Goalbet App- Η Goalbet δεν έχει λάβει αδειοδότηση από την ΕΕΕΠ και παύει την λειτουργία της στην Ελλάδα

H Goalbet είναι μια στοιχηματική εταιρεία που έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερο Έλληνες την εμπιστεύονται για τα διαδικτυακά αθλητικά πονταρίσματα τους. Ιδρύθηκε το 2009 στην Αυστρία και έχει φυσικά και στην χώρα μας νόμιμη άδεια λειτουργίας. Η Goalbet App της έχει εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει δημιουργήσει και ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για smartphones και tablet.

Η στοιχηματική εταιρία Γκολ Μπετ έχει ξεχωρίσει στην χώρα μας για τις πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει τόσο στα pregame όσο και στους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι αποδόσεις δεν είναι απλά ανταγωνιστικές, αλλά είναι κυριολεκτικά από τις καλύτερες που κυκλοφορούν σε στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες στοιχηματικές, η πλατφόρμα της Goalbet Mobile είναι ιδιόκτητη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές και καλύτερες αποδόσεις.

Goalbet App Logo Goalbet App
Διαθέσιμο σε

Βαθμολογία stoixima-efarmoges.gr

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ υψηλές αποδόσεις
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Live Chat
 • Cash Out

Μειονεκτήματα

 • Μηδαμινά ειδικά στοιχήματα στο τένις
 • Δεν υπάρχει App για Android, iOS
 • Απουσία Virtual

Η Goalbet App, δηλαδή η mobile έκδοση της στοιχηματικής, καθώς η εταιρεία δεν προσφέρει εφαρμογή για λήψη σε κινητά με λειτουργικά Android και  iOS, έχει “χτίσει” το όνομα της με τις πολύ δυνατές αποδόσεις, καθώς και με το πολύ καλό live betting που προσφέρει. Σε αυτούς τους δύο τομείς η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι πραγματικά από τις καλύτερες επιλογές στην Ελλάδα.

Οι προσφορές που προσφέρει είναι επίσης αρκετές και μπορείς να τις βρεις εύκολα και γρήγορα στην αρχική σελίδα. Για να δεις όμως λεπτομέρειες της προσφοράς θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης. Επίσης έχεις την δυνατότητα πολύ εύκολα να βρεις και τα αποτελέσματα αγώνων, για να ξέρεις αν ενδιαφέρεσαι να ποντάρεις στις πολλές επιλογές που σου προσφέρει η εταιρεία. Κακά τα ψέματα, πάρα πολλοί Έλληνες έχουν ρίξει το βάρος στο ποντάρισμα στοιχημάτων σε αθλητικούς αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό η εταιρεία το έχει δει και έχει προσαρμόσει την σελίδα της με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους πονταρίσματα.

Το ότι η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στο live betting δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση όμως ότι έχει παραμελήσει τα pregame στοιχήματα. Η Goalbet Mobile είναι και σε αυτόν τον τομέα άκρως ανταγωνιστική και προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις που δύσκολα θα συναντήσεις αλλού.

H Goalbet σε smartphones και tablet

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, δεν υπάρχει η επιλογή του Goalbet App Download, καθώς η εταιρεία προσφέρει στους παίκτες της μόνο την mobile έκδοση της ιστοσελίδας της για τις φορητές συσκευές. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάποιο Goalbet apk για λήψη για τα κινητά με λειτουργικό Android, αλλά ούτε διατίθεται και στο App Store για να το κατεβάσεις για την iOS συσκευή σου. Οπότε όταν λέμε Goalbet εφαρμογή, εννοούμε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για τις φορητές συσκευές.

Η Goalbet Mobile πάντως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και έχει κάνει άλματα προόδου. Έτσι αποτελεί μια καλή πλατφόρμα για τον Έλληνα παίκτη, καθώς έχουν καταφέρει να φτάσουν την ιστοσελίδα τους σε πολύ καλό επίπεδο. Θα πρέπει όμως να κρίνουμε λίγο αυστηρά την Goalbet σε αυτό το κομμάτι, διότι θέλει να κυριαρχήσει στο live στοίχημα. Σύμφωνα με την γνώμη μας, η σελίδα για τα κινητά χρειάζεται κι άλλο βελτίωση, ώστε να συγκαταλέγεται στις καλύτερες.

Goalbet Εφαρμογές


1. Goalbet Mobile

Το κύριο όπλο της Goalbet App, καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξεις στοίχημα σε αυτή την εταιρεία από την φορητή συσκευή σου. Έχει κάνει άλματα προόδου και μας προσφέρει γρήγορο και εύκολο στοίχημα σε κινητά και τάμπλετ, όμως μια βελτίωση την θέλει και αυτό φαίνεται. Θα πρέπει στο άμεσο μέλλον όμως να προσφέρει και εφαρμογές, όπως ένα Goalbet apk για λήψη για συσκευές Android.

