Fonbet: Στην Ευρωλίγκα αν πάει παράταση… πληρώνεσαι*

Συνεχίζουμε με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα είναι φυσικά η διοργάνωση που οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη θέλουν να κατακτήσουν. Φυσικά ξεχωρίσαμε μια στοιχηματική εταιρεία με ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές*.

Η Fonbet App προσφέρει σε σένα ως μέλος της, όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκα σε πολύ καλές αποδόσεις*, αλλά και με πολλές ακόμα επιλογές. Επίσης, θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών* και όλα αυτά σε πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσω και της εφαρμογής.

euroleague-apodoseis-fonbet-app-23
© Fonbet

Η Fonbet Greece προσφέρει πραγματικά όλες τις λειτουργίες της σε εκπληκτική ταχύτητα. Fonbet mobile ή και εφαρμογή, και στα δύο παίζεις χωρίς να έχεις τον φόβο να “κολλήσει” η οθόνη σου.

Fonbet App προσφορές* τσην Euroleague

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει με μια κρίσιμη διαβολοβδομάδα και κάθε αγώνας συνδυάζεται με σασπένς και μεγάλο ενδιαφέρον. Διόλου τυχαίο ότι πέντε ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση: Ολυμπιακός, Ρεάλ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Μονακό! Επίσης δύο εξ αυτών αναμετρώνται απόψε, με τους Μονεγάσκους να υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους». Λίγους μήνες μετά το αντάμωμά τους στα play offs που επικύρωσαν την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-4 του Βελιγραδίου. 

Επίσης, Ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει το σερί των πέντε ηττών και υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Η Φενέρμπαχτσε έρχεται από πέντε σερί ήττες. Στα υπέρ του «εξάστερου» ότι μετρά τρεις σερί νίκες επί της Φενέρ στην Αθήνα.

Σε άλλα ματς της βραδιάς, ο Ερυθρός Αστέρας μετά τη νίκη στη Βαλένθια, υποδέχεται τη Ρεάλ. Επίσης η Άλμπα των πέντε σερί νικών (σε όλες τις διοργανώσεις) στο Βερολίνο την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία αναζητά ρεφάρισμα μετά την ήττα στο ΣΕΦ. Η Βίρτους, που μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Euroleague, φιλοξενεί την εξίσου ανεβασμένη Ζάλγκιρις (τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα). Επιπρόσθετα στο Μόναχο η Μπασκόνια, που είδε να σταματά το σερί των 12 νικών στα επίσημα από την Άλμπα, κοντράρεται με τη βελτιωμένη Μπάγερν.

Ταχύτατο Fonbet Live Betting*

Η Stoixima App της Fonbet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Fonbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.