Fonbet: Σενάρια με τη μέθοδο… των τριών, Παγκόσμιο 2022 με τριπλό δώρο*!

 Τα μαθηματικά είναι, τελευταία αγωνιστική των ομίλων γαρ, απαραίτητα πλέον στους αγώνες του Παγκοσμίου 2022! Κι εσύ συνεχίζεις να ζεις την καλύτερη στιγμή του ποδοσφαίρου με τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

 Στις 17:00, σέντρα στα τελευταία παιχνίδια του 4ου ομίλου. Η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί και μόνο μαθηματικά κινδυνεύει για την πρώτη θέση – όχι ρεαλιστικά. Η Τυνησία για να προκριθεί χρειάζεται νίκη επί των Γάλλων και παράλληλα, είτε ισοπαλία στο Αυστραλία – Δανία, είτε αν κερδίσει η Δανία να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. 

fonbet-prosfora-mountial-2022
© Fonbet

Στο άλλο παιχνίδι, η Αυστραλία με νίκη προκρίνεται στους «16», όπως και με ισοπαλία αρκεί να μη νικήσει η Τυνησία τη Γαλλία. Η Δανία προκρίνεται σίγουρα με δική της νίκη αλλά και μη νίκη της Τυνησίας. Σε περίπτωση που κερδίσουν αμφότερες θα προκριθεί αυτή με την καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1!

Πολύ πιο μπερδεμένη η κατάσταση στον 3ο όμιλο, εκεί όπου και οι τέσσερις χώρες έχουν ελπίδες πρόκρισης ενώ δεσπόζει η… μάχη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Λιονέλ Μέσι. Η Αργεντινή προκρίνεται σίγουρα με νίκη, αλλά και με ισοπαλία σε περίπτωση είτε που δεν νικήσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό, είτε το Μεξικό να μην καλύψει τη διαφορά τερμάτων με ευρείας έκτασης νίκη. Η Πολωνία προκρίνεται σίγουρα με νίκη ή ισοπαλία, αλλά υπό προϋποθέσεις ακόμα και με ήττα.

Στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό, οι Ασιάτες προκρίνονται με νίκη ενώ σε τυχόν ισοπαλία θέλουν νίκη στο άλλο ματς, Αργεντινής ή Πολωνίας, με 3-4 γκολ διαφορά – ανάλογα με το σκορ στο δικό της παιχνίδι. Στο Μεξικό δεν αρκεί μόνο η δική του νίκη: θέλει νικητή Αργεντινή ή Πολωνία αλλά στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να καλύψει και τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων. Σε ισοπαλία, θέλει νίκη με 3 ή 4 γκολ διαφορά, ανάλογα με το σκορ της ισοπαλίας…

Στην Fonbet App θα βρεις και την ελκυστική Boomerang προσφορά*.

Ελκυστικές Fonbet αποδόσεις

-Αυστραλία – Δανία: Δανία over 2 γκολ στο 2.20

-Τυνησία – Γαλλία: Πρώτο σουτ στο τέρμα μέχρι το 9ο λεπτό στο 1.96

-Σαουδική Αραβία – Μεξικό: Σ. Αραβία over 16,5 φάουλ στο 2.10

-Πολωνία – Αργεντινή: Να σκοράρει μόνο η μία στο 1ο ημίχρονο στο 1.80

—————

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές. 

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ |  210-9237777 |  Παίξε Υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.