Μίλαν- Ίντερ με 0% γκανιότα* στην Betshop.gr

Ημιτελικός κυπέλλου Ιταλίας απόψε και έχουμε ντέρμπι Μιλάνου. Η Μίλαν υποδέχεται για το πρώτο σκέλος του ημιτελικού την Ίντερ. Στο κύπελλο Ιταλίας να πούμε ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το γήπεδο θα έχει κόσμο, διότι επιτρέπονται φίλαθλοι έως το 75% της χωρητικότητας.

Ο αγώνας αυτός φυσικά προσφέρει πολλές επιλογές και ευκαιρίες για στοίχημα μέσω εφαρμογής. Η Betshop App δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει στα μέλη της την επιλογή 0% γκανιότα* για τον συγκεκριμένο αγώνα και πάρα πολλές ειδικές αγορές.

milan inter coppa italia betshop 2022
© Betshop

Οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές, ενώ θα βρεις και πλήθος ειδικών αγορών. H 0% γκανιότα* ισχύει για αγορά 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα.

Αήττητη φέτος η Μίλαν κόντρα στην Ίντερ

Το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του Μιλάνου πάντα προσφέρει συγκινήσεις και ανατροπές. Την φετινή σεζόν μπορεί η Ίντερ να θεωρείται το μεγάλο φαβορί, όμως η Μίλαν έχει καταφέρει να είναι έως στιγμής πιο πάνω στην βαθμολογία στην Σέριε Α. Βέβαια η Ίντερ έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του προπονητή Πιόλι πάντως είναι αήττητη την φετινή σεζόν κόντρα στην “αιώνια” αντίπαλο.

Στο πρωτάθλημα στους δυο αγώνες είχαμε σκορ 1-1 και μια νίκη της Μίλαν με 2-1, με τυπικά γηπεδούχο την Ίντερ. Στα πέντε από τα προηγούμενα έξι μεταξύ τους παιχνίδι κατάφεραν να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, οπότε αυτό μας δίνει ελπίδες για ένα ματς με πολλά γκολ. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια τα γκολ του αγώνα κυμαίνονταν μεταξύ δυο και τρία γκολ.

Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Η Μίλαν έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε, ενώ η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Τζένοα. Για την Μίλαν μεγάλη απώλεια σήμερα θα είναι ο τιμωρημένος Τονάλι.

Betshop Live Betting* στον αγώνα

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας έχουν την δυνατότητα Live Betting*, το οποίο είναι ταχύτατο στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.