2. Goalbet iOS

Για συσκευές με λογισμικό iOS της Apple, η Goalbet προσφέρει μόνο την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της για κινητά και δεν έχει κάποιο App που μπορείς να κατεβάσεις από το Αpple Store. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον αυτό να αλλάξει, καθώς θεωρούμε την Goalbet Mobile, μια πλατφόρμα που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και να προσφέρει στους παίκτες της νέους τρόπους πονταρίσματος και νέες εφαρμογές, όπως μια Goalbet App iOS.

3. Goalbet App Android

Όπως και για συσκευές με λογισμικό iOS, έτσι και για Android συσκευές, δεν προσφέρεται από την εταιρεία κάποιο Goalbet apk για download. Οι παίκτες θα πρέπει και σε αυτές τις συσκευές να παίξουν με την mobile έκδοση της στοιχηματικής.

Εγγραφή στην Goalbet Ελλάδα

Η εγγραφή σου στην Γκολ Βετ είναι μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, που δεν θα σου “φάει” πολύ χρόνο. Καταρχάς πρέπει να πας στην σελίδα της εταιρείας, αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα πατώντας το λινκ στην σελίδα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταβείς απευθείας στην σωστή σελίδα για την εγγραφή σου.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί σύνδεση θα σου εμφανιστούν οι επιλογές ‘Σύνδεση” και “Εγγραφή”. Εφόσον δεν είσαι ακόμα εγγεγραμμένος χρήστης θα κάνεις κλικ στο κόκκινο κουτάκι με την λέξη “Εγγραφή”.

Κάνοντας αυτό θα ανοίξει η φόρμα, όπου μπορείς να ξεκινήσεις την διαδικασία εγγραφής σου. Εκεί θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, φύλο, πόλη, περιοχή, διεύθυνση, Τ.Κ., χώρα, ημερομηνία γεννήσεως, κινητό τηλέφωνο και Email. Φυσικά θα πρέπει να συμπληρώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία, ώστε να μην υπάρξει αργότερα πρόβλημα εάν θα θελήσεις να κάνεις κάποια ανάληψη.

Goalbet App Eggrafi

Στην ίδια σελίδα συνεχίζεις να συμπληρώνεις την φόρμα. Θα χρειαστεί να διαλέξεις όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, τον οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσεις, έναν κωδικό συνεργάτη, εφόσον υπάρχει και ένα χρηματικό όριο ανά βδομάδα ή μήνα. Επίσης θα πρέπει να κάνετε κλικ στα κουτάκια που επιβεβαιώνεις ότι είσαι τουλάχιστον 21 ετών και έχεις διαβάσει τους κανόνες της εταιρείας με τους οποίους και συμφωνείς.

Θα χρειαστεί να κάνεις κλικ και στο κουτάκι όπου βεβαιώνεις ότι δεν είσαι πολιτικώς εκτεθειμένο πρόσωπο ή μέλος πολιτικού προσώπου. Κάνοντας κλικ αυτά τα κουτάκια και πατώντας το κουμπί που γράφει “ΕΓΓΡΑΦΗ”, έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου στην Goalbet app. Μην ξεχάσεις να κάνεις ταυτοποίηση των στοιχείων σου όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία. Αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών ή και νωρίτερα, ειδικά αν χρειαστεί να κάνεις κάποια ανάληψη.

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι πολύ απλή. Μπορείς να στείλεις ένα φωτοαντίγραφο την ταυτότητα ή το διαβατήριο σου και έναν επίσημο λογαριασμό, όπου αναγράφονται το ονοματεπώνυμο σου και η διεύθυνση κατοικίας σου. Ολοκληρώνοντας και αυτή την διαδικασία, μπορείς πλέον να κάνεις και τις αναλήψεις των κερδών σου.

Πώς να κάνεις κατάθεση στην Goalbet

Έχοντας ολοκληρώσει την εγγραφή σου το μόνο που απομένει είναι να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου, ώστε να μπορείς να ξεκινήσεις τα πονταρίσματα. Οι τρόποι είναι αρκετοί και σίγουρα κάθε Έλληνας παίκτης θα βρει μια μέθοδο πληρωμής που να του ταιριάζει. Συγκεκριμένα οι μέθοδοι κατάθεσης είναι οι εξής:

 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
 • Moneysafe
 • Skrill
 • Neteller
 • paysafecard

Οι πληρωμές αλλά και οι αναλήψεις στην Γκολ μπετ γίνονται πολύ γρήγορα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις συναλλαγές σου στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία. Είναι επίσης μια στοιχηματική που θεωρείται αξιόπιστη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να καλύψει τα πονταρίσματα. Η ταχύτητα στις συναλλαγές όμως αποτελεί σίγουρα το κύριο στοιχείο σε αυτόν τον τομέα. Για τον λόγο αυτό πολλοί παίκτες στην Ελλάδα προτιμούν και την συγκεκριμένη εταιρεία.

