ΑΕΚ- ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις* και 0% γκανιότα* στην Stoiximan

Απόψε στο γήπεδο “ΟΑΚΑ” έχουμε το ντέρμπι των “Δικεφάλων”. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν με στόχο την νίκη και μια καλύτερη θέση ενόψει των πλέι-οφ. Για τους λάτρεις του στοιχήματος το παιχνίδι αυτό κρύβει πολλές ευκαιρίες και ανεβασμένες αποδόσεις*.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

aek paok super league stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Με υπηρεσιακό προπονητή η ΑΕΚ

Οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν να είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα με 0-3 εναντίον του Παναθηναϊκού. Αυτή η ήττα είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Αργύρης Γιαννίκης από τον πάγκο της ΑΕΚ. Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο κόουτς της ΑΕΚ Β Οφρυδόπουλος.

Ο σημερινός αγώνας είναι για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική. Μετά το σημερινό ματς, οι ομάδες έχουν μόλις μια αγωνιστική ακόμα. Μετά ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος και θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Η ΑΕΚ έχει πολύ κακή πρόσφατη παράδοση εναντίον του ΠΑΟΚ. Έχει κερδίσει μόλις έναν αγώνα στα προηγούμενα 17 παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλίας 1-1 με τον Ιωνικό. Βρίσκεται πλέον στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Φαίνεται ότι ο προπονητής Λουτσέσκου ρίχνει πλέον το βάρος στην Ευρώπη και στο κύπελλο. Στον αποψινό αγώνα αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί βασικοί παίκτες, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο ματς με τον Ιωνικό.

Stoiximan Super ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει στα μέλη της μια Super ενισχυμένη απόδοση* στο ματς ΑΕΚ- ΠΑΟΚ. Θα βρεις απόδοση* 2.55, εάν ποντάρεις να σκοράρει ο Σ. Αραούχο ή ο Γ. Κούρτιτς. Πρόκειται για τους δυο καλύτερους σκόρερ των δυο ομάδων και αυτό κάνει την απόδοση* ακόμα πιο ελκυστική.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.