Άρης- Λαμία με επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις στην Winmasters.gr

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ βρίσκεται σε εξέλιξη και μπαίνει σε εμβόλιμη αγωνιστική! Επίσης, σε αυτή την αγωνιστική έχουμε σπουδαίους αγώνες σε όλη την Ευρώπη.  Στην Winmasters.gr έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις με πολύ ελκυστικές αποδόσεις, ενώ έχεις κι άλλες δυνατότητες.

Στη Winmasters σε περιμένει ένα πολύ εμπλουτισμένο Bet Builder* και ως εγγεγραμμένο μέλος έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στοίχημα σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά φυσικά και με την εφαρμογή, είτε σε iOS είτε σε Android συσκευή.

aris-lamia-apodoseis-winmasters-8-11-22
© Winmasters

Bέβαια, όπως θα γνωρίζεις, στην Γουινμαστερς έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πάρα πολλά αθλήματα! Όλα αυτά φυσικά διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της στοιχηματικής εταιρείας.

Άρης- Λαμία με ελκυστικό Winmasters Bet Builder*

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σε πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επίσης στην Αγγλία έχουμε ματς στα κύπελλα, όπου υπάρχουν πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Παραδοσιακά εκεί οι ομάδες δίνουν ευκαιρίες σε μη βασικούς παίκτες και στο στοίχημα μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλά ειδικά σημεία με ελκυστικές αποδόσεις.

Στην Ελλάδα η εμβόλιμη αγωνιστική ξεκινάει με το ματς Άρης- Λαμία. Οι δύο ομάδες φυσικά ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους την σεζόν. Όμως εάν κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα, τους χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί. Ο Άρης έχει στόχο με νίκη να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα playoffs της Σούπερ Λιγκ.

Η Λαμία από την άλλη απέχει δύο βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2. Μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε οπωσδήποτε ένα ενδιαφέρον ματς. Οι δύο ομάδες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο, καθώς ο Άρης έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ η Λαμία καμία νίκη. Τέλος να τονίσουμε ότι θα βρεις ελκυστικό Winmasters Bet Builder* στον συγκεκριμένο αγώνα και όχι μόνο.

Πολλές επιλογές στην Winmasters.gr

Τέλος, να τονίσουμε ότι στην winmasters.gr έχεις πολλές επιλογές, όπως Cash Out*, Live Betting*, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και το ανανεωμένο Winmasters App, ώστε να παίζεις εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Φυσικά, η εταιρεία προσφέρει και άψογο Μobile Betting.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.