Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

paok-aek-sportingbet-apodoseis-1-4-23
© Sportingbet

Επανέναρξη των playoffs στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με τα… φώτα να πέφτουν στις 19:30 στην Τούμπα και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.  Νωρίτερα, o πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ στις 21:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο», θα κοντραριστούν απόψε στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι με 54 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση. Την 1η αγωνιστική των playoffs, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 2-1. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τον τελευταίο μήνα διανύει εξαιρετική περίοδο «φόρμας» και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ.

Η Ένωση με 59 βαθμούς είναι στην 2η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Στην πρεμιέρα των playoffs ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα κόντρα στο «τριφύλλι» και έχασε την ευκαιρία να το προσπεράσει στην κορυφή. Η «παράδοση» στα τελευταία τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα είναι με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Έχουν τον πρώτο λόγο

Φυσικά, να πανηγυρίσουν τη νίκη στις έδρες τους θέλουν απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» στις 18:00 υποδέχονται τον Βόλο στη Λεωφόρο. Με τη βοήθεια του κόσμου και την «παράδοση» με το μέρος τους, θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βέβαια, το «τριφύλλι» έχει το απόλυτο φέτος κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας δεχθεί μόλις 1 γκολ. Στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη, στο τρίτο ματς της βραδιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και… ροκάνισαν τη διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους και πλέον έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Μίτσελ που «τρέχει» αήττητο σερί από τις 13 Φεβρουαρίου. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.