Προγνωστικά με Ενίσχυση Στοιχήματος* στην Βet365.gr

Τελικός Europa Conference League κι εμείς επιλέγουμε την Bet365 App για τα πονταρίσματα μας στον συγκεκριμένο αγώνα! Στην βετ365 εφαρμογή θα βρεις στο συγκεκριμένο ματς πλήθος επιλογών στην Ενίσχυση Στοιχήματος*.

Επίσης, ο αγώνας αναμένεται να είναι αρκετά ισορροπημένος, καθώς δεν ξεχωρίζει κάποιο φαβορί. Βέβαια αυτό το βλέπουμε και στις αποδόσεις, όπου σε όποιον νικητή και να ποντάρουμε, η απόδοση είναι σχεδόν ίδια.

Roland Garros Live Stream Bet365 2023
© Bet365

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι ποντάρεις εύκολα και με ταχύτητα με την εύχρηστη εφαρμογή της bet365. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε για τον τελικό την συγκεκριμένη εταιρεία. Εκεί βρίσκουμε εκτός από Ενίσχυση Στοιχήματος* και πλήθος ειδικών στοιχημάτων*.

Χωρίς φαβορί, μάχη για τρόπαιο και εισιτήριο Γιουρόπα

Φυσικά, όπως έχει γίνει ήδη αναφορά, φαβορί στον συγκεκριμένο τελικό δεν υπάρχει. Οι δυο ομάδες θα “μονομαχήσουν” με φόντο το τρόπαιο και όχι μόνο. Δηλαδή για τις ομάδες μετράει εκτός από το τρόπαιο και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Βέβαια τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Γουέστ Χαμ έκαναν σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία φέτος. Όμως στο πρωτάθλημα της χώρας τους δεν κατάφεραν να τερματίσουν σε θέση που οδηγεί στη Ευρώπη. Η Φιορεντίνα μάλιστα ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου της Ιταλίας από την Ίντερ χάνοντας και μέσω του κυπέλλου μια θέση στην Ευρώπη.

Τέλος, η Γουέστ Χαμ όχι μόνο δεν κατάφερε να τερματίσει σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αλλά μέχρι σχεδόν το τέλος έδινε μάχη για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελευταίο ματς της σεζόν, όπου μπορούν να την τελειώσουν με έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ρολάν Γκαρός με bet365 Live Streaming*

Η Stoixima App της bet365.gr σου προσφέρει όπως αναφέραμε ελκυστικές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με το μοναδικό bet365 App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

Το δικό μας προγνωστικό το οποίο το βρίσκεις και με bet365 Eνίσχυση Στοιχήματος* είναι το εξής. Να κερδίσει η Γουέστ Χαμ, να σκοράρει ο Μπενραχμά και Over 1.5 τάκλιν από τον Ντέκλαν Ράις. Η απόδοση: 9.50.

Τέλος, να τονίσουμε ότι στο bet365 Live Streaming* θα βρεις μεγάλα ματς του Ρολάν Γκαρός και όχι μόνο. Εκεί ξεχωρίζει απόψε το μεγάλο ματς μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Κάρλος Αλκαράθ.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.