bwin – Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

Μία «στροφή» πριν το φινάλε βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά θ’ αναμετρηθούν δύο από τις ομάδες που σημάδεψαν τη διοργάνωση με την εκπληκτική πορεία τους. Κροατία και Μαρόκο θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση του Μουντιάλ στις 17:00.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

kroatia-maroko-bwin-2022
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε όλα τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

bwin- Penalty Shootout: Κάθε μέρα 1.000 ευρώ μετρητά και εγγυημένα*

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτέλεσε για την Κροατία μία πορεία επιβεβαίωσης. Ότι ανήκει πλέον στην ελίτ των ομάδων του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη. Εάν το 2018 έφτασε μέχρι τον τελικό και αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη, φέτος η παρέα του Λούκα Μόντριτς κατοχύρωσε τη… θέση της στους κορυφαίους. Μία εθνική ομάδα που το 1998 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μουντιάλ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη Γαλλία και πλέον έχει τη δική της θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Κροατία στην πορεία της μέχρι και τον μικρό τελικό προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από το Μαρόκο από τον 6ο όμιλο, ενώ στα νοκ άουτ απέκλεισε αρχικά την Ιαπωνία, έριξε τη… βόμβα αφήνοντας εκτός και την Βραζιλία. Ωστόσο η υπέρβαση δεν ολοκληρώθηκε, στα ημιτελικά ηττήθηκε 3-0 από την Αργεντινή και θα διεκδικήσει την 3η θέση στη διοργάνωση του Κατάρ.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες.

Επίσης, το δικό του μοναδικό, ξεχωριστό παραμύθι… αφηγήθηκε το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί κατέγραψε την κορυφαία πορεία στην ιστορία του αφρικανικού ποδόσφαιρου σε Μουντιάλ, παίζοντας αγώνα για τα ημιτελικά. Έδειξε με το… καλημέρα τα δόντια της με το 0-0 κόντρα στην Κροατία, σε ματς για τον 6ο όμιλο, ωστόσο η συνέχεια ήταν ονειρική. Με τέσσερις σερί νίκες έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Απέκλεισε στους «16» την Ισπανία, με ήρωα στη διαδικασία των πέναλτι τον τερματοφύλακα της Μπόνο. Στα προημιτελικά ήταν η σειρά της Πορτογαλίας. Οι Μαροκινοί επικράτησαν 1-0 της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, για να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά. Εκεί τους περίμεναν οι Πρωταθλητές Κόσμου, Γάλλοι. Οι «τρικολόρ» συνέχισαν την πορεία υπεράσπισης του… στέμματος, νίκησαν 2-0 κι έστειλαν τους Αφρικανούς να διεκδικήσουν τη θέση της 3ης κορυφαίας ομάδας της διοργάνωσης!

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.