Pamestoixima Bet Builder* στην Super League

Το Σαββατοκύριακο συνεχίζουν οι αγώνες της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Εκεί θα βρούμε δυο πολύ σπουδαία ντέρμπι. Μπορείς να ποντάρεις στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης- ΠΑΟΚ, αλλά και στο ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.

Η PameStoixima App σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος στους συγκεκριμένους αγώνες πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και επιλογή Pamestoixima Bet Builder. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές*, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*.

pamestoixima bet builder super league 2022

©PameStoixima

Στους αγώνες με επιλογή 0% γκανιότα*, αυτή ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Να υπερασπιστεί την τρίτη θέση θέλει ο Άρης

Από τότε που ανέλαβε ο νέος προπονητής Μπούργκος τον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να έχει αναγεννηθεί. Μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ο Άρης βρίσκεται στην τρίτη θέση, η οποία του εξασφαλίζει σίγουρο εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Η τέταρτη θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο υπό προϋποθέσεις, αφού θα εξαρτηθεί από τον νικητή του κυπέλλου.

Ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και τα μεταξύ τους ματς προσφέρουν πάντα ανατροπές και έχουν ένταση. Ο ΠΑΟΚ ίσως δεν έχει το βαθμολογικό κίνητρο του Άρη, όμως σίγουρα δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Επίσης, τέτοια ματς είναι η καλύτερη προετοιμασία ενόψει των ημιτελικών κυπέλλου για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Στο “ντέρμπι των αιωνίων” από την άλλη, ο ΠΑΟ θέλει να μείνει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Υποδέχεται τον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακό, ο οποίος είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Επίσης, και οι δυο ομάδες έχουν ακόμα στόχο το κύπελλο και θέλουν να μείνουν σε φόρμα οι ομάδες τους. Πολλές στοιχηματικές επιλογές θα βρεις στην pamestoixima.gr.

Pamestoixima Bet Builder* στα ματς

Στην Stoixima App του ΟΠΑΠ, η οποία έχει ανανεωθεί πρόσφατα, μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στους συγκεκριμένους αγώνες έχεις την δυνατότητα ενός πολύ καλού Bet Builder*, ώστε να επιλέξεις περισσότερες αγορές στον ίδιο αγώνα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.