Άμεσες αναλήψεις και ταχύτατη εξυπηρέτηση στην εφαρμογή της Betshop.gr

Η Betshop.gr παρουσιάζει και πάλι μια μεγάλη εξέλιξη σε desktop και εφαρμογές. Δηλαδή πλέον έχουμε ειδικά στην εφαρμογή ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στα θέματα εξυπηρέτησης, αλλά και σε ότι αφορά τις αναλήψεις.

Η Betshop App δεν μας απογοητεύει και συνεχίζει την ραγδαία εξέλιξη των προϊόντων της. Επίσης, αυτό φαίνεται και στα βραβεία Βookmaker Awards 2022, όπου πήρε δυο βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

betshop-brabeia-13-6-23
© Betshop

Όλα αυτά βέβαια και από το κινητό ή το τάμπλετ σου. Με την Betshop Ελλάδα έχεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ από οπουδήποτε.

Τεράστια εξέλιξη σε αναλήψεις και εξυπηρέτηση πελατών

Βέβαια εκτός από τις πολλές εξελίξεις σε ειδικές αγορές* και ελκυστικές αποδόσεις*, η Βetshop προχωράει ακόμα παραπέρα. Ειδικά σε δύο κατηγορίες, είμαστε της άποψης ότι πλέον ανήκει στην ελίτ των στοιχηματικών στην Ελλάδα.

Φυσικά, αναφερόμαστε αρχικά στις αναλήψεις. Βέβαια ήδη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και οι αναλήψεις γινόταν με αστραπιαία ταχύτητα. Όμως εάν πιστεύατε ότι δεν γίνεται πιο γρήγορα, τότε πιστεύατε λάθος. Πλέον οι καταθέσεις και ιδιαίτερα οι αναλήψεις γίνονται πανεύκολα και πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα.

Επίσης, μια ακόμα σημαντική κατηγορία, όπου η Betshop Greece βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές πλέον είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Επιπρόσθετα σε όλα τα άλλα, πλέον έχεις μια νέα πλατφόρμα διαχείρισης των αιτημάτων σου μέσω Live Chat.

Δηλαδή πλέον έχεις ένα απίστευτα μοντέρνο περιβάλλον στην εφαρμογή. Επιπλέον δεν θα έχεις ούτε αναμονές, αλλά ούτε τεχνικές δυσκολίες σε ότι αφορά την Βetshop App.

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Όλα αυτά φυσικά και στο smartphone ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για iOS και Android.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.