Sportingbet ενισχυμένες αποδόσεις* κάθε μέρα!

Όπως ξερούμε ήδη, στο online στοίχημα υπάρχει συνέχεια εξέλιξη. Φυσικά, την ίδια εξέλιξη έχουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, με τις λειτουργίες τους να εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς τους λάτρεις του διαδικτυακού στοιχήματος είναι οι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης. Δηλαδή, σίγουρα υπάρχει προτίμηση, εάν η διαδικασία αυτή παρουσιάζει μεγάλη ταχύτητα.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις top νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

Kristal Palas Arsenal Sportingbet Price Boost 2023
© Sportingbet

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ θέλει απόψε να κάνει το 2 στα 2. Οι “κανονιέρηδες” παίζουν στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Φυσικά στην Sportingbet.gr έχεις Price Boost*.

Sportingbet – Build A Bet* στην Premier League

Η Άρσεναλ του προπονητή Αρτέτα ξεκίνησε την σεζόν ιδανικά. Δηλαδή μετά την κατάκτηση του Community Shield κόντρα στην πρωταθλήτρια Mάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε και στο πρωτάθλημα με νίκη. Αυτό το σερί θέλει να το συνεχίσει με νίκη σήμερα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Πάντως η Κρίσταλ Πάλας δεν φαίνεται διατεθημένη να είναι εύκολο εμπόδιο. Ξεκίνησε επίσης νικηφόρα της πρώτη αγωνιστική της Premier League και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει χάσει ένα σπουδαίο γρανάζι, τον Ζαχά, ο οποίος έφυγε με μεταγραφή.

Sportingbet- Serie A σε Live Streaming*!

Φυσικά, απόψε δεν έχει μόνο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και Σέριε Α. Σήμερα έχουμε το πρώτο παιχνίδι για την νέα σεζόν της Μίλαν, η οποία θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ο Τονάλι έφυγε για τη Νιούκαστλ, ο Ιμπραΐμοβιτς ολοκλήρωσε την καριέρα το, ενώ αποχώρησαν αρκετοί ακόμα παίκτες όπως Ρέμπιτς και Ντε Κέτελαρ.

Τέλος, στο άλλο ματς της βραδιάς η Τορίνου υποδέχεται την Κάλιαρι. Φυσικά σε πολλά ματς στο κουπόνι της Sportingbet θα βρεις λειτουργίες όπως Βuild A Bet* ή και ενισχυμένες αποδόσεις*. Μπες στην Sportingbet Mobile να δεις και μόνος σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.