρονται αγώνες σε ζωντανή μετάδοση και έτσι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τους αγώνες πάνω στους οποίους έχεις ποντάρει το στοίχημα σου. Ελπίζουμε και σε αυτόν τον τομέα να υπάρξει κάποια βελτίωση στο άμεσο μέλλον.

Έχω την δυνατότητα Cash Out στην εταιρεία της Championsbet.gr;

Εδώ οι παίκτες θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι, καθώς προσφέρεται η δυνατότητα κας άουτ, η οποία μάλιστα είναι και από τις πιο γρήγορες της αγοράς. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι με το Cash Out της Championsbet App. Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα αυτόματου κας άουτ, για να μην χρειάζεται να είσαι συνέχεια πάνω από έναν αγώνα. Γίνεται αυτόματα το κας άουτ, εάν έχει φτάσει στο ποσό που εσύ έχεις επιλέξει.

Συνολική αξιολόγηση Championsbet App

Η Championsbet.gr είναι μια εταιρεία που έχει βελτωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εξελίσσεται. Ξεχωρίζει για τις πραγματικά πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει, αλλά και για τα ειδικά στοιχήματα και ασιατικά χάντικαπ που περιλαμβάνονται στις επιλογές της σελίδας της. Στα θετικά ότι κάθε μέρα προσφέρονται αγώνες με 0% γκανιότα.

Μας αρέσει το γεγονός ότι η Championsbet εφαρμογή έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο live betting και το στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πραγματικά πολύ εύκολο και απλό. Σε αυτό βοηθάει και το άμεσο Cash Out που προσφέρεται, ενώ μπορείς να κάνεις και αυτόματο κας άουτ εάν αυτό επιθυμείς.

Αυτά που δεν μας αρέσουν είναι η απουσία Virtual και E-Sports, όπως και η απουσία live streaming. Επίσης θα θέλαμε μια από τις επιλογές για επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να είναι 24 ώρες το 24ωρο.

Αυτό που χρειάζεται όμως άμεσα βελτίωση είναι η πλατφόρμα της εταιρείας. Θα πρέπει να γίνει πιο μοντέρνος και εύχρηστος ο σχεδιασμός και να μεταφραστούν κάποιες επιλογές και στα ελληνικά, οι οποίες είναι ορατές μόνο στην αγγλική γλώσσα. Επίσης οι εφαρμογές θα πρέπει να γίνουν πιο εύχρηστες και γρήγορες, για να ανταγωνιστούν αυτές των ανταγωνιστών. Η Championsbet Mobile είναι αρκετά γρήγορη, όμως και εκεί θα πρέπει να γίνει φυσικά κάποια βελτίωση στο design.

Η βαθμολογία μας για την Championsbet App είναι 4 από 5 διαθέσιμα αστέρια.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά

Ιστοσελίδα: www.championsbet.gr
Ελληνική γλώσσα: ΝΑΙ
Έκδοση Mobile/ Tablet: NAI
APP: NAI
Έτος ίδρυσης: 2011
Email: support@championsbet.net
Τηλέφωνο: 210 224 1077
Νόμιμη εταιρεία : ΝΑΙ

>>  Ανακαλύψτε κι άλλες Stoixima Efarmoges

Ελληνικά