EuroLeague: Μπάγερν – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην EuroLeague είναι στο Pamestoixima.gr. Restart καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός την 17η αγωνιστική της EuroLeague, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (05/01, 21:30).

Επίσης, οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες – η τελευταία από τον Ολυμπιακό (71-95). Αναζητούν εκτός έδρας νίκη που θα τους αναπτερώσει το ηθικό για τη συνέχεια και θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (15η, 6-10). Στο Pamestoixima.gr η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση* (5.25).

mantsester-siti-tselsi-pamestoixima-5-1-23
@ PameStoixima

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (ενοχλήσεις) στη μέση, ενώ ο Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει στη διάθεσή του τον Οθέλο Χάντερ, αλλά όχι και τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Αντρέας Ομπστ.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

To πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο, με το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει και να ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι στη 2η θέση με 36 βαθμούς και θέλει να πλησιάζει ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο Άρσεναλ (44β.). Από την άλλη, η Τσέλσι δεν περνά καλή περίοδο, αφού έχει σκαμπανεβάσματα και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είναι σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr, όπως να σκοράρει ο Χουλιάν Άλβαρες (2.85). Επίσης να επιτευχθεί το πρώτο γκολ πριν το 30ο λεπτό (1.90) και να είναι το σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα (2.95).

Πλήθος αθλημάτων και αγορών* στην Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά και άλλα αθλήματα. Δηλαδή ότι άθλημα και να ψάχνεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις Πάμε Στοίχημα.

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.