bwin- Κάθε γκολ της Σέριε Α σε Live Streaming*

Απόψε έχουμε το τελευταίο ματς της 31ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Αταλάντα υποδέχεται στο Μπέργκαμο τη Ρόμα, σε αναμέτρηση με άρωμα Ευρώπης.

Η Bwin App σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πληθώρα ειδικών αγορών*, αλλά και πολύ μεγάλο κουπόνι σε αγώνες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως τη Serie A. Bέβαια έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

atalanta-roma-bwin-apodoseis-24-4-23
© Bwin

Επίσης, η bwin app σου προσφέρει γρήγορο Cash Out* και πάρα πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε σχεδόν όλα τα ματς.

Μάχη Ευρώπης με αμέτρητα ειδικά* στη bwin.gr

Η Αταλάντα και η Ρόμα είναι ομάδες, οι οποίες έχουν βλέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια η Ρόμα θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη τέταρτη θέση, η οποία και θα της έδινε το πολυπόθητο εισιτήριο. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Μουρίνιο έχει και άλλον τρόπο να μπει στους ομίλους του Chmpions League. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, παίρνει εισιτήριο για την πολυπόθητη διοργάνωση.

Η Αταλάντα από την άλλη δεν έχει πλέον ελπίδες για είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια έχει ως στόχο την είσοδο στην Ευρώπη και θα προτιμούσε το εισιτήριο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ αντί αυτό του Κόνφερενς Λιγκ. Στον πρώτο γύρο έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ρόμα και θέλει και στην έδρα της να επιβληθεί της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.