Μπάγερν Μονάχου- Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις * στη Winmasters

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ημιτελικό. Έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε σε σπουδαία ματς με ελκυστικές αποδόσεις.  Στην Winmasters.gr έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με ενισχυμένες αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*.

Στη Winmasters Ελλάδα θα βρεις ένα ανανεωμένο και φρέσκο Bet Builder* και ως εγγεγραμμένς παίκτης έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στοίχημα σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά φυσικά και με το Winmasters App, είτε από την iOS είτε από την Android συσκευή σου.

mpagern-siti-winmasters-apodoseis-19-4-23
@ Winmasters

Bέβαια, όπως θα γνωρίζεις, στην Winmasters Greece έχεις την επιλογή να ποντάρεις σε πλήθος αθλημάτων! Όλα αυτά βέβαια διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της στοιχηματικής εταιρείας.

Ενισχυμένες αποδόσεις* Winmasters στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σπουδαίες αναμετρήσεις στον προημιτελικό του Champions League. Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου- Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει φυσικά. Αν και ο πρώτος αγώνας έληξε με το εντυπωσιακό 3-0 υπέρ της Σίτι, το Μόναχο είναι μια έδρα που αναμφισβήτητα μπορεί να δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους.

Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει η επιστροφή του Τσούπο-Μότινγκ για την Μπάγερν. Εάν ο Καμερουνέζος στράικερ καταφέρει και επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, οι “Βαυαροί” θα έχουν έναν επιθετικό, ο οποίος σίγουρα μπορεί να τελειώσει εύκολα τις φάσεις. Από την άλλη, η ομάδα του Γκουαρντιόλα παίζει πάντοτε για την νίκη και θέλει με ένα γρήγορο γκολ να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση.

Σε μεγάλη φόρμα ο Νορβηγός επιθετικός Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ, ο οποίος σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς. Εάν ποντάρεις να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα εναντίον της Μπάγερν, η Winmasters προσφέρει ενισχυμένη απόδοση* 4.20.

Πολλές επιλογές στην Winmasters.gr

Τέλος, να τονίσουμε ότι στην Γουινμαστερς έχεις πάρα πολλές επιλογές, όπως Cash Out*, Live Betting*, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και την Winmasters εφαρμογή, ώστε να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Φυσικά, η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει και άψογο Μobile Betting.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.