Κινητά και tablets για να παίξεις Mobile Στοίχημα

Στην εποχή που ζούμε όλα τα έξυπνα κινητά και όλα τα ταμπλέτες που βγαίνουν στην αγορά είναι ικανά να σου προσφέρουν την εμπειρία του Mobile Betting. Για να κατεβάσεις μια εφαρμογή για το κινητό σου, θα πρέπει να έχεις κινητό με λειτουργικό Android ή iOS.

Ενδεικτικά για εσάς έχουμε κάποιες συσκευές στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για στοίχημα. Φυσικά όμως οι συσκευές αυτές είναι πάρα πολλές για να χωρέσουν σε μια λίστα. Οπότε απλά σας αναφέρουμε κάποιες εταιρείες, με κάποια μοντέλα, τα οποία υποστηρίζουν εφαρμογές όπως την Bwin App.

Δημοφιλείς συσκευές με λειτουργικό Android

  • Samsung (π.χ. Galaxy S10, Galaxy S9)
  • Huawei (π.χ. P30, P40)
  • Sony (π.χ. Xperia 1 II, Xperia XZ3)
  • HTC (π.χ. Desire 21, U Ultra)
  • LG (π.χ. Wing, K52)
  • Motorola (π.χ. Edge, Nexus 6)
  • ZTE (π.χ. Axon 20, Blade V6)

Φυσικά τα παραπάνω είναι μόνο μερικά μοντέλα γνωστών εταιρειών. Υπάρχουν χιλιάδες συσκευές, όπου μπορείς να παίξεις στοίχημα. Επίσης μπορείς να παίξεις στοίχημα και από tablet με λειτουργικό Android. Και εδώ η λίστα θα μπορούσε να έχει χιλιάδες μοντέλα. Πάντως οι πιο δημοφιλείς μάρκες είναι η Samsung, Sony, Acer, Lenovo και η Google. Όποιο τάμπλετ και να προτιμήσεις, να προσέξεις να έχει την τελευταία ενημέρωση του Android, ώστε να μπορείς να παίζεις και στις εφαρμογές των εταιρειών στοιχήματος.

Συσκευές της Apple με λειτουργικό iOS

Οι συσκευές της Apple είναι επίσης πολύ καλές για να παίξεις στοίχημα από το κινητό σου. Για τις mobile εκδόσεις μπορείς να πάρεις όποια συσκευή σου αρέσει, ενώ για να κατεβάσεις τις εφαρμογές να προσέξεις ποιές προϋποθέσεις και ποια ενημέρωση πρέπει να έχει η συσκευή σου.  Ορισμένα μοντέλα πάντως που μπορείς να παίξεις με συσκευές Apple είναι τα εξής: iPhone 8, iPhone X στα κινητά και iPad Air, iPad mini 3 στα tablet. Φυσικά κι εδώ η λίστα θα μπορούσε να έχει πολύ παραπάνω μοντέλα, αλλά σου δείχνουμε ενδεικτικά κάποια μοντέλα για να μην σε κουράσουμε με μια τεράστια λίστα.

>> Περισσότερες ερωτήσεις για στοίχημα από το κινητό

 

Ελληνικά