Μενού/ Πλατφόρμα στην Goalbet Mobile

Το μενού και η πλατφόρμα της εταιρείας είναι αρκετά καλά σχεδιασμένα, αν και θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να είναι πιο καλά σχεδιασμένα και η πλατφόρμα να ήταν πιο μοντέρνα. Επίσης τα χρώματα με γκρι, άσπρο μοιάζουν αρκετά βαρετά, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι και καλά στο μάτι.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι η Goalbet App έχει ξεκινήσει πρόσφατα την ανανέωση της mobile σελίδας της ενώ δεν διαθέτει και κάποιες εφαρμογές Goalbet App Download, δηλαδή να τις κατεβάσεις από κάποιο Store στο κινητό σου. Σε αυτόν τον τομέα σίγουρα περιμένουμε άμεσα βελτίωση από την Γκολ Μπετ.

Γενικά όμως μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει μια καλή προσπάθεια ώστε να είναι όλα καλά ταξινομημένα και να βρίσκονται εύκολα από τον παίκτη. Αφού μπεις στα σπορ, γιατί υπάρχει και επιλογή καζίνο, θα δεις στην κεντρική σελίδα κατευθείαν τις κύριες προσφορές της εταιρείας όπως προσφορά ημέρας ή και αγώνες με 0% γκανιότα. Για να κάνεις κλικ όμως σε αυτά τα μπάνερ και να δεις αναλυτικά τις προσφορές θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της Goalbet.

Goalbet App Menu

Στην κεντρική σελίδα επίσης είναι όλα τα αθλήματα στο πάνω μέρος της οθόνης, ενώ στο κέντρο μπορείς να διαλέξεις τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ανά χώρα, ανά πρωτάθλημα ή και ημερομηνία. Πάνω αριστερά θα βρεις και την επιλογή “Live”, όπου μπορείς να βρεις τους αγώνες που βρίσκονατι σε εξέλιξη.

Δίπλα από το Live έχεις πάλι την επιλογή μενού, όπου μπορείς να βρεις όλα τα αθλήματα με αλφαβητική σειρά. Μια ακόμα πολύ καινοτόμα και καλή επιλογή, η οποία δεν προσφέρεται συνήθως από τις άλλες στοιχηματικές είναι τα αποτελέσματα αγώνων, τα οποία θα τα βρεις κάτω στην οθόνη. Προσφέρει σίγουρα ευκολία και ευελιξία στον παίκτη, η δυνατότητα να βλέπει τα αποτελέσματα από αγώνες που έχουν λήξει, αλλά και live scores.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στατιστικά στοιχεία που προσφέρει για τους live αγώνες είναι τόσα πολλά, που δεν νομίζουμε να υπάρχουν σε άλλη εταιρεία. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητη πλατφόρμα και οι αποδόσεις που προσφέρει είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα τόσο σε ποντάρισμα πριν την έναρξη του αγώνα όσο και όταν ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δελτίο αγώνων/ Κουπόνι στην Goalbet εφαρμογή

Όπως αναφέραμε ήδη η ταξινόμηση των αγώνων, των πρωταθλημάτων και αθλημάτων είναι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί ακόμα και ένας νέος παίκτης ονλάιν στοιχήματος, χωρίς καμία εμπειρία να βρει γρήγορα τους αγώνες που ψάχνει.

Goalbet App Kouponi

Απλά ακολουθείς για παράδειγμα, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην κεντρική σελίδα την επιλογή της Ελλάδας και σου βγάζει αμέσως την επιλογή Σούπερ Λιγκ 1. Εκεί θα βρεις ταξινομημένους τους αγώνες με ημερομηνία, με τους αγώνες που έπονται να είναι πάνω πάνω. Σε κάθε ματς θα βρεις από κάτω την ημερομηνία και την ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας και δίπλα πόσες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται για το συγκεκριμένο ματς.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, ότι πέρα από το ποδόσφαιρο, όπου υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στοιχήματος και ειδικά στοιχήματα, στα υπόλοιπα αθλήματα συναντάμε ακριβώς το αντίθετο. Οι επιλογές στοιχήματος είναι λίγες και ειδικά στο τένις πολλές φορές παρατηρείται ότι υπάρχουν μόνο οι επιλογές για τον νικητή αγώνα. Και αυτό σε μια περίοδο που το τένις στην Ελλάδα κερδίζει δημοτικότητα, ειδικά μετά τις τελευταίες επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως.

