Γεωργία- Ελλάδα με Betshop Bet Builder*

Η Betshop.gr είναι από τις πλέον ανερχόμενες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Πολλοί φίλοι του στοιχήματος την προτιμούν, καθώς οι αποδόσεις που προσφέρει είναι ανταγωνιστικές. Βέβαια, είμαστε της άποψης ότι εκτός από ελκυστικές αποδόσεις, προσφέρει κι πολλά περισσότερα.

Η Betshop Εφαρμογή δεν μας απογοητεύει και συνεχίζει την ταχύτατη εξέλιξη των λειτουργιών της. Επίσης, αυτό φαίνεται και στα βραβεία Βookmaker Awards 2022 και 2023 όπου πήρε βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

Georgia Ellada Betshop Bet Builder
© Betshop | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα αυτά βέβαια και από το Smartphone ή το Tablet σου. Με την Betshop Greece έχεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ από οπουδήποτε.

Προκριματικά Euro με ελκυστικές betshop αποδόσεις

Βέβαια εκτός από τις πολλές εξελίξεις σε ειδικές αγορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις*, η Βetshop.gr προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Δηλαδή βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα όσον αφορά το Bet Builder*.

Φυσικά, η δυνατότητα Betshop Bet Builder* προσφέρεται στους περισσότερους αγώνες, όπως και στους αγώνες Προκριματικών Euro 2024.  Υπάρχουν ακόμα 3 αγώνες νοκ-άουτ για τα Προκριματικά. Μετά θα ξέρουμε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στη Γερμανία.

Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και η Ουαλία φιλοξενεί την Πολωνία. Τα ματς όπως είπαμε είναι νοκ-άουτ οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Το τρίτο ματς είναι βέβαια το ματς της Εθνικής μας, η οποία ταξίδεψε στη Γεωργία για να πάρει την πρόκριση.

Στην Betshop Eλλάδα μπορείς να παίξεις με Betshop Bet Builder. Το προγνωστικό μας αφορά σε bet builder. Προβλέπουμε Over 7.5 κόρνερ και  Over 1,5 γκολ συνολικά στον αγώνα. Η απόδοση* στην betshop app είναι 2,16.

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ελκυστικές αποδόσεις* και πληθώρα ειδικών αγορών*. Όλα αυτά φυσικά και στο κινητό ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για iOS και Android.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.