ΑΕΚ- ΠΑΟΚ με πλήθος ειδικών αγορών* στην Stoiximan.gr

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ 1 διανύει την δέκατη αγωνιστική και έχουμε μεγάλα ματς. Φυσικά ένα από αυτά είναι και το Ντέρμπι “Δικεφάλων” μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο αγώνας αυτός είναι ουσιαστικά το πρώτο ντέρμπι της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της, την OPAP Arena.

Στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις* και με πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

aek-paok-stoiximan-apodoseis-30-10-22
© Stoiximan

Φυσικά, και τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών και ήδη πολλοί έχουν τοποθετήσει τα πονταρίσματα τους. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές στην εφαρμογή Stoiximan.

Επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* Stoiximan

Η ΑΕΚ προέρχεται από έξι σερί νίκες, εάν υπολογίσουμε και την νίκη στο κύπελλο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις μία νίκη στα προηγούμενα πέντε ματς. Βέβαια αυτή ήρθε εναντίον του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Επιπρόσθετα, να πούμε ότι η ΑΕΚ όχι απλά προέρχεται από ένα σερί νικών, αλλά εντυπωσιάζει και με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει. Επίσης, στα τελευταία τέσσερα ματς έχει καταφέρει να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της.

Βέβαια, στην Στοιχιμαν έχεις πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για τον αγώνα. Επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*, Bet Builder* ή και το ταχύτατο Cash Out* είναι μόνο κάποια από αυτά. Τέλος, ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπου οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές σε σύγκριση με άλλες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και μια νέα δυνατότητα. Πρόκειται για το SpeedBet, όπου έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Πάτησε παρατεταμένα την απόδοση που θέλεις και στοιχημάτισε γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες στην Stoiximan εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.