Wimbledon 2023 με ελκυστικές αποδόσεις και Winmasters Bet Builder* Pass!

Το Wimbledon 2023 συνεχίζεται και είμαστε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό. Έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε σε σπουδαία ματς με ελκυστικές αποδόσεις.  Στην Winmasters.gr έχεις την ευκαιρία να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πολύ ανταγωνιστικό Βet Builder* pass.

Στη Winmasters Ελλάδα θα βρεις ένα ανανεωμένο και φρέσκο Bet Builder* και ως εγγεγραμμένς παίκτης έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στοίχημα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά φυσικά και με την Winmasters εφαρμογή, είτε από την iOS είτε από την Android κινητή συσκευή σου.

bet-builder-pass-wimbledon-winmasteres-10-7-23
@ Winmasters

Bέβαια, όπως θα γνωρίζεις, στην Winmasters Greece έχεις την επιλογή να ποντάρεις σε πλήθος αθλημάτων! Όλα αυτά βέβαια διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της στοιχηματικής εταιρείας.

Ελκυστικές αποδόσεις* και Winmasters Bet Builder* Pass

Φυσικά, το Γουίμπλεντον είναι ένα από τα σημαντικότερα Grand Slam τσο τένις. Φαβορί είναι και φέτος ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θέλει να εδραιωθεί στο νούμερο ένα όλων των εποχών σε κατακτήσεις Grand Slam.

Βέβαια, τα πονταρίσματα σου μπορείς να τα τοποθετήσεις χρησιμοποιώντας το Winmasters Bet Builder* Pass στους αγώνες του Wimbledon 2023. Μπορείς να μπεις στο Winmasters App ή στο winmasters.gr από τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου. Εκεί θα βρεις τις λεπτομέρειες, ώστε να απολαύσεις αυτή την απίστευτη προσφορά*.

Επιπρόσθετα, μπορείς φυσικά να ανακαλύψεις και ανταγωνιστικές αποδόσεις σε άλλα αθλήματα. Η Γουινμαστερς φημίζεται άλλωστε για τις αποδόσεις της και την ευελιξλια που έχουν οι παίκτες στα πονταρίσματα τους.

Πολλές επιλογές στην Winmasters.gr

Τέλος, να τονίσουμε ότι στην Γουινμαστερς έχεις πάρα πολλές επιλογές, όπως Cash Out*, Live Betting*, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και την Winmasters εφαρμογή, ώστε να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Φυσικά, η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει και άψογο Μobile Betting.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.