Super League με ενισχυμένες αποδόσεις* και Formula 1 στο Pamestoixima.gr

Αγώνες σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις*. Όλα στην εφαρμογή Pamestoixima.gr, plus μακροχρόνιες αγορές στη Formula 1.

Επίσης, ακόμα ένα Σάββατο (04/03) με πλούσια αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Φυσικά το Pamestoixima.gr προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και μοναδικές ενισχυμένες αποδόσεις*.

pamestoixima-boosted-odds-2023
@ PameStoixima

Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει μόνο η μπάλα, καθώς η Formula 1 επέστρεψε και οι «αστέρες» 20  μονοθεσίων θα πάρουν θέση στην πίστα Σακχίρ του Μπαχρέιν για να κοντραριστούν,

Super League με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Επίσης, στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, η Super League συνεχίζει τη δράση της και το Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (20:00). Βέβαια είναι το μοναδικό ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου, οι δύο ομάδες δεν έχουν βλέψεις για playoffs. Επίσης είναι μέσα στα playouts και στόχος τους θα είναι σε 7 αγωνιστικές να μην καταλήξουν στις δύο ομάδες του υποβιβασμού.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* στην επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό του αγώνα και στο 1-1 ακριβές σκορ οποιαδήποτε στιγμή του ματς.

Η Formula 1 στο Pamestoixima.gr

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στη Formula 1 κάνει εκκίνηση στο Σακχίρ του Μπαχρέιν (04/03, 17:00, Κατατακτήριες Δοκιμές – 05/03, 17:00, Αγώνας) και η αδρεναλίνη «χτυπά» κόκκινο. Φερστάπεν, Χάμιλτον, Σάινθ, Λεκλέρ, Πέρες, Αλόνσο, Μπότας, όλα τα μεγάλα ονόματα θα πάρουν θέση στα μονοθέσιά τους με στόχο να τερματίσουν πρώτη.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις αγορές για τον νικητή, τον ταχύτερο οδηγό προκριματικού, τον τερματισμό στο πόντιουμ και την πρώτη εξάδα, τη θέση εκκίνησης νικητή, το νικητήριο μονοθέσιο και πολλές ακόμη επιλογές.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr προσφέρει φυσικά και ελκυστικό cash out*. Με το Weekly Pass του Pamestoixima.gr απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο κάθε αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση κάθε στιγμή!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.