Βwin- Build A Bet* στην Πρέμιερ Λιγκ

Με δύο αναμετρήσεις κάνει… ποδαρικό το 2023 στην Premier League. Σε Λονδίνο και Νότιγχαμ οι «προβολείς».

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

notigxam-forest-tselsi-bwin-1-1-23
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Bwin ενισχυμένες αποδόσεις* στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ

Για τις 16:00 έχει οριστεί η πρώτη σέντρα του 2023 στην Premier League. Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Επίσης, τα «σπιρούνια» βρίσκονται εντός της πρώτης τετράδας και στο -10 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Ωστόσο θέλουν να πιέσουν τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτές βρίσκονται σε μικρότερη βαθμολογική απόσταση από τους «κανονιέρηδες», ώστε να κάνει ακόμα πιο… ισχυρή τη θέση της.

Επιπρόσθετα, οι «χωριάτες» με τη σειρά τους απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον φουλάρουν για να περάσουν πάνω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα. Στα πέντε πιο πρόσφατα των δύο ομάδων η Τότεναμ νίκησε τα τέσσερα και η Βίλα μόλις το ένα, με τα τέρματα να είναι στο 12-5 υπέρ των Λονδρέζων. Δεν υπήρξε ματς στο γκρουπ αυτών των αναμετρήσεων, που να μην επετεύχθησαν τουλάχιστον δύο γκολ!

Στις 18:30 στο άλλο ματς της βραδιάς, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται στην έδρα της την Τσέλσι. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι οι γηπεδούχοι, που ψάχνουν το «τρίποντο» για να κάνουν τη δική τους… αντεπίθεση διεκδικώντας την παραμονή στην κατηγορία. Στις νίκες επέστρεψαν οι «μπλε», με το restart της Premier League και πλέον θέλουν να «χτίσουν» σερί επιτυχιών, για να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Η Τσέλσι επικράτησε και στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στη Φόρεστ, για οποιαδήποτε διοργάνωση. Με 8 γκολ κι 2 ασίστ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ «βρίσκεται» στα 10 από τα 11 γκολ που σημείωσαν οι «μπλε» σε εκτός έδρας αγώνες της Premier League.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.