Oλυμπιακός- Ναντ με πολλές επιλογές Betshop Bet Builder*

Tο Europa League συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς για την φετινή σεζόν. Η Betshop App προσφέρει για τον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και πολλές επιλογές στο Bet Builder*.

Επιπρόσθετα, το Betshop αντιλαμβάνεται το hype της περιόδου, για αυτό λάνσαρε ήδη την πρώτη του μουντιαλική προσφορά*, “Μουντιάλ Challenger”, που γεμίζει τους πελάτες του με non stop τριπλά δώρα! Δηλαδή από σήμερα έως τις 19/11 έχουμε challenge.

olympiakos-nant-betshop-apodoseis-3-11-22
© Betshop

Επίσης, μπορείς να μεταβείς εύκολα και γρήγορα στην σελίδα Betshop.gr και να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες. Φυσικά η διαδικασία αυτή γίνεται το ίδιο εύκολα και στην Betshop Mobile. Βέβαια μην ξεχάσεις ότι θα πρέπει να είσαι μέλος, ώστε να απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήματα της Betshop.

Εντυπωσιάζει το Βetshop Bet Builder*

Η “αναβαθμισμένη” έκδοση του αγαπημένου εργαλείου στοιχήματος, Bet Builder*, έφτασε και το βρίσκεις στο Betshop! 

Δηλαδή, η καίνουρια υπηρεσία του Betshop υιοθετεί τις καθιερωμένες λειτουργίες που αύξησαν τη δημοφιλία της στις online πλατφόρμες, ενώ προσθέτει και επιπλέον δυνατότητες – όπως ο συνδυασμός με το αποκλειστικό “πορτοφόλι” Free Bet Wallet-, ενισχύοντας σημαντικά το προϊόν αλλά και την διασκέδαση των παικτών του Στοιχήματος. 

Επίσης, με το Bet Builder οι επισκέπτες του Betshop έχουν τη δυνατότητα να: 

  • Επιλέξουν έως 8 αγορές από τον ίδιο αγώνα. 
  • Προσθέσουν μέχρι και 4 Bet Builder στο ίδιο δελτίο. 
  • Συνδυάσουν το Bet Builder δελτίο τους με το Free Bet Wallet. 
  • Αποσύρουν το στοίχημά τους με την επιλογή του Cash Out. 

Τέλος, η υπηρεσία του Betshop είναι διαθέσιμη σε αγώνες ποδοσφαίρου, pregame & Live, ενώ σύντομα… το χτίσιμο θα επεκταθεί και σε επιπλέον δημοφιλή αθλήματα και διοργανώσεις.

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Φυσικά, όλα αυτά φυσικά και στο smartphone ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για iOS και Android.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.