Μακροχρόνια Stoiximan για Νικητή Σούπερ Λιγκ

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ 1 οδεύει προς το τέλος. Επίσης, το ματς που κατά μεγάλη πιθανότητα θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή θα διεξαχθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο νικητής αυτού του ματς θα έχει πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Στην Stoiximan App μπορείς να βρεις όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις* και με πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

makroxronia-stoiximan-2023
© Stoiximan

Φυσικά, και τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών και ήδη πολλοί έχουν τοποθετήσει τα πονταρίσματα τους. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις για τον πρωταθλητής Ελλάδας είναι αρκετά κοντά και η Στοιχιμαν δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* Stoiximan

Φυσικά, στη stoiximan.gr θα βρεις και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις, όπου μπορείς να ποντάρεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. Επίσης, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Παναθηναϊκός θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς τερμάτισε πιο πάνω στην κανονική διάρκεια.

Επιπρόσθετα, όποιος από τους δυο κερδίσει, θα έχει δικαίωμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να κάνει ακόμα και ήττα. Δηλαδή, ο νικητής του ντέρμπι θα αποκτήσει αυτόματα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στη συνέχεια.

Βέβαια, στην Στοιχιμαν έχεις πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για τον αγώνα. Επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*, Bet Builder* ή και το ταχύτατο Cash Out* είναι μόνο κάποια από αυτά. Τέλος, ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε και πάλι στ μακροχρόνια στοιχήματα, όπου οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές σε σύγκριση με άλλες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος απίστευτη ταχύτητα στην εφαρμογή. Έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Με λίγα μόνο κλικ, ποντάρεις το στοίχημα που επιθυμείς.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.