Μπάσκετ και Novibet ενισχυμένες αποδόσεις στην Ευρωλίγκα

Φτάσαμε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, όμως οι προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν σταματάνε μόνο εδώ. Βέβαια μπορεί τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν σταματήσει στο ποδόσφαιρο. Όμως στο μπάσκετ συνεχίζουμε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις* και πολλά περισσότερα . Στην συγκεκριμένη στοιχηματική θα βρεις επίσης επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις, αλλά και Super ενισχυμένη απόδοση.

euroleague-apodoseis-novibet-2022
© Novibet

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Novibet App και να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Νοβιμπετ στην Ελλάδα. Επίσης, κατεβάζοντας την εφαρμογή θα ανακαλύψεις κι άλλες ελκυστικές προσφορές*.

Super ενισχυμένη απόδοση στο Μπάγερν- Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στην όγδοη αγωνιστική της Euroleague να διευρύνει τις νίκες του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 5-2, ενώ η αντίπαλος Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο 2-5. Δηλαδή οι Γερμανοί έχουν μόλις δύο νίκες στις πρώτες επτά αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα.

Επίσης, εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα, θα βρεις και όλους τους άλλους αγώνες της Ευρωλίγκα με ελκυστικές αποδόσεις και πλήθος ειδικών αγορών*. Ένας άλλος αγώνας με ενισχυμένες αποδόσεις novibet είναι το Εφές Αναντολού εναντίον Μπαρτσελόνα.

Στην Novibet App θα βρεις επιπλέον και ενισχυμένες αποδόσεις για το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Ήδη μπορείς να ποντάρεις σε σημεία στους πρώτους αγώνες, αλλά και σε μακροχρόνια στοιχήματα. Φυσικά και εκεί θα βρεις επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις Novibet Greece.

Ταχύτατη Novibet εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Novibet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή και να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Novibet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.