Sportingbet – EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

euroleague-sportingbet-prosfora-10-2-23
© Sportingbet

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική της EuroLeague. Την επιστροφή του στις νίκες θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Ζαλγκίρις – Μπασκόνια και Μονακό – Βιλερμπάν, οι άλλες δύο αναμετρήσεις. Το «τρίποντο» που θα την επαναφέρει στις επιτυχίες θέλει η Μίλαν, που υποδέχεται την Τορίνο στο «San Siro».

Sportingbet – Αγορές για κάθε φάση στους αγώνες της EuroLeague!

Επίσης, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Επιπρόσθετα, αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση για το «τριφύλλι» κόντρα σε ισπανική ομάδα στη διοργάνωση, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς γνώρισε ισάριθμες ήττες και με ρεκόρ 8-15 βρίσκεται στην 15η θέση της EuroLeague.

Φυσικά, οι «πράσινοι» απόψε ψάχνουν αντίδραση αν θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για να… πλασαριστούν στην οκτάδα. Βέβαια, από την άλλη, η ομάδα του Άλεξ Μούμπρου με ρεκόρ 12-11 βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει μία θέση που οδηγεί στα Playoffs. Στις 13 Δεκεμβρίου οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη Βαλένθια, με τη γηπεδούχο ομάδα να κατακτά το… ροζ φύλλο επικρατώντας 94-91 στην παράταση.

Δύο ακόμα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Μπασκόνια. Αμφότερες, θέλουν τη νίκη που θα τις κρατήσει… ζωντανές στη διεκδίκηση μιας θέσης στην οκτάδα. Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό φιλοξενεί τη Βιλερμπάν με στόχο τη 15η νίκη της στη διοργάνωση. 

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες της Serie A!

Να αφήσει πίσω τον κακό της… εαυτό θέλει απόψε η Μίλαν, που αντιμετωπίζει την Τορινό στο «San Siro». Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μετράει επτά ματς χωρίς νίκη σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ, από τα οποία τα τέσσερα τελευταία είναι ήττες. Η αποψινή αναμέτρηση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Πρωταθλήτρια Ιταλίας να κάνει «restart» και να παραμείνει εντός διεκδίκησης των «εισιτηρίων» που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.