Sportingbet Build A Bet* στην Super League!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Η Sportingbet App είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες σου προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

pas-giannina-aek-sportingbet-apodoseis-3-1-23
© Sportingbet

Oι κάτοχοι κινητών συσκευών, έχουν την δυνατότητα πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα και από την Sportingbet εφαρμογή, κάνεις πλέον τις συναλλαγές σου, χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Sportingbet Priceboosts* κάθε μέρα!

Με τέσσερις αναμετρήσεις κάνει «ποδαρικό» στο 2023 η Super League. Στις 16:30, o ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο στο Ηράκλειο. Επίσης, μισή ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού. Στις 20:00, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιπρόσθετα, στις 21:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Βόλος ανοίγει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Οι Κρητικοί μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτέλεσμα. Δηλαδή να καλύψουν το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου. Στις 17:00, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα του Λεβαδειακού, έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» ύστερα την διακοπή του πρωταθλήματος δείχνουν να βρίσκονται εκτός «φόρμας» και η κατάκτηση των βαθμών είναι επιτακτική, αν θέλουν να βρεθούν με διαφορά… ασφαλείας στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

Συνέχεια στο σερί και τρίποντο… πίεσης

Επίσης, το σερί της θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ, που θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η Ένωση προέρχεται από δύο σερί νίκες και αήττητο 11 αγώνων, οπότε θέλει να παραμείνει στο… κυνήγι του Παναθηναϊκού. Βέβαια τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική. Οι «Ζωσιμάδες» είναι μία έδρα που ο «δικέφαλος αετός» περνάει αρκετά δύσκολα, καθώς σε 25 αγώνες μετράει 8 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες. 

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στους υπολοίπους διεκδικητές του τίτλου θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης επανήλθαν στις νίκες και είδαν την ψυχολογία τους να ανεβαίνει. Το συγκρότημα του Μίτσελ θέλει να αφήσει πίσω την κακή εικόνα της ομάδας στον πρώτο γύρο και να ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.