Αγώνες Nations League με ελκυστικές αποδόσεις* στην Stoiximan.gr

Το Nations League συνεχίζεται τον Ιούνιο και μας δίνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα. Φυσικά θα βρούμε στο κουπόνι των στοιχηματικών πολλά σπουδαία ματς, όπου και μπορούμε να ποντάρουμε. Η Ελλάδα συμμετέχει και έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, χαρίζοντας στον Πογέτ ένα ιδανικό ξεκίνημα.

Στην Stoiximan App μπορείς να βρεις τα ματς των ομίλων Nations League σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με το νέο και ανανεωμένο Βet Builder*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

nations-league-apodoseis-stoiximan-2022
© Stoiximan

Επιπρόσθετα έχεις την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στα στοιχήματα σου, αν το αποτέλεσμα είναι 0-0. Η προσφορά* αυτή ισχύει αν ποντάρεις πριν την έναρξη ενός αγώνα στο “Ημίχρονο/Τελικό” ή στο “Ακριβές Σκορ”. Αν ο αγώνας λήξει 0-0, η Stoiximan σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου.

Θέλει το τρία στα τρία ο Γκουστάβο Πογέτ

Η Εθνική Ελλάδας έχει ξεκινήσει ιδανικά στο φετινό Νations League. Δηλαδή, με τον νέο τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ μετράει ήδη δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς. Ο νέος προπονητής μας δείχνει από την αρχή ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Και τα δύο πρώτα ματς είχαν σκορ 1-0.

Βέβαια, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει τονίσει ότι θέλει οπωσδήποτε την νίκη και με την Κύπρο.Επίσης, έχει δείξει ότι προσπαθεί να βασιστεί και να χτίσει σε έναν κορμό, τον οποίο δεν δείχνει να αλλάζει. Ενώ πολλοί προπονητές στα πρώτα ματς του Nations League έχουν κάνει πολλές αλλαγές, ο Πογέτ δείχνει να θέλει να χτίσει την ιδανική του ενδεκάδα για το μέλλον.

Εκτός από τα ματς της Εθνικής Ελλάδας θα βρεις εννοείται και τα υπόλοιπα σπουδαία ματς στο κουπόνι της stoiximan.gr. Ταχύτατο Live Betting*, ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένα ματς και Cash Out* είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει η αγαπημένη στοιχηματική εταιρεία πολλών παικτών στην Ελλάδα.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και μια νέα δυνατότητα. Πρόκειται για το SpeedBet, όπου έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Πάτησε παρατεταμένα την απόδοση που θέλεις και στοιχημάτισε γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες στην Stoiximan εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.