Ανακάλυψε την νέα προσφορά* App από την novibet.gr

Φτάσαμε στα μέσα του Σεπτεμβρίου, όμως οι προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν σταματάνε. Βέβαια μπορεί τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ξεκινήσει ακόμα. Όμως σίγουρα υπάρχουν πολλοί αγώνες και σε άλλες διοργανώσεις, ώστε να μπορέσουμε να ποντάρουμε με πολύ καλές αποδόσεις.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις* και πολλά περισσότερα . Αυτή την εβδομάδα έχουμε αγώνες Nations League και σίγουρα υπάρχουν πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

prosfora-app-novibet-19-9-22
© Novibet

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Novibet App και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Νοβιμπετ. Επίσης, θα κατεβάζοντας την εφαρμογή θα απολαύσεις προσφορά*, ειδικά για εφαρμογές.

Σκωτία- Ουκρανία με Novibet Bet Builder*

Η Σκωτία φιλοξενεί την Ουκρανία, σε έναν αγώνα που είχε αναβληθεί. Βέβαια ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω του μεταξύ τους αγώνα για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Εκεί επιβλήθηκε η Ουκρανία με 3-1 στην Γλασκώβη. Αργότερα αποκλείστηκε όμως από την Ουαλία και έμεινε επίσης εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης, μέσα σε μια εβδομάδα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν δύο φορές. Οι αγώνες αυτοί θα καθορίσουν κατά μεγάλη πιθανότητα και την πρωτιά του ομίλου. Φυσικά η πρωτιά του ομίλου σημαίνει άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Στην Novibet App θα βρεις και για τους δυο αγώνες πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος ειδικών αγορών*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και Live, όπου θα έχεις στη διάθεση σου ταχύτατο Cash Out*. Και μην ξεχάσεις…κατεβάζοντας την εφαρμογή για Android ή iOS θα απολαύσεις και Προσφορά* Novibet App.

Ταχύτατη Novibet εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Novibet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Novibet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.