Η διαφορά μεταξύ App και Mobile ιστοσελίδας

Οι περισσότεροι παίκτες παίζουν πλέον αθλητικό στοίχημα από το κινητό ή το ταμπλετ τους. Ο τρόπος με τον οποίο όμως παίζουν διαφέρει, καθώς κάποιοι παίζουν μέσω μιας εφαρμογής για κινητές συσκευές, ενώ κάποιοι άλλοι μέσω της mobile έκδοσης της ιστοσελίδας. Σου εξηγούμε που υπάρχει η διαφορά.

Τι είναι μια εφαρμογή κινητού;

Η εφαρμογή κινητού, γνωστή και απλά ως εφαρμογή, είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή ή και εφαρμογή λογισμικού, η οποία έχει σχεδιαστεί, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε φορητές συσκευές, όπως τα Smartphone, tablet ή τα Smartwatch. Οι εφαρμογές αυτές συχνά δεν είναι διαθέσιμες για όλες τις συσκευές, όπως με λογισμικό iOS ή Android. Πάντως όλες οι εφαρμογές για στοίχημα στην Ελλάδα που προσφέρονται για λήψη, όπως π.χ. η Stoiximan App, είναι διαθέσιμες τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές με λογισμικό iOS.

Εάν θέλουμε να κάνουμε λήψη μια τέτοια εφαρμογή στην φορητή συσκευή μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε από πριν ότι έχουμε αρκετό αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ μας και να κάνουμε τις ενημερώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε η εφαρμογή να παραμένει επίκαιρη και λειτουργική. Φυσικά υπάρχει και άλλη λύση, η οποία είναι να παίξουμε στοίχημα στην φορητή μας συσκευή μέσω της Mobile ιστοσελίδας.

Παίξε στοίχημα στην Mobile ιστοσελίδα με το κινητό σου

Εάν ο παίκτης δεν θέλει να μπει σε διαδικασία να κατεβάσει μια εφαρμογή κινητού και να κάνει συνέχεια ενημερώσεις, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει το στοίχημα στην ίδια ταχύτητα, έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες των στοιχηματικών εταιρειών για φορητές συσκευές.

Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα έχουν μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, όπου μπορείς να βρεις την πλατφόρμα τους ειδικά σχεδιασμένη για την οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου.  Πολλές εταιρείες έχουν τόσο καλή Mobile σελίδα, που δεν προσφέρουν κάποια εφαρμογή κινητού για λήψη στην συσκευή σου. Μεγάλο παράδειγμα εδώ η Betrebels App, την οποία θα την βρεις αποκλειστικά ως ειδικα διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά και όχι ως Stoixima App για download.

Το καλό με αυτό τον τρόπο στοιχήματος από το κινητό είναι ότι δεν χρειάζεσαι επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου και επίσης δεν χρειάζεσαι να κάνεις και ενημερώσεις της εφαρμογής. Απλά μπαίνεις στην σελίδα της εφαρμογής από το κινητό σου και παίζεις στοίχημα.

Για αυτούς που λένε ότι θέλουν κάποιο εικονίδιο στην αρχική οθόνη της συσκευής τους, ώστε να μπαίνουν άμεσα στην εφαρμογή για στοίχημα, θα τους πούμε ότι αυτή η δυνατότητα προσφέρεται και με τις mobile ιστοσελίδες.  Μπορείς εύκολα να προσθέσεις στην οθόνη αφετηρίας εικονίδιο που θα σε παραπέμπει στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις εφαρμογές.

Για τους παραπάνω λόγους εμείς προτείνουμε να παίζεις διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα από τις mobile ιστοσελίδες των εταιρειών, για να μην χρειάζεται να κάνεις συνέχεια τις απαραίτητες ενημερώσεις.

>> Στοίχημα από το κινητό– ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ελληνικά