Boost νίκης στα Παρολί* στην Νetbet.gr

Βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, όπου φυσικά τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουν τελειώσει. Επίσης, έχουν τελειώσει και οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι επιλογές μας περιορίζονται. Δηλαδή, θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας σε λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα.

Η Netbet App είναι όμως μια από τις εταιρείες, η οποία συνεχίζει τις ελκυστικές τις προσφορές* και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.  Θα βρεις πολλά ματς, καλές αποδόσεις*, αλλά και ενίσχυση αποδόσεων*.

boost-nikis-paroli-netbet-2022
© Netbet

Βέβαια, μια από τις αγαπημένες μας προσφορές* στην συγκεκριμένη νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα είναι     η εξής: το Boost νίκης στα Παρολί* στους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια καθημερινή προσφορά*, η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη στην Νetbet εφαρμογή.

Πως να απολαύσεις την προσφορά* της Netbet

Πως μπορείς να απολαύσειςτην συγκεκριμένη προσφορά στην netbet; Είναι πολύ απλό. Τοποθετείς ένα pregame παρολί με τουλάχιστον τρεις επιλογές σε αγώνες ποδοσφαίρου. Η απόδοση θα πρέπει να είναι 1,50 και άνω ανά επιλογή. Θα λάβεις έως και 50% Boost νίκης* ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών σου.

Για παράδειγμα με τρεις επιλογές, αν το στοίχημα είναι κερδισμένο, θα λάβεις Βoost νίκης* 3%. Εάν οι επιλογές σου είναι έξι, το ποσοστό ανεβαίνει στο 10%. Φυσικά, εάν οι επιλογές σου είναι 15, το Boost νίκης* φτάνει στο απίστευτο 50%.

Σε περίπτωση που το δελτίο σου περιέχει ποδοσφαιρικές επιλογές με απόδοση μικρότερη του 1,50 ή επιλογές από live ή επιλογές από άλλα αθλήματα; Τότε το ποσοστό Βoost νίκης* δεν θα αυξηθεί, αλλά το ποσό του Boost νίκης* θα αυξηθεί, καθώς αυτό υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το ποσοστό Boost νίκης* επί το συνολικό πιθανό ποσό κέρδους.

Ταχύτατη Νetbet εφαρμογή για Android και iOS

Η Στοίχημα App της Netbet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Netbet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.