Bwin Build A Bet* στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Βραδιά ντέρμπι η αποψινή για τη Super League. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ, που θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή! 

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι σε αγώνες Σούπερ Λιγκ. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

aek-pao-bwin-8-1-23
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Bwin ενισχυμένες αποδόσεις* στα ματς της Σούπερ Λιγκ

Ντέρμπι απόψε στη Super League. Στις 19:30 δύο από τους διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή θα αναμετρηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς, αλλά και για να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τους «πράσινους». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει το αήττητο σερί της, μετρώντας 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στη Λειβαδιά, είδε τη διαφορά που είχε μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς ν’ αυξάνεται στους επτά. 

Απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια θα αναμετρηθεί η κορυφαία επίθεση της Super League, με την πιο καλή αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα η ΑΕΚ με 31 γκολ σε 16 αγώνες. Δηλαδή αποτελεί την πλέον αποτελεσματική επίθεση της λίγκας, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ν’ ακολουθούν στα 27. Οι «πράσινοι» όμως έχουν δεχθεί μόλις 6 γκολ φέτος, με τα δύο εξ αυτών ωστόσο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος!

Τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες για τον Φαν Βέερτ για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Ολλανδό φορ να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Τρεις φορές σε έξι αγώνες για την κανονική διάρκεια της Super League πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Μία φορά πανηγύρισε η ΑΕΚ κόντρα στο «τριφύλλι» επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Παναθηναϊκό σε αυτό το διάστημα να παίρνει δύο νίκες και δύο ματς ακόμα να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή. 

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.