Κυριακή των ντέρμπι με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου συνεχίζονται και έχεις ευκαιρίες για στοίχημα. Η πρωτοπόρος Άρσεναλ φιλοξενεί την Λίβερπουλ σε ένα κομβικό ματς για την συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ. Στο Pamestoixima.gr, έχεις την δράση ΟΛΩΝ των αγώνων και αυτό με αρκετές προσφορές*.

Στο Pamestoixima Greece σε περιμένουν προσφορές* και ως εγγεγραμμένο μέλος έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στοίχημα σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά φυσικά και με την εφαρμογή.

derby-pamestoixima-o-gkaniota-2022
© PameStoixima

Bέβαια, όπως είπαμε, στην Πάμε Στοίχημα έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πάρα πολλά αθλήματα! Όλα αυτά φυσικά διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της Pamestoixima.gr.

Επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* στην Πάμε Στοίχημα

Η Κυριακή (09/10) που έχουμε μπροστά μας είναι γεμάτη μπάλα και σπουδαίες αναμετρήσεις! Τα κορυφαία παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι φυσικά το Άρης – ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Άρσεναλ – Λίβερπουλ για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, δεν είναι μόνο τα παραπάνω παιχνίδια με ενδιαφέρον. Στο Pamestoixima.gr ζεις διαφορετικά, με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα», ΟΛΑ τα παιχνίδια της Premier League, αλλά και ΟΛΕΣ τις αναμετρήσεις της Super League!

Στο πρόγραμμα ακόμα υπάρχουν το Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και το Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. Θα τα καταφέρουν τα μεγάλα φαβορί;

Πολλές επιλογές στην Pamestoixima.gr

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και το ανανεωμένο Pamestoixima App, ώστε να παίζεις εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Φυσικά, η εταιρεία προσφέρει και άψογο Μobile Betting.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.