Δελτίο στοιχήματος στην Goalbet App

Το δελτίο στοιχήματος σου το φτιάχνεις πολύ εύκολα στο κινητό σου ή στο tablet σου, πατώντας πάνω στην απόδοση που θέλεις. Έτσι μεταφέρεται η επιλογή σου κατευθείαν στο δελτίο σου, το οποίο το βλέπεις κάτω κεντρικά στην οθόνη σου με άσπρο φόντο και έναν αριθμό μέσα σε ένα μυρο κυκλάκι, το οποίο δείχνει τον αριθμό των στοιχηματικών σου επιλογών για το δελτίο αυτό.

Φυσικά μπορείς να πατήσεις και πάνω στον αγώνα και να μπεις μέσα στις εκατοντάδες επιλογές που προσφέρει το ματς και μετά να πατήσεις την απόδοση που σε ενδιαφέρει να παίξεις. Κάνοντας κλικ στο δελτίο σου, ανοίγει αυτό και βλέπεις τις επιλογές σου και τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να ποντάρεις, όπως π.χ. Σύστημα ή πολλαπλό. Απλά συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις να ποντάρεις και μετά κάνεις κλικ στο κουτάκι που γράφει το ποσό και “Στοιχηματίστε”.

Goalbet App Deltio

Κάνοντας κλικ έχεις ήδη ολοκληρώσει το ποντάρισμα σου και περιμένεις την εξέλιξη του αγώνα. Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι όπως και ο υπόλοιπος σχεδιασμός της εφαρμογής, δηλαδή της έκδοσης για κινητά, φαίνεται αρκετά παλαιομοδίτικος και καθόλου μοντέρνος και “φρέσκος”. Το πολύ σκούρο χρώμα κουράζει το μάτι, ενώ και οι επιλογές θα μπορούσαν να χαρακτηρίζονται από περισσότερο ευκρίνεια.

Εξυπηρέτηση πελατών στην Γκολ Μπετ

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι σίγουρα η εξυπηρέτηση πελατών και η τεχνική υποστήριξη. Κυριολεκτικά δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο μελανό σημείο σε αυτό το κομμάτι.Οι τρόποι είναι πολλοί, η εξυπηρέτηση πολύ γρήγορη, άμεση και κατανοητή, γίνεται στην ελληνική γλώσσα και το τμήμα εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμο κάθε μέρα και 24 ώρες το 24ωρο. Ακόμα και στις αργίες.

Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς δηλαδή βοήθεια σε κάποιο θέμα που αφορά τον λογαριασμό σου, ξέρεις ότι θα έχεις δίπλα σου έναν ικανό συνεργάτη του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. Στην mobile σελίδα μάλιστα βλέπεις μόνιμα κάτω δεξιά ένα γαλάζιο κουτάκι που γράφει “Συνομιλία”, όπου κάνοντας κλικ πάνω σου ανοίγει το Live Chat, όπου πρέπει απλά αρχικά να γράψεις την διεύθυνση μέιλ σου.

Εκτός από το Live Chat, που αποτελεί αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων παικτών στην Goalbet app, υπάρχει και ο τρόπος επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, μέσω μηνύματος από τον λογαριασμό σας ή και με E-Mail.Όποιον τρόπο και να διαλέξεις, γρήγορα κάποιος συνεργάτης της εταιρείας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου, ώστε να λύσει το πρόβλημα που σου έχει τύχει.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για την Goalbet

Υπάρχει ειδική εφαρμογή ώστε να κάνω το Goalbet App Download;

Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία προσφέρει στους παίκτες που θέλουν να παίζουν από smartphones ή tablet μόνο την δυνατότητα της mobile έκδοσης της ιστοσελίδας. Αυτή φυσικά είναι αρκετά καλή και έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αν και θα θέλαμε κάποια βελτίωση ακόμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει Goalbet apk για Αndroid ή και κάποιο app για λήψη από το App store.

Υπάρχουν αγώνες E-sports και Virtual;

Αγώνες E-sports προσφέρονται από την Γκολ μπετ, αλλά αγώνες Virtual δεν προσφέρονται σχεδόν καθόλου. Οι επιλογές είναι τέτοιες που δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στην ερώτηση του αν προσφέρονται Virtual αγώνες. Οι παίκτες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τέτοια πονταρίσματα, έχουμε την εντύπωση ότι δεν θα έμεναν απολύτως ευχαριστημένοι.

Διαθέτει η Goalbet app live streaming;

Ως στοιχηματική που έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος πάνω στο στοίχημα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν θα μπορούσε να μην έχει στην γκάμα της την επιλογή μετάδοσης ζωντανών αγώνων. Σε αυτό το κομμάτι η Goalbet Mobile έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και μπορείς να βρεις και κορυφαίους αγώνες στην πλατφόρμα της. Αν σε κάποιο ματς στο κουπόνι δεις ένα σημάδι σαν μια μικρή τηλεόραση, σημαίνει ότι ο αγώνας αυτός προσφέρεται και για live streaming.

Μπορώ να κάνω Cash Out εάν το θελήσω;

Εννοείται ότι η Goalbet Mobile σου προσφέρει την επιλογή να διευθετήσεις το στοίχημα σου πριν την λήξη του αγώνα εάν αυτό επιθυμείς. Με την επιλογή κας άουτ μπορείς να πάρεις τα κέρδη σου στον λογαριασμό σου, στο ποσό που σου προσφέρεται έως εκείνη τη στιγμή. Θα θέλαμε στο μέλλον να προστεθεί και η επιλογή αυτόματου κας άουτ, η οποία έως στιγμής λείπει.

Συνολική αξιολόγηση της Goalbet Mobile

Η Goalbet app, δηλαδή η mobile έκδοση της Γκολ μπετ, έχει καταφέρει να κάνει πραγματικά μεγάλη πρόοδο στην πλατφόρμα και τις επιλογές που προσφέρει. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η σελίδα της για φορητές συσκευές έχει γίνει πολύ πιο γρήγορη και εύχρηστη, ενώ έχει κάνει καλύτερο και το κομμάτι του πονταρίσματος σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι επιλογές και τα ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο είναι επίσης πάρα πολλά και δεν μπορούν να αφήσουν τον Έλληνα παίκτη ασυγκίνητο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι προσφέρονται και ασιατικά χάντικαπ, το οποίο δεν είναι καθόλου αυτονόητο στις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Στο τομέα της εξυπηρέτησης πελατών η Goalbet app είναι πραγματικά από τις καλύτερες στον κλάδο τους. Προσφέρονται πάρα πολλοί τρόποι επικοινωνίας, 24 ώρες το 24ωρο και κάθε μέρα. Επιπροσθέτως οι συνεργάτες της εταιρείας στο τμήμα εξυπηρέτησης φαίνεται να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι καθώς λύνουν όλα τα τυχόν προβλήματα πολύ γρήγορα και χωρίς να υπάρχει και χρόνος αναμονής.

Πέρα από αυτό η Goalbet App, ουσιαστικά δεν έχει εφαρμογή για κινητό που μπορείς να κατεβάσεις στο Android ή iOS κινητό ή tablet σου. Διαθέτει μόνο την έκδοση Mobile για κινητά και όσο και αν θεωρούμε ότι αυτές οι εκδόσεις είναι υπεραρκετές και τις περισσότερες φορές η καλύτερη επιλογή από όλες για να ποντάρεις τα στοιχήματα σου από το smartphone, μας κακοφαίνεται ότι δεν έχουμε την επιλογή για ένα τέτοιο app, ώστε να αποφασίσουμε οι ίδιοι με ποιά εφαρμογή θα προτιμήσουμε να παίξουμε. Ακόμα και στην mobile έκδοση όμως, θα θέλαμε κάποιο πιο σύγχρονο design.

Η άποψη μας πάντως είναι ότι η εταιρεία σίγουρα θα λανσάρει και ειδική εφαρμογή στο μέλλον και η Goalbet Mobile είναι μέχρι τότε μια πολύ καλή πλατφόρμα για να παίζει κανείς ονλάιν αθλητικό στοίχημα. Εάν καταφέρει και εξελίξει την πλατφόρμα για τα κινητά, θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα, καθώς από άποψη αποδόσεων και live betting ήδη ανήκει στις καλύτερες εταιρείες.

Η βαθμολογία μας προς το παρόν είναι 4 από 5 διαθέσιμα αστέρια.

Χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά

Ιστοσελίδα: www.goalbet.gr
Ελληνική γλώσσα: ΝΑΙ
Έκδοση Mobile/ Tablet: NAI
APP: OXI
Έτος ίδρυσης: 2009
Email: info@goalbetint.com
Τηλέφωνο: 801 700 7887
Νόμιμη εταιρεία : ΝΑΙ

>>  Ανακαλύψτε την επόμενη Στοίχημα App

Ελληνικά