Sportingbet Build A Bet* στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

paok-levadeiakos-sportingbet-30-1-23
© Sportingbet

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι κινητών συσκευών, έχουν την δυνατότητα πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα και από την Sportingbet εφαρμογή, κάνεις πλέον τις συναλλαγές σου, χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Sportingbet – Priceboosts* κάθε μέρα

Τρεις αναμετρήσεις από τo Ελληνικό Πρωτάθλημα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας. Στις 18:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και στις 19:30, η Λαμία φιλοξενεί τον Ιωνικό. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πέφτει η… αυλαία της 20ης αγωνιστικής, όπου θα κοντραριστούν Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός.

Τη δωδέκατη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας θα ψάξει σήμερα ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος του βορρά» τρέχει αήττητο σερί 15 αγώνων. Βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Επίσης, το «τρίποντο» είναι μονόδρομος για να ισοβαθμήσει εκ νέου με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Λαμία. Οι Βοιωτοί με 13 βαθμούς βρίσκονται στην 12η θέση, ακριβώς επάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα παραταχτούν στην Τούμπα για να… κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Να παραμείνει στην κορυφή- Κορυφαίο Live στην Sportingbet

Τέλος, την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον επαναφέρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος θα επιδιώξει απόψε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» μετά τα τρία συνεχή άσχημα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες σε μία έδρα που δυσκολεύονται αρκετά. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 2017 ήταν η τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πανηγύρισε το «διπλό» στην Αρκαδία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.