Τελικός Champions League: Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα με Top Price

Τελικός Champions League League κι εμείς επιλέγουμε την PameStoixima App για τα πονταρίσματα μας στον συγκεκριμένο αγώνα! Στην εφαρμογή της Πάμε Στοίχημα θα βρεις στο συγκεκριμένο ματς πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και Top Price.

Δηλαδή, θα βρεις αποδόσεις για συγκεκριμένες ειδικές αγορές*, όπου θα απολαύσεις την πλέον ελκυστική απόδοση. Επίσης, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει ξεκάθαρο φαβορί.

telikos-tsampions-ligk-apodoseis-pamestoixima-10-6-23
© PameStoixima

Ενώ οι προηγούμενοι δυο τελικοί φέτος της UEFA ήταν αρκετά ισορροπημένοι και χωρίς φαβορί. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου και του τρεμπλ.

Μια νίκη μακριά από το δεύτερο τρεμπλ ο Πεπ

Φυσικά, με νίκη στον τελικό, η ομάδα του Μάντσεστερ θα γράψει ιστορία, ως η δεύτερη αγγλική ομάδα που καταφέρνει να κάνει τρεμπλ. Η προηγούμενη ομάδα ήταν επίσης από το Μάντσεστερ και πρόκειται για τη Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Βέβαια, η Ίντερ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει κατακτήσει ήδη το Κύπελλο Ιταλίας και θέλει να κατακτήσει το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς. Οι επιθετικοί της Τζέκο, Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνης είναι σε απίστευτη φόρμα και μπορούν να σκοράρουν με “μισή” ευκαιρία.

Τέλος, να τονίσουμε και πάλι ότι οι αποδόσεις Pamestoixima είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* με αποδόσεις μεγαλύτερες από άλλες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Προγνωστικό με καλή Pamestoixima απόδοση

Η Stoixima App της bet365.gr σου προσφέρει όπως αναφέραμε ελκυστικές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με το μοναδικό bet365 App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

Το δικό μας προγνωστικό το οποίο το βρίσκεις και με PameStoixima Top Price* είναι το εξής: Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Η απόδοση: 4.50.

Ο επιθετικός της Ίντερ είναι σε καταπληκτική φόρμα και δείχνει ευκολία στο σκοράρισμα. Πιστεύουμε ότι σε απόδοση 4.50, αξίζει ένα ποντάρισμα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.