US Open με πλήθος ειδικών αγορών* και Live Streaming* στην Bet365.gr

Το Αμερικανικό Όπεν ξεκίνησε και οι κορυφαίοι αθλητές τένις μάχονται για ένα ακόμα Grand Slam. Φυσικά θα δούμε πολύ μεγάλα ματς και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους στο τένις. Επιπρόσθετα μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τα μεγάλα ματς στην εφαρμογή βετ365.

Η Bet365 App είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί προσφέρει στα μέλη του και σε αθλήματα και σε διοργανώσεις απίστευτα υψηλές αποδόσεις*, αλλά και πληθώρα ειδικών αγορών*.

us-open-live-stream-bet365-2022
© Bet365

Στην Βετ365 Ελλάδα έχεις την απόλυτη ευελιξία στα στοιχήματα. Πλούσιο Live Betting*, δυνατότητα Cash Out*, αλλά και πολλές ειδικές αγορές*. Φυσικά συνοδεύονται όλα από ανταγωνιστικές αποδόσεις*.

Βετ365 με ποιοτικό Live Streaming*

Έχεις την δυνατότητα και την ευελιξία να ποντάρεις σε πλήθος ειδικών αγορών* στην σελίδα, αλλά και στην εφαρμογή Βet365.gr. Επίσης, θα βρεις πάρα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, ενώ μπορείς με το “Φτιάξτε Αγορά”* να ποντάρεις σε περισσότερα γεγονότα.

Μεγάλο φαβορί ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ ακολουθεί ο τενίστας με τα περισσότερα Γκραντ Σλαμ στην ιστορία. Φυσικά πρόκειται για τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος θέλει να μεγαλώσει τον μύθο του.

Στις γυναίκες έχουμε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί, με την Ίγκα Σβιάτεκ. Δείχνει να είναι σε μεγάλη φόρμα και οι περισσότερες στοιχηματικές την έχουν ως ακλόνητο φαβορί. Βέβαια, όπως ξέρουμε, στις γυναίκες και στα Grand Slam, συνηθίζονται οι εκπλήξεις. Πολλές ευκαιρίες δηλαδή για στοίχημα και καλές αποδόσεις.

Ελληνικό ενδιαφέρον στην Βετ365

Στην Stoixima App της Bet365 θα βρεις και πολύ καλές αποδόσεις*, πληθώρα αγορών* και πολύ καλό Live Betting*. Το ελληνικό ενδιαφέρον μπορεί να μην υπάρχει πλέον μετά τους αποκλεισμούς πολύ νωρίς των Τσιτσιπά και Σάκκαρη. Όμως ο Νικ Κύργιος, είναι από τα φαβορί. Μπορεί να είναι Αυστραλός, όμως οι ελληνικές του ρίζες είναι γνωστές